Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през януари

• 139 804
  • 4 271
  •   1
Отговори
# 2 235
  • София
Смениха ми аб, амоксиклав за 15 дни, ще се гръмна. И още 5 вида хапчетии.
Поне мм си взе почивка да е с мен.

# 2 236
Амоксиклав е по-добре,по-ново поколение АБ е.Аз го пих след операция на зъб ,но ме хвана разстройство от него .

# 2 237
Леле, Мид, как се подреди така Hug Дано по-скоро подействат лекарствата и изпиташ облекчение.

Пфу. Главата ми е компот. Толкова ми е нервно и притеснено, че не знам вече какво правя, съответно творя грешка след грешка. Искам да се скрия под одеялото, да спра нета и телефона и да ме няма.

# 2 238
  • София
Направо не знам, егати чудото.
Кръвните са ми по-зле от вчера. Дано вторник са добри

# 2 239
  • Пловдив
Мид, а от какво тръгна всичко?

# 2 240
Мид, дано бързо подейства аб. Кръвните няма да се променят от днес за утре, така че не е учудващо, че не се вижда по тях подобрение. След няколко дни ще е по-добре, ще видиш.

# 2 241
  • София
Бях на работа и ме за оля от ляво, вдигнах 39 Т. От нищо, и какви оплаквания, а от бъбреци никога.

# 2 242
  • Пловдив
Бях на работа и ме за оля от ляво, вдигнах 39 Т. От нищо, и какви оплаквания, а от бъбреци никога.
хм...
Дано да минава бързо!

# 2 243
  • София
Доктора каза, че такова нещо не е виждал, само левият бъбрек.

# 2 244
Охх, Мид, неприятно ... Sad Новият АБ ще помогне, вярвам.

# 2 245
Мид,навреме те лекуват.Моя приятелка стигна до стент чак,ей тъй почна при нея ,но й казаха че е ковид .Още тогава не правиха ПСР като сега .

# 2 246
Миднайт, дано имаш подобрение от новото лечение. Кръвните ще се оправят малко по-нататък. Особено СУЕ влиза в граници по-късно.

И на другите болни - бързо оздравяване! Flowers Four Leaf Clover

Карамелка, направо ти се чудя Grinning Аз много обичам да пътувам. Ако бях на твое място, мятам два чифта гащи в багажа и се мятам в колата. Коси, косми... подробности Grinning  Особено сега, както ми пуши главата, така искам да се махна някъде надалеч, да попътувам.

# 2 247
Мид, на мен ми се случи. Точно левия беше и при мен, силно възпален и запушен. Един месец бях на антибиотик и няколко вида още хапове, но се оправи.
Пази го на топло, и пий редовно всичко, ще мине, стискам палци да е бързо.

# 2 248
Бобчи, само ти ме разбираш, душо Heart Ми, това съм аз и фактът, че съм смачкана ще ми скофти всичко останало, предпочитам дОма. И съм като луд с картечница, в моя случай  с парцал и  прахосмук. Съседът не е спрял със серенадата, след малко ще изляза и като ме види със смачканата фризура, надявам се ще се откаже Joy
Болните другарки и чаветата да се оправят час по-скоро, Мъчно ми е като ви чета.
Намухах се свинско с кисело зеле, надявам се не съм  прокудила кетозата...
Снощи Недовършен ме пита -на диета ли си? - Що питаш, толкова ли съм зла? - Не бе, вика, в лицето много си отслабнала и прави някаква физиономия, която ми праща покана да си събуя чехъла и да го избухам в голямата уста.. Та така, лицето ми изглеждало като на каторжник преживяващ на сух хляб и вОда, задникът обаче, не е чувал подобно нещо.  Толкоз за красотата  Stuck Out Tongue Winking Eye Мдааамм.... баси клетия живот, дори увеселителна напитка не ми се полага.

# 2 249
  • София
Кой попита за Пантата? Ей ся щеше да потроши чиниите от обяда, защото й щукнало да бели етикета от празната кутия от царевица. Кутията изхвърча от ръцете й. Тя реши да я лови. Не я улови, но обърна чиниите върху масата някак. За неин късмет и те са вече празни. И не ги счупи. Питах я от какъв зор бели този етикет. Отговор: "нищо не съм направила". Ми тъп отговор, но ме остави безмълвна. Не успях да я смъмря. Само й метнах остър поглед, който тя пропусна. Детска й работа. Командировах я оттатък да пише домашни.

Общи условия

Активация на акаунт