Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през януари

• 142 867
  • 4 271
  •   1
Отговори
# 3 375
  • Пловдив
Няма да влизам в спорове...

# 3 376
Редактирам се, че спя.

Последна редакция: пн, 24 яну 2022, 15:11 от Сирос

# 3 377
Съгласна с Бъръльо. Напълно разбирам, че никой не иска да търпи загуби, но в един момент като се натръшкат всички, пак няма да има кой да работи. И не се знае колко време ще отсъстват болните, та загубите може да се окажат още по-големи.

Кофти започна тази седмица.
Пак притеснения, пак треперене ще успеем ли и този път да се разминем. И пак до голяма степен притесненията можеше да бъдат избегнати - за това ме е яд най-много.

Приятелката ми е учителка, днес за първи ден на работа след едноседмична карантина заради болно детенце. Днес пак е излязъл един положителен тест при тестването в училище, чакат ПСР и официална нова карантина. Надяваше се да успеят да избутат седмицата, но явно няма да стане.

Сутринта малката ПанТичка и нейните съученици успяха да ме развеселят Simple Smile

# 3 378
Бърди, много е гадно, да стоиш и чакаш, като овца на заколение. Ще се разминете, вярвам. На нас ни се размина и тоя път.
И аз съм съгласна с Бъръльо. Преди години по времето на свинския грип, колежка отказа да си вземе болничен, спокойно можехме да покрием работата. Спа три дни, като кон на бюрото. Не, че и свърши работа, но ни натръшка 5 човека. Един направи пневмония и един в болница в прединфарктно състояние. Другите с по три дни 40 градуса температура. Та така и с ковид. Видно е какво става в училищата и детските заведения. Преди няколко години, война водих, да връщат болни деца от дневния център. Ми то ми беше писнало, детето да боледува. А пък болните там, със сопола, да не се сърдели родителите.

# 3 379
С какъв акъл се хванах да направя бонбоните от тази рецепта? https://nosugar.bg/domashni-shokoladovi-bonboni/?fbclid=IwAR0lzM … pe-container-7838

Наистина стават за 10 минути, след това за час в хладилника. Търпят и всякакви импровизации. Амиииииииии... половината вече ги няма! Пък нека ме боли петата. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 3 380
Сега като се прочетох,малко рязко звучи изказването ми,не съм искала никога да нагрубявам никой.Просто съм чувала "няма кой" години наред ,а накрая се оказа ,че близо два месеца той беше в болничен и се оправиха .И сега вече не го интересува има ли кой или няма,гледа неговия си интерес .

# 3 381
  • София
Няма незаменими хора и моят опит показва, че работата си върви с мен или без мен. Напомням си го всеки път, когато се увлека да бачкам денонощно.

# 3 382
  • София
Бобччи, това с мъжката работа е друго. Служебно все няма кой да ги замести, формичките, сакън да не хванат да сготвят или да вземат някое дете от ДГ. Имам един колега, който и по време на отпуската идва да виси на работа, уж е много зает и той

# 3 383
Бъръльо,МУ и като работеше извънредно не се скатаваше вкъщи.Гледаше детето,простираше и т.н.Просто има някакво несъответствие с обема на работа през определено време в годината и хората наети да я вършат .

# 3 384
  • Somewhere in the World
Добре де, какъв е този вълчи апетит от мен? Особенно като съм бясна съм като ламята Спаска....ааа, Тили , не съм ти видяла бонбоните. Ей сега си тръгвам от офиса, взимам душ, слагам официалната пижама и грабвам киндъла. На ММ съм му сърдита, щото много му знае балалайката, та се надявам на тишина.

Последна редакция: пн, 24 яну 2022, 21:44 от Pretty_Mama

# 3 385
  • Варна
С какъв акъл се хванах да направя бонбоните от тази рецепта? https://nosugar.bg/domashni-shokoladovi-bonboni/?fbclid=IwAR0lzM … pe-container-7838

Наистина стават за 10 минути, след това за час в хладилника. Търпят и всякакви импровизации. Амиииииииии... половината вече ги няма! Пък нека ме боли петата. Stuck Out Tongue Winking Eye

А меда може ли да се замести с нещо? Че мойто келеш е алергичен .

# 3 386
Малката ме изнерви - искам на тренировка, ама с екипа само, ако е без екипа - не искам ... аз тоя екип няма го суша и пера ежедневно... нито ше я върнат, нито проблем правят... ааааааааааа... покрещях доволно, ся чакам да покрещя и на баткото... добре, че ММ ше се върне към 9... за него няма да имам сили Wink

# 3 387
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

А меда може ли да се замести с нещо? Че мойто келеш е алергичен .

кленов сироп?
но като гледам ще мине и без него Wink

# 3 388
Вися пред ЛЛ да ми тегли една слушалка, че някакви секрети започнах да откашлям от нищото. Пред съседния кабинет е панаир. Излиза сестрата и пита кой чака. Вдига се гора от ръце. “Правете си сметката кой може да мине до 7ч.!” Сигурно не могат да преглеждат денонощно, ама и кога шму се не знае трябва да виснеш, за да се вместиш в рамките на днешния ден. Моята ЛЛ не е толкова популярна и има по-малко хора. Тя пък се бави много. Само като наближи 19h ускорява прегледите. Та се надявам да се вместя.

# 3 389
Нашата ЛЛ стои до последен човек.А кардиологът на МУ веднъж каза,че ако трябва до 23 часа ще стои,но ще прегледа всички.

Общи условия

Активация на акаунт