Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през януари

• 139 738
  • 4 271
  •   1
Отговори
# 3 000
  • Пловдив
Тая бактерия е много упорита...виж и някъв специален пробиотик или добавка.

Къде вали така силно? Освен по ски курортите?
При нас е дъждец.
Не искам болести, но не искам и на работа Confused

# 3 001
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Никога няма да познаете какво правя!
Ама никога!
Чопля си каникулит от пръстите.
Интересното е как се озова там?
В малкия хладилник, който почти не ползваме от години седи тубичка с това лепило. МУ го е боднал там. Реших да го изхвърля. Това протекло, залепило се, скъса се, и ми се разпадна в ръката.
Аааггрххх. Дали не съм бясна?

# 3 002
  • София
Сън във филма си 🤣
Да Мистиче ще трябва.

# 3 003
Сън във филма си 🤣
Да Мистиче ще трябва.
И най ме е яд, че АКО довечера го направя на въпрос, ще ми каже "Ама ти защо го пипаш?"
Сега или трябва да си шкуря пръстите или да чакам няколко дни, това да си падне само.

Честит рожден ден на малкото Еринче. Да е живо и здраво, и да слуша, като се появи N2.

Балонита няма ли да влезе пак? Или чете анонимно чат пат? Съни Хоби или Съни Бъни беше? Тя къде изчезна?

# 3 004
  • София
Кореселин нямаш ли?
Ходих да нося гащеризон в ДГ, че ще ги извеждат навън да играят, а Ена отиде с клин.

# 3 005
Привет от кален, мърляв и кишав Пловдив. Сняг - няма. За мпротокола - още съм с летни гуми. ММ няма време да ми ги смени. Да съм ходела аз в сервиз /като с пролетната идилия по предишната смяна/... и ся се пита в задачата в тва мокро, кално и кишаво време как да си кача дотъркаляните до колата вече мръсни гуми в самата кола, без да се омажа и аз, щото като са тежки и ползвам крака и бедрото си като лост за повдигане... бляк...

Съншайн, що не го погалиш довечера точно с тия, олепилчените пръсти... Smiling Imp

# 3 006
Привет от кален, мърляв и кишав Пловдив. Сняг - няма. За мпротокола - още съм с летни гуми. ММ няма време да ми ги смени. Да съм ходела аз в сервиз /като с пролетната идилия по предишната смяна/... и ся се пита в задачата в тва мокро, кално и кишаво време как да си кача дотъркаляните до колата вече мръсни гуми в самата кола, без да се омажа и аз, щото като са тежки и ползвам крака и бедрото си като лост за повдигане... бляк...

Съншайн, що не го погалиш довечера точно с тия, олепилчените пръсти... Smiling Imp
Мале,Мързелота,аз се ядосах!! Ти що мъкнеш гумите,а?!?! Поне до колата да ги беше занесъл ТУ! Егати мъжа!!!

# 3 007
Мид, вкъщи нямам разтворител, за съжаление.

Мързелота, хвана ме яд на мъжа ти. Щом няма време, ти пък спри да имаш време за домакинстване и за него. Аййй, ще му се не знае! Иначе, има чували за гуми, няма да се изцапаш толкова с тях, но ако си по слабичка и фина мацка, си тежат гумите. Аз влача какво ли не, детето е над 30 кила, още мога да го вдигна и нося, но пък имам лична маса и обем 😆

# 3 008
Ааа не! Първо се омажи с току що отворено лепило и го погали... По бузките. 😆😂😂
Ерин,да е честито голямото момче! Да ви слуша,да ви радва и после да помага за бебчо! 🥰🎉🌺
Мързелче,я си карай с тия,пък ако е заледено и падне повече сняг,вземи на ТУ колата. 😁 Ако иска и той да се вози,да иде да ги смени. Иначе обличаш стари дрехи,качваш ги,преобличаш се... Дълго и широко.

# 3 009
  • Euskal Herria
Добър ден, общество!
Ерин, да ви е здраво киселячето!
И тук вчера заваля сняг, даже се задържа. От години не съм виждала, добре ми се отрази разходката. А днес такъв вятър духа... ще си седим затворени.

Спокоен петък!

# 3 010
Ерин, да ти е живо и здраво момчето! Честит празник!
Бърд, стискам!
Как го чакам този сняг, през час гледам прогнозата, 80% ще вали от 12:00, стане 12:00 сняг няма, сменили прогнозата от 15:00 ч. 30% и така през ден, а сняг нямааа. Сутрин първата ми работа е да проверя, дали е валяло, ММ само ми се смее и казва: ти не разбра ли, че тук няма да вали?! А при майка, сняг да искаш, като от детските ми години. Мразя студа, обаче обичам чистия, пухкав, голям сняг! Тук при нас е сух студ с много вятър, ужас!
Детето оздравя, обаче не мога да взема решение дали да го пуснем на градина. Да ходи точно в този момент, лошо...да стои вкъщи, лошо. Каквото и да реша, все ще е грешно Sad

# 3 011
Жив и здрав да ти е порасналият Киселячко, Ерин!

# 3 012
  • Германия
Ерин, да ти е живо и здраво малкото пораснало водолейче.
Свърши царството на козирозите Joy

И при нас понаваля сняг, много е готино като вървиш по него и скърца. Ще отъпча цялата градина, колкова ми е кеф да ходя по снега. Лошото е, че е -6.

# 3 013
Една колежка е в командировка в Смолян. Преди малко праща снимки- снежна красота. А тук...студ и дъШ 😒
Бърд стиснах са, ма свиркай край,че боядисвам двата косъма и пръстите ми трябват.
Както си руши онзи отгоре..пода ми се тресе долу. Имах една пластмасова джиджавка на перваза на прозореца, подскочи и падна на пода 🤨 Ако скоро не пиша, да знаете, че съм затрупан от съседя.  Предният не можа да влезе у нас, но този има сто процента шанс. И като влезе 13 ще го чака с мачете 👿👿👿

# 3 014
  • Германия
13, искрено ти съчуствам. Ненавиждам ремонти, чужди и свои. ММ като каза, че ще прави ремонти по двора и къщата и аз избягах на 1700км и казах, че ще се върна на почивка когато приключи със всичко, което като го познавам няма да свърши никога. И не че не работи, а просто винаги измисля още нещо да се прави Confused

Общи условия

Активация на акаунт