Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през януари

• 140 820
  • 4 271
  •   1
Отговори
# 1 980
Мойто чаве пък му говори,сякаш е животно. 😂 Ся е позиционирана на спалнята и не мърда,до като не почисти това чудо.
Бобчи,радвам се,че си доволна. А може да те тормозя на лс за въпроси. 😆 Че нещо с тези стаи и карти нищо не схващам.
Мисте,абе обработвай го,и моя нали ви писах какво казваше-нямало шанс. 😆

# 1 981
Хич не съм питала МУ,поръчах го и му казах и той ме пита "не може ли просто да чистиМ два пъти дневно?".Ааа,можеМ,фащай и чисти като искаш.
Ени,не ме тормози с тия въпроси ,щот не правя карти.Само натискам копчето оставям вратите отворени,бутам столовете и да чисти.За други въпроси -пиши смело.

# 1 982
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Честит имен ден на Бобчи!

Честит Робокоп на Ени!

И моето дете в кюпа с болните, бронхит с наченки на пневмония. Температура няма, сополи няма, гърлото е чисто и, само кашлица от няколко дни. Чакахме повече от час да се доберем до рентгена. Направо ми иде да се оскубя!

# 1 983
  • Пловдив
Бобчи, макак два пъти да ден? Thinking туй сериозно ли...?

# 1 984
Ех Съншайнче,лошо. Да се оправя бързо детето,стискам палци и ти пращам прегръдка. Не се ядосвай,имало да става.
Бобчи,то и аз така,ама цъкам приложението и добавих стаите,та да мога да си го пускам в която искам,но нещо не ми се получава. 😁 Ще го разнищя аз.

# 1 985
  • Somewhere in the World
О, Ени, честита ти отмяна! Да те слуша , ама и ти явно си слушала та те е огряло.
Офф, толкова ми е ниска границата на търпимост, ей сега се развиках на майка ми,а тя милата просто не е добре. Това гузната съвест...
Леле...ма много скоростно се разболяват милите душички. Лоли, стискам палци да му е чиста снимката.

# 1 986
Ех Съншайнче,лошо. Да се оправя бързо детето,стискам палци и ти пращам прегръдка. Не се ядосвай,имало да става.
Бобчи,то и аз така,ама цъкам приложението и добавих стаите,та да мога да си го пускам в която искам,но нещо не ми се получава. 😁 Ще го разнищя аз.
  Почвам да му давам  АБ от довечера, заедно със сиропи и други там медицини...

# 1 987
  • София
Сън, гадост да се оправя разбойника, силен е.
Какъв Аб изписаха?

# 1 988
Сън, гадост да се оправя разбойника, силен е.
Какъв Аб изписаха?
  Клацид.

# 1 989
  • Пловдив
Ау, лош спомен имам от тоя АБ...
Лоли, да му минава бързо и без усложнения!

# 1 990
Съни, дано се повлияе бързо детенце от антибиотика. Ще мине, ама косите ти ще побелеят, гуш.
Ре и Мид и при вас да минава и заминава. Ениии, много яко роботче, честито и аз искам. Ма първо си чакам обещаната сушилня.

# 1 991
  • sf
Уууф, само драми около мен. БНД се скарал с неговата , ще се разделят. И ся ми реве колко съжалявал за живота с мен , с децата, бля, бля, тамън се бях успокоила, че ме е преживял. Викам му, хващай се в ръце и се оправяйте с твойта, щот не ми се занимава с глупости.

# 1 992
Бобчи, макак два пъти да ден? Thinking туй сериозно ли...?
Мистик,да не отваряме темата за мойто чистене 🤣.Лошото е,че с какъвто се събереш с такъв ще се н@ебеш и начистиш.И той прихвана от мен.

# 1 993
  • Пловдив
Ам Донси, той ся ли се сети за теб и миналото...м? Кат остана без половинка? Жалко е...не се поддавай, ако нямаш чувства де.

Бобчи, ок...не питам Smile

# 1 994
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
изчетох ви.
много болни видях Sad Sad Sad да не е корона и бързо да минава. казах!

и нови брат'чеди на казанова видях - да са безотказни, да смучат наред и по-малко либоФ бих пожелала, щото от опит знам, че до отрочета не се стига. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

донси, като сапунка сте ми.

Общи условия

Активация на акаунт