Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през януари

• 139 737
  • 4 271
  •   1
Отговори
# 2 895
Кло, мила, жива да си! Отписах се от ОНАЯ тема, файнъли! Днес цял ден нямам известия, доволна съм.

Лек и успешен ден на всички, болните да оздравяват. На мене ще ми бъде седми ден. Седми ден без да наспортвам, а вече почнах да работя и почнаха да ме ядосват. А ни ми се яде, ни ми се пиЕ! Повредих се.

# 2 896
Кло, кафето нали е без захар? Да си го примъкна само за мен.
Като сте се разговорили за близките, които вече ги няма...
Скрит текст:
селското шато гледа към един от хълмовете в подножието на планината. На 10-на минути пеша е този хълм. Там има гробище, където са моите баба и дядо, които ме отгледаха от бебе до 6-годишна. Не съм стъпила на гробовете им откакто са погребани. Няма и да стъпя. Но съм абсолютно сигурна, че те виждат шатото, което беше в трагичен вид преди 10-на години, че виждат как съм го ремонтирала и как то отново е оживяло, и съм сигурна, че се радват, че редовно съм там.

# 2 897
  • София
Добро утро!

Вчера пропуснах да прочета Карамелче , само до някъде четох. Не исках да се разстройвам. Но пък за добро утро прочетох следващите постове и сега ... 😭

Тарти, преди да прочета твоя пост се държах. Но с теб вече ревнах! Голямо гуш имаш от мен
 Преживяла си най-страшното!

А сигурно ли е, че всички, които сега са с Ковид карат Омикрон? Някои са зле, тогава не е ли възможно да са с Делта или дори нов вариант?

Далилинда и Уиш да не се оплакват, че усещат само хубавите миризми. Ами ако усещахте само лошите? 😜 Позитивизъм, момичета! 🤗

Пантата вече ме ядоса, още по тъмно.

Днес ми е първи ден след карантина, но детето е до събота. И познайте първото ми излизане за какво ще е... Не можете. Зъболекар. 😁

# 2 898
Момичета, много тежки чувства сте облекли в думи. И аз си подсолих кафето покрай вас. Гуш!

Панде, имаме си и Делта още. Не че секвенираме достатъчно, но вчера се излезли резултати от проби, събирани до 10.01 и само половината са Омикрон. За 10 дни сигурно процентът е още по-висок, но едва ли е изместил напълно Делтата.

Ние от между празниците не можем да се хванем да сме напълно здрави. Все на някой му има нещо - я хрема, я драскащо гърло. Вече и тестове ми писнА да правя.

# 2 899
  • София
Момичета, може ли някой като ходи в Лидл да ми снима етикета със състава на тяхното овесено мляко, моля?

# 2 900
Панди, овесеното мляко мисля, че се прави много лесно в домашни условия. Чела съм рецепта преди време, ако искаш да потърся.

# 2 901
  • София
Ули, рецепти има в нета. Знам, че може в домашни условия. В момента ме интересува състава

# 2 902
Карамелчик, благодаря ти за топлите думи Heart
Умееш да докосваш сърцата и да вдъхваш кураж.

Взимам си от кафето и засядам пред компа. Хладничко е днес сутринта. Дано се постопли през деня.
Болните да оздравяват, здравите - да държат фронта!

# 2 903
  • Пловдив
Добро!

# 2 904
Карамела, разплака ме! И все пак си щастливка, че си имала такъв човек за твой баща. Имали сте години заедно, отгледал те е, възпитал те е, дал ти е корени и криле. Това е рядък дар.

Повечето като мене гледат да избягат от семейния модел от детството и да приложат нещо друго с налучкване и препъване в съзнателния си живот. Къде успешно, къде не толкова, но много горчивина и мъка се събира така и цинизъм и умора от живота.

Далинда, да не те плаша, но моят Омикрон започна точно с леко дращене в гърлото в четвъртък следобяд. Същия ден вечерта избухна с пълна сила и шести ден съм като парцал. И ако това е лекият вариант, не искам да си представя какъв е бил първообразът.

Днес работих от къщи, едва мърдам, мозъкът ми не ще да функционира пълноценно и за капак офисните говеда така ме вбесиха в края на деня, че щях да пукна кръвоносен съд. От бяс сготвих и изпрах две перални. Рядко ми се случва да домакинствам толкова наведнъж.

Да, Барби имам го предвид. Аз съм вкъщи още болничен от детето, че си взех по-дълъг така че чакам да видя ще има ли развитие. Бързо оздравяване!

# 2 905
Далилинда и Уиш да не се оплакват, че усещат само хубавите миризми. Ами ако усещахте само лошите? 😜 Позитивизъм, момичета! 🤗
О, Панди, ти като премиера Мончо, а.к.а. Симеон Трети. И той така да гледаме положителното ни призоваваше. Simple Smile
Време е като един друг премиер да ни призовеш: "За Бога, братя, не купувайте!" Поне тези с широките пръсти.

# 2 906
В другата тема пак става паприкаш стил набодени срещу ненабодени.Баси,как не станах върл ваксър?И изобщо някакъв ваксър?
Тарти,как сте?

# 2 907
  • София
Тарти днес трябва да пътува  за БГ. Дано всичко е наред.

# 2 908
  • Euskal Herria
Добро утро!

# 2 909
  • Mediterraneo
Тарти днес трябва да пътува  за БГ. Дано всичко е наред.

Нееее, Тарти още умува какво да прави... Полетът ми е в събота, малката пак имаше висока Т тази нощ, мисля и мисля какво как да направя. Наобяд ще си мушна една клечка, после ще рискувам с ПСР. Ако е отрицателен, ще летя в събота, надявам се дотогава малката да се стегне, голямата и ММ да не прихванат. Драконовски мерки съм наложила вкъщи, само дето не ги карам с маски да спят. Божа работа, мамка му.

Поревах си тази сутрин с вас, добро утро!

Общи условия

Активация на акаунт