Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през януари

• 140 683
  • 4 271
  •   1
Отговори
# 1 890
  • Оптимист по принуда
😃 Къде се покрихте? Напихте ли се? Сбихте ли се? 😁

Като в песен на Ивана викаш Joy
Изпуснах ти красивото дЯти, ама аз си знам, че е слънце Heart

Ваичка, фурми и сок от сушени накиснати сливи  или самия плод също. Ще се разхлъзгат нещата, обещавам Hug

Сис, страхотна рокля и комбинация ще се получи Heart Eyes

Оги, моята е на 9 почти и от седенето в училище и незабърсване също се подсича. Аз я мажа със судокрем.

Давате идея с патешкото, не помня от кога не съм готвила.

Ре, какво те събори, хайде оздравявай Hug

Вчера брат ми ми праща снимки от неговия абитуриентски бал, мисля, че беше 1998. Племеникът ми ги изровил от някъде. Много носталгично ми стана, той на 18, аз на 13..Кога беше тоя живот?

Аз съм будна от 4.40. Ближа кафето на Веселинкова и псуя живота. Забравила съм какво е да се чувстваш отпочинал.

# 1 891
Бабри, стискам палци за изпита.
И аз се оцъклих в 5 и нещо. Заспала съм към полунощ. Второ кафе пия вече.
Ще идват майстори в нас днес. Аман. Дано успеят да свършат всичко за времето, което са си предвидили.

# 1 892
Мерси, Тили!
Съчувствам за майсторите дълбоко. Там напрао играеш ва банк - не знаеш какво ще ти се падне и дали няма да оставят нещата по-зле отколкото са били.

Баща ми строи вила и кооперация години наред, израснах сред майстори, повдига ми се от думата само.

# 1 893
  • France
И аз в отбора на недоспалите. Славчо се събуди в 4, будува до 6 и нещо, и сега кърти, а аз съм хем уморена, хем будна.

# 1 894
  • Пловдив
Добрутро!

Ам ней ли късно веч там зад океана? Simple Smile Наспорт!
За нас е време за кафе...Весе, мерси! ама за някои може и второ Wink снежно...

И мм нещо не мож да спи, да се чудя веч кво да му взимам да пие...то камара добавки и файда йок. Пак мелатонин освен...
Сноще забравих да ви кажа как се напуках с дроб Yum ма мноу фкусен беше.

# 1 895
  • София
И аз в отбора на недоспалите. Славчо се събуди в 4, будува до 6 и нещо, и сега кърти, а аз съм хем уморена, хем будна.
Върни му го, събуди го и ти. Бъзикам се, ще ти стопи лагерите от кислоч после.
Добро утро! Кафе, закуска и по задачи. Лек ден на всички!

# 1 896
  • София
Добро утро Simple Smile. Аз съм сутрешен човек, а вече мразя сутрините -.- От 2-3 седмици имам гадно гадене, а трябва да оправям Киселяка за градина -.- Лежа и събирам сили.

# 1 897
ЖиОт ли бе? 🥱 Всичко ми спи.
Отиом.
Бели мечки навън...трябва ги избутам и да грабна стъргалката...Нямам търпение 🤐🤕
Хубав ден, другарки!

# 1 898
  • София
Ба, студено. Пия кафе на дивана и ме връхлитат едни тръпки в кръста. Викам си "край, налинсъл контактна, разболяФ сА", а то парното било спряно цяла нощ и не моЖ се затопли за половин час. На МУ му все топло, да го поживи Господ. Дет се вика, спестяваме от ток.

# 1 899
Мисти, 11 часа вечерта е, таман два пъти наспортих и сега уж ще лягам, ама хич не ми се спииии. Утре ще ми се реве както обикновено.

# 1 900
  • Пловдив
Ох, много ми е интересен животът и при вас и в Америка Simple Smile незнам що, ама много обичам да разпитвам, някой да ми разказва, да гледам снимки Relaxed Имам приятелка в Орландо...все я карам да ми снима, да пуска камерата като говорим, па тя хич не е по тая част...и ми се ходи там на гости Grin

# 1 901
Аз съм в Канада, но животът е горе-долу същият като в Щатите. С всичко свикнах, спокойно е, осигурено, само температурните амплитуди ме морят. До онзи ден беше минус 30, от вчера е 9 градуса. Главата ми беше камбана три дена.

И хората са по-различни от нас, тук приятелка имам само една. За 15 години - една-единствена. Самотно е, но гледам че не съм само аз така, явно не е в мен проблема.
Охх, ферман мога да напиша, но за децата е по-добре. Възможностите пред тях наистина са неограничени.
Нещата от моята младост, които ми липсват - плажове, дискотеки, яхти, на моя син не му липсват, защото той не ги познава. Не е живял така. Има цели, каквито аз не бих си и помислила да си поставям на неговата възраст.
А може би просто животът сега е по-различен навсякъде и днешните млади хора са по-целеустремени..

# 1 902
  • Наблизо
Добро утро и от мен.Моето чаве стана в 6 без 20 и разбира се веднага почва да крещи Мама като че ли го колим.Ставам като войник да тичам да го взема от леглото,като пътьом правя мляко и ходя до тоалетна.А и час преди нормалното му ставане означава пак зъби Sad или да не пази господ друго.
И с друго да се оплача.5 ти ден диета,не стига че не съм свалила,ами съм дигнала 500 грама.Според часовника ми изразходвам 3300 ккал средно на ден,ям 1800ккал и съм под 30г въглехидрати.Всеки ден карам колело,поставила съм си за цел да тренирам поне 5 пъти седмично.
И що така,бе тяло?

# 1 903
  • Пловдив
Аз съм в Канада, но животът е горе-долу същият като в Щатите. С всичко свикнах, спокойно е, осигурено, само температурните амплитуди ме морят. До онзи ден беше минус 30, от вчера е 9 градуса. Главата ми беше камбана три дена.

И хората са по-различни от нас, тук приятелка имам само една. За 15 години - една-единствена. Самотно е, но гледам че не съм само аз така, явно не е в мен проблема.
Охх, ферман мога да напиша, но за децата е по-добре. Възможностите пред тях наистина са неограничени.
Нещата от моята младост, които ми липсват - плажове, дискотеки, яхти, на моя син не му липсват, защото той не ги познава. Не е живял така. Има цели, каквито аз не бих си и помислила да си поставям на неговата възраст.
А може би просто животът сега е по-различен навсякъде и днешните млади хора са по-целеустремени..
хм...това последното ме замисли...дали? Аз съм на обратното мнение, поне по това дето виждам тук. Младежта не е като едно време, сега не им пука за ни-що! Не им дреме и само простотии са им в главата. Нямат нормален живот Head Band Тия целеустремените са единици...а ми се ще да е както казваш ти...

А как се справяте с правилата там? Всички под строй за ваксина, напр? Синът ти на колко е?
Аз писах, че навремето също имах мераци за Канада, ама ме спря изискването за деклариране на опред.сума пари...и зелена карта пускахме, ама не...не ни искат там Simple Smile

# 1 904
  • София
Пий вода и виж след седмица. За отслабването иии се измери, където свариш Simple Smile с метър. Мен ми се е случвало така Grinning уж всичко наред, ама кантара нагоре, метъра показа, че нещата се движат.

Общи условия

Активация на акаунт