Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през януари

• 140 761
  • 4 271
  •   1
Отговори
# 2 115
Изпуснах ви, уж чета, но отгоре-отгоре.
Нещо за помъдряване видях - на мен ми се случва основно остаряването, помъдряването сякаш ми убягва Joy

Сис, много красиво! Страховито, но красиво.
Уми, и аз знам, че не боли онова страшното.

Изгорих си яко езика с врял ориз, ама какво се прави, лакомия Animal Pig
Междувременно цяла сутрин изпушвам с някакви спешности, 100 неща едновременно правих, дано не съм надробила някоя голяма каша.

# 2 116
Малиииии! Колко фатални кози.... пЪрдон жени има на едно място! Веселинкова, 13 - честити да сте! От здраве и  късмет да не отървете!
Едната ми любима дружка тоже е фатална коза. Ма много обичам такива, да знаете! Хем с рога, хем с козинка. Прекрасен "домашен любимец" за хора със здрави нерви Joy

Кло, тая красота е признак за мнооого търпение. И аз нЕмам такова, та ще зяпам чуждо творчество.

Пожелавам ви здрав студено-слънчев ден и нека болните да оздравяват!

# 2 117
Кло, кога успя картинката да смениш??? Жена-фурия!
И при мен пуши работно ...
Дайте акъл - имам палто за химическо. Обаче не го взимат, понеже има кожени елементи, които щели да се втвърдят след почистването. Да го пера ли, кво да го правя? Програма за вълна, омекотител, друго? Оффф, не ми се ще, да не се разкриви.

# 2 118
Може ли, ако е удобно, ако не е много нахално и ако някой, който се подвизава в района на Слатина /Сф/, има желание, да пусне едно ЛС за един въпрос?
Благодаря предварително и се извинявам на другите, които не са "засегнати" от питането ми Blush

# 2 119
  • Пловдив
Кармелотка де е? Thinking

# 2 120
В каторгата? Thinking Дано всичко е наред.

МУ не спира да ме удивлява. 
Заровила съм се в документи, пиша, внимавам, проверявам. Той човекът скучае на работа и не спира да ми пише и да ми праща картинки. По едно време ми изпраща някаква таблица. В първия момент реших, че се е объркал и изобщо не я отворих. Ама той не ме оставя на мира - дава зор да я погледна. Отварям и какво да видя - седнал нашия и си начертал таблица-календар да си отброява колко дни му оставали до лятната отпуска Joy Joy Joy

# 2 121
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
бях в Слатина, сега съм... Wink на аргана в мароко. черно-бялата косматка съм аз.
Simple Smile

# 2 122
  • София
С бъбречна инфекция съм, от това и високата Т.
Разочарована съм от спешното на Токуда, смях пълен и неадекватно ст.

# 2 123
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
В каторгата? Thinking Дано всичко е наред.

МУ не спира да ме удивлява. 
Заровила съм се в документи, пиша, внимавам, проверявам. Той човекът скучае на работа и не спира да ми пише и да ми праща картинки. По едно време ми изпраща някаква таблица. В първия момент реших, че се е объркал и изобщо не я отворих. Ама той не ме оставя на мира - дава зор да я погледна. Отварям и какво да видя - седнал нашия и си начертал таблица-календар да си отброява колко дни му оставали до лятната отпуска Joy Joy Joy
Е как да не му счупиш капачките на коленцата?

И моя МУ понякога така ме удивлява, щом съм пред компютъра мога да звъня къде ли не, да проверявам какво ли не, това да записвам часове за лекари, да му търся пратки в митницата, резервации за хотели ( когато ходехме, преди тая белодробна чума) , за капак на всичко намира кусури.

С бъбречна инфекция съм, от това и високата Т.
Разочарована съм от спешното на Токуда, смях пълен и неадекватно ст.
Мид, ти си знаеш, но има клиники по урология в Пирогов и Александровска?

# 2 124
Eliff, имам едно яке на зара, от изкустваена кожа и си го пера в пералнята, но на етикета пише, че може, а химическото е задраскано. Ако е естествена кожата може би ще се съсипе от водата...обаче имам и яке от естествена кожа и колко пъти ме е валял дъжда с него, пък нищо му няма...не знам какъв съвет да ти дам.
Мид, много неприятно, бързо да се оправяш!

# 2 125
Имам яке от естествена кожа на около 10 години и го пера в пералнята 😳 на програмата за коприна или вълна и му няма нищо. Ами как иначе,мръсно ли да го нося?

# 2 126
Ооо, козички фатални, вещици такива! Да сте живи, здрави и щастливи!
Болните да се оправят, моят болник не се оправя, но засега уж не се и влошава.
Кло, разкошен гоблен! Френските възли могат да ме докарат до рев. Един с един не си приличат, много ме нервят и стресират.
Сварих едно домашно пиле, по-късно ще го преформя - с едната част ще заджуркам супа, а другата ще я комбинирам с картофи и зелен боб.

# 2 127
Мид,каква е тая инфекция?Сега накъде?Дано мине бързо!Тъпа работа начи!
Честити да са рожденничките!Много да са здрави,обичани ,щастливи !

# 2 128
  • Оптимист по принуда
Тьорти, душо, честита да си и ти! Да те слушат прекрасниците ти Hug

На Оги сестрьонката също да е жива и здрава.

Последна редакция: чт, 13 яну 2022, 16:40 от demmy.

# 2 129
Веселинкова, Търти, честити да сте! Много здрави, и щастливи!

Общи условия

Активация на акаунт