Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през януари

• 140 591
  • 4 271
  •   1
Отговори
# 1 860
Ааа,Оги,аз помислих,че има циститни оплаквания.Ако е външно,не прилагайте моя метод.Май няма да е удачно.Каквото и да е,бързо да минава. Hug

# 1 861
Сиси, и от мен глас за сив чорапогащник, и поло.

Добре съм, пуши ми се от време на време, физически съм много по-добре, психически смръцафръцано, с едно изключение
Скрит текст:
за пръв път в живота си имам запек, и допълнителни проблеми, гадост
И сега се налага да ям още по-здравословно, та закусвам овесени ядки и ленено семе, и свиквам.

# 1 862
Елиф, все да ти кажа и мъглА. Почна акция Блясък, но твоето нещо го няма. Ще следя.
Преди малко поръчвам на килеша пица, че той много каприз откъм пици и като си е заплюл една пицария и само от нея. Та поръчвам и .... ще се забави поръчката имайки предвид обстановката 🤣 Викам що,кво и е на обстановката🤔🤭 Ами има сняг 😅 Ще кажеш, чееееее 5 м сняг минимум навън. Разлигави се народа,ей.
Оги и аз реших, че нещо циститно.

# 1 863
Вайче, дръж фронта и не се давай на скапаните цигари 🤗 Рече върлия пушач.

# 1 864
  • Германия
Вайче, дръж фронта и не се давай на скапаните цигари 🤗 Рече върлия пушач.

Подкрепям с две ръце и два крака това мнение. И на мен ми се иска да ги спра, ама не ми стиска като знам какво чудо ставам. 3-те последни пъти когато опитвах на 20-я ден се предавах, ми не си струва пак да се мъча 20 дни и пак да се издъня.
Ваичка, аз от овесените ядки получавам същият проблем като твоя. Пий вечер една чаша топла вода, чаена лъжица куркума, лимон и мед и ще си решиш проблема

# 1 865
Вяйче,лененото семе ще те оправи .Моя приятелка си прави хляб с него и даже и така разхлабвало.
Аз реших,в четвъртък излизам на Хепито на 5 мин от нас ,поне неангажиращо.Дънки и тениска и айде ,септември излизах в началото за последно .

# 1 866
13, благодаря Hug
Ваичка, по-силна си, отколкото си мислиш. Ще удържиш, а когато стане - със спестени пари да се наградиш!
Ре, как си?

# 1 867
  • Германия
Тази вечер някой каза ли наспорт. Ако не е, аз ви го казвам. Ще пия кафе с бейлис Grinning

# 1 868
После ще кукуваш цяла нощ ,Бабчееее!Какви са тия кафета ни в туй ,ни в онуй време?

# 1 869
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
бабче, сипи!
Wink снежинки не съм намерила, мина сезона и мерака. ще се метна на друго, но още не знам какво.
наспорт, дружина!

# 1 870
  • sf
От утре почвам диетичния режим. Ако не се появя повече, умряла съм...не от глад, а от липса на желание за живот. 🥴

# 1 871
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
От утре почвам диетичния режим. Ако не се появя повече, умряла съм...не от глад, а от липса на желание за живот. 🥴
До утре има много време 💖

# 1 872
Донс, никаква умирачка. Ей тук на Карамелова, аз, ти, ще се влачим заедно, ама няма умиране.

Днес си изядох обяда в 10.30. Сега само няколко мариновани гъби. Не съм гладна. Ама и баница няма на хоризонта,  затова.😂

# 1 873
Да кажа на Сирос за патешкото, защото ще забравя. Ако питаш мен, трябва ти кланица. А при нас са четири, в Брезово, в Милево и две в Първомай. Иначе стопанства, отглеждащи добитъка има много в района на Раковски, Стряма, Маноле и околностите им. Те обаче работят обикновено ишлеме към някоя фирма. Дават им малки патета, за да ги отглеждат до определена възраст, повечето са се специализирали, според възрастта на птиците.

Защо пропуснах Синеочка?

# 1 874
Мерси Кло, ще потърся. Много харесвам патешкото, а тук намирам само в Лидл размразено,  не охладено, въпреки етикета.

И всичко останало харесвам 🤪 🐷🐖🐷🐖🐷

Общи условия

Активация на акаунт