Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през януари

• 142 431
  • 4 271
  •   1
Отговори
# 2 730
И при една остра алергична реакция към гентамицин ко'праим?

# 2 731
Честити да са празнуващите днес, както и половинката на Мид! Hug

В Бурж Халифа, на сточетиредесетинезнамкой етаж преди поне имаше телескопи (нещо като големи бинокли по- скоро), които гледаха към Джумейра, Бурж Ал Араб, Палмата... и  и през тях се прожектираше как се е променял градът за последните 50 години (откак ОАЕ са станали временно независими). Колкото пъти и да съм го гледала, толкова пъти все съм цъкала с език след това.

Последна редакция: ср, 19 яну 2022, 07:28 от TuЛи

# 2 732
И при една остра алергична реакция към гентамицин ко'праим?
То към всяко едно нещо може да се случи. Това на моето е помагало. Тя си знае детето.

# 2 733
Янче,тя явно е от онези 10%,които просто не се зарязават.

# 2 734
Импулсивно тази сутрин пуснах коментар в една от консултантските теми. Затриха ме естествено. Как може да се обясни на някой, че е по-безопасно да си викне елтехник вкъщи, вместо да му се пускат клипчета от тубата, да го учат да свърши нещо, което ако не внимава, най-малко може ток да го изтряска. За пожар и материални щети да не говорим.

# 2 735
Наспорт!
Май съм пристрастена към алкохола. Направо не си представям ден/вечер без да си сипя. Grinning
Надявам се,няма да ме нахулите за това ми признание.Само пред вас си казвам,щото сте мои хора! Heart
Наспорт! И аз си сипах. Добре правиш с ежедневните тренировки. Като дойде 7 клас, ще ти трябват стабилни нерви или стабилни алкохолни запаси. Най-добре и двете. Та, тренирай.

# 2 736
Във форум не е редно да предписват лекарствени продукти, особено антибиотици. Пък антибиотици, дето има една сюрия оглушали деца от тях, хептен.

# 2 737
Във форум не е редно да предписват лекарствени продукти, особено антибиотици. Пък антибиотици, дето има една сюрия оглушали деца от тях, хептен.

Което ме подсеща, как в едни, пердковидни времена, педиатърът на децата много се ядосваше, когато му се обаждаха за лечение по телефона. Отговаряше, че в Медицинска Академия са го учили да преглежда през друга слушалка, известна още като стетоскоп.

# 2 738
Аз не вярвах, че действа, но малко оцет с четвърт лъжичка сода върши чудеса за разстройство.

Освен, вместо да пуша, да се пропия ... въпреки че не пия вече петнайсетина години.
Само яденето ми остана, и то нямам апетит .. пфф Angry

Последна редакция: ср, 19 яну 2022, 00:15 от vaychka

# 2 739
Вайче ,едно удоволствие остана.Безплатно даже 🤭🤭🤭
Ще лягам,снощи до два гледахме Цанов,клипчета ,трейлъри и в четири заспах!

# 2 740
  • София
Бабри, ти ли беше в Канада? Я кажи верно ли за почистване на къща веднъж седмично плащате 1200 долара?

# 2 741
Бабри, ти ли беше в Канада? Я кажи верно ли за почистване на къща веднъж седмично плащате 1200 долара?

Ре, аз съм в Канада Да не съм написала някаква глупост, докато съм била в делириум последните пет дена?

Чистенето струва по $25 на час, една голяма къща може да се изчисти от-до за максимум 4 часа. Това даже е много според мен, защото не всеки път се мият прозорци и перат килими и завеси все пак. Вероятно може и по-евтино да се намери, аз живея в една от скъпите провинции и цените при нас са по-високи.

Сега, тука има имения на разни хокейни звезди и други известни и неизвестни милионери и милиардери, които струват милиони, огромни са, с басейни вътре и вън, оранжерии, къщи за гости, тенис кортове, паркове, конюшни, хеликоптерни площадки и не знам какво още, та ако потребителят, който плаща горната сума на седмица живее в такъв палат - какво да кажа? Само мога да замълча в захлас!

Мислех, че се оправям, а пак ми стана зле надвечер. Аман!

# 2 742
Морген, Куклани!
Пак е пет часа, сутрин,ма тоците спряха,сега пия кафе/добре че,поне машината бях включила/ на свещи/
На всичкото отгоре,дали от короната,дали от друго,почнаха да ме мъчат венците.Ама болят ви казвам!Пих и Аулин,ве!
За гентамицин се пише!В никакъв случай!
Аз от гентамицин сега не чувам! Ужасно уврежда слуховите нерви! Изобщо всички антибиотици с наставка мицин,са ототоксични!
Хубав ден ви желая, момичета!И се обличайте,че вятърът се вихри яко!
Пп-Ени,поръчвам свещ!Прекрасна е!
Маникюр не правя заради мръсна работа!

# 2 743
  • София
Бабри, не си ти. Коронованата особа пак се е изхвърляла. Азцреших да питам, защото моите дани са втора ръка 😁

# 2 744
Кукуригууу... кафе, мрак, тишина... и аз се шматкам кат муха без глава. Тва закуска за едното, закуска за второто, обяд за второто, раницата да ми приготвиш, мамо, че вчера забравих, пари за обяд да ми сложиш за стола... а после що пием..

Общи условия

Активация на акаунт