Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през януари

• 139 864
  • 4 271
  •   1
Отговори
# 3 060
  • София
Заради вируса аз бях на препечен хляб, таа не знам дали ще успея и да я опитам. Някаква шведска принцеса е вътре май - пандишпанови блатове, ванилов крем, малиново сладко и някаква бадемова паста.
Много гаден вирус или комбинацията. Постоянно все едно имам въздух в корема.
Карамела ще отслабва??? Аз мога и снимка в цял ръст да пратя Grinning (167/90)Честно къде искаш да свалиш точно?

# 3 061
Дошли са от БП, кръвното и било станало 220 Astonished сложили инжекция и в понеделник на кардиолог. Егати!
Карамелче, верно, защото се мъчиш с диети, никъде не ги видях тези кила, които си си наумила да сваляш.

# 3 062
  • София
Ужасно високо Sad

# 3 063
Уф Сали, много е високо. Натискай я задължително за кардиолог. М**** му и скапаното, дръгливо, китайско добиче 😡

Карамелът не знам, какво ще сваля. Въздух.

Карамело, ботушките 😍

# 3 064
Оле, Сали, много високо! Има ли кой да я наблюдава вкъщи? По закона на вселенската гадост, всички кошмари се случват в петък вечерта или в почивните дни... Да минава Hug
Много сте мили, благодаря ви Heart Обаче ше се наложи да ви купя очила, диоптрични, нали. Очеизвадно е, че шкембето напира да ми пробие фустана, а без сакото е още по-трагично. Ръцете ми са се наляли и ръкавите ми теснеят...Лошото е, че от диетата няма файда, само дето съм гладна и  съответно злобна.

# 3 065
  • Германия
Е, изпуснах Карамелка, но така става като човек се отдава на други удоволствия.
Сега да не си помислите, че става въпрос за плътски такива, не за душевни удоволствия говоря Stuck Out Tongue Winking Eye
Карамелка, ти си знаеш, щом не се чувстваш добре в кожата си опитай да свалиш, но не на всяка цена. Просто не си струва (казва ти го 100 литровата бъчва) Какво да направя като обичам да си похапвам сладко-сладко.

Хапнах, свърших си работата, чакам момчетата да се обадят и се чудя дали днес съм слушала и полага ли ми се за награда едно коняче с кола Stuck Out Tongue Winking Eye

# 3 066
Сали, да не съм като черна станция, ама тази нощ и утре да си следи кръвното. Инжекцията, която са ѝ били действа 3-4 часа само.

# 3 067
Здравейте, общество!
Най-после да стигна до темичката ... вие пишете, пишете, а очите ми имаха нужда да починат и като виждах лавинонарастващите отговори и не смея да почна. Няяма свършване. С две думи не съм чела назад, направо цопвам с поздрав за Баба Яка Stuck Out Tongue Winking Eye:
Бабичка, опитвайки се да яде в суши бар с клечки, оплете три пуловера.

Ще гледам да не ви изпускам. Поне не много.

# 3 068
  • Оптимист по принуда
Прекрасен рожденик и торта Hug

Карамел я изпуснах.

Сали, ако имате нар, майка ти да изяде един. Сваля кръвното.

# 3 069
  • Германия
.....................
Бабичка, опитвайки се да яде в суши бар с клечки, оплете три пуловера.

.............
Ама сега защо ме издаваш на всички JoySunglassesHeart

# 3 070
Сали, да не съм като черна станция, ама тази нощ и утре да си следи кръвното. Инжекцията, която са ѝ били действа 3-4 часа само.
Сали,Вайчето за съжаление е почти цял кардиолог.Аз й се доверявам .

# 3 071
Благодаря Ви! Друго си е да има с кой да споделиш и да получиш адекватни съвети, бризките изпадаме в паника и мозъците ни блокират в такива моменти.
Не е сама, брат ми е с нея, предупредили са я да следи стриктно до понеделник и да отиде на преглед. Нар, едва ли имат, но ще кажа утре да вземат. Лошото е, че преди доста години имаше високо кръвно, не е стигало до такива стойности, но много трудно и напаснаха лекарствата, години сменяха и заменяха, докато ги нагодят. Сега беше забравила, за този проблем и пустото вирусче е влошило нещата. Дано сега по-бързо да намерят "нейното" лекарство и да не се лута в омагьосан кръг.

# 3 072
Кисело мляко с канела, краката натопени в топла вода, /това ако вдига до около 160/70/,и да го мери сутрин, обед и вечер. Ако пуши, да ги намали колкото може.
Аз спирам цигарите, защото започнах да вдигам до 170 кръвно ... не искам да свърша на 60 като нашите. Откакто не пуша 3 седмици е 110/70, пулс 70, а винаги съм била с над 120 пулс, и от 15 години съм на бетаблокер.

# 3 073
Честит да е рожденикът. А тортата... ах, тортата! Бива ли такова нещо, пак ми се дояде нещо сладко. Ама нямааааааааа!!!
Сефте от година и нещо насам пих водка, направих си Блъди Мери. На два пъти.   

Дано сега по-бързо да намерят "нейното" лекарство и да не се лута в омагьосан кръг.

Дано! Стискам палци!!! Hug

# 3 074
  • София
Много сладък рожденик. Да е жив и здрав.

Общи условия

Активация на акаунт