Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през януари

• 142 750
  • 4 271
  •   1
Отговори
# 3 495
  • Пловдив
И аз помня по-студени зими и сняг до коляно...просто сме се изнежили.

Лайла къв ремонт? пак съм изпуснала...

# 3 496
Май сме отвикнали от подобни студове. Едно време какви студове и снегове имаше, ехее Simple Smile

На нас една зима ни замръзнаха тръбите за обратните води. Не си спомням точно годината, може би преди около десетина години. Голям кошмар беше, сифоните бълваха мръсотии, хич не искам да си спомням.

# 3 497
Лайла, добре дошла в клуба 😂!

# 3 498
  • София
2005/2006 беше супер яка зима, задържа под -15 до -20 две седмици в София. Помня, бях на свиждане на бременна приятелка в болницата, че имаше проблеми, едва издрапах по вековните ледове. На сенчестата улица пред леля ми ледът се разтопи март. Но всички вируси измряха на тези температури и бяхме здрави. Няма ли нещо коронецът да се гътне сега...

# 3 499
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
бобчи, сиси, липсва ми достатъчно инфо - температура, ковид ситуация/изисквания, разстояние от летището до най-близкото населено място. и ако не намерим какво да гледаме поне да има къде да хапнем.

гърция май са се затворили за всички, крит също. за турция не разбрах...
пак започна гимнастиката с редактирането Sad Sad Sad как пък не направиха едно нещо, ама да е направено!

# 3 500
Добри,ще питам.

# 3 501
  • France
2005/2006 беше супер яка зима, задържа под -15 до -20 две седмици в София. Помня, бях на свиждане на бременна приятелка в болницата, че имаше проблеми, едва издрапах по вековните ледове. На сенчестата улица пред леля ми ледът се разтопи март. Но всички вируси измряха на тези температури и бяхме здрави. Няма ли нещо коронецът да се гътне сега...
Тогава пътувах с автобус през Европата и най-вече Сърбия. Голям сняг беше.

# 3 502
Dobri, можеш да питаш и в темата за съответната държава - или в живеещите в чужбина, или в тези в Туризъм.

# 3 503
  • София
Добри, как са при вас зоните на другите държави? Червени, пембени? Да не стане да идете за ден и да седите после в карантина? Grin

# 3 504
  • Пловдив
ДобрЕ,
Скрит текст:
ама това изискване и за работна виза ли трябва? Имам предвид тия еднодневни разходки...

# 3 505
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
работната виза ставала за два месеца. и така втора година. Wink
междувременно сме с 3/6 месечни туристически.
но всички туристически имат изискване на всеки 30-45 дена да се напуска страната. проверяват печатите от граничните проверки.

може да се излезе за повече, но Горинич не може да отсъства от училище всеки месец поняколко дена и това ни е по-щадящия вариант.
вече бяхме по веднъж у дома, в Атина, Истанбул, в Дубай използвахме някакъв местен празник и имахме една нощувка там.
у дома не можем да се върнем заради дългия полет (предишния път беше с 12 часа престой във Виена и бяхме на косъм да ни пренасочат през Франкфурт и да станат 24 часа път), сега вече ни хваща  72 часовата карантина...

бърльовче, с ПСР пускат отвсякъде. ако е високорискова дестинация могат да ти направят втори ПСР на летището. и да ни оставят в карантина няма да е проблем, защото ще сме си тук, Горинич ще учи дистанционно, баща му ще работи дистанционни, а аз ще им набивам канчетата реално, не виртуално. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 3 506
Бобчи,вярно,че ти си по тая част.
Нищо не се е променило,но със сигурност оказа влияние това,че започна да се изправя сам.Прави го вече от около месец,но от както се случи,не е спрял.Прави ми впечатление, че от тогава си развали и дневния,и нощния сън.
Щом отвори очи веднагически тръгва да става.И така в 1 през нощта и в 5 сутринта,както си спинкаме,изведнъж една глава се надига Grinning кат сурикатче.
А с храненето какво общо може да има?Яде си както преди,и количеството, и вид.

Ох,докат напиша,10 нови отговора!

Сиси,баш така изглежда! Grinning
Фил,на 9 месеца и половина е.
Мисте,не си изпуснала,просто не съм споменавала.Още преди празниците започнахме още един етаж от къщата.Из основи се прави баня и две спални. Cry

# 3 507
  • Германия
Добро утро, благодаря за кафето.
Кротик, стига мрънка, ще ти изплета ръкавички Kissing Heart

Много сте се разписали тази сутрин, поне има какво да чета, че малкия недовършен така ме ядоса снощи. Няма да му проговоря до второто пришествие.

Отивам да си правя второ кафе да си успокоя нервите

# 3 508
Лейла, и двете ми деца бяха така, като започнаха да се  изправят. Като кукли неваляшки бяха. Сложиш го да легне, то се изправи. Laughing Отминава.

# 3 509
Лейла,мнооого в началото съм .Но ако храната през деня не стига,се будят вечер и от глад.Сънят идва от мозъка,не от стомаха ,детето може да заспи гладно,но се буди за да навакса калории.Сънят и храненето са основна част от режима,така че са свързани .Като цяло страшно много неща влияят на съня , събуждането в един и същи час е навик при малките деца ,събуждането в различни часове е глад .Първото събуждане за което писа,около 22,вероятно е REM фаза(бързото движение на очите) ,на около 45ата минута настъпва след заспиването и е фаза на лек сън.
И Звери беше така,събужда се да сяда или пълзи,ние я оставяхме да се самоуспокои ,ако започне да плаче тогава се намесвахме.Обикновено след няколко минути заспиваше пак.Отминава да,като свикне с новото си умение .

Общи условия

Активация на акаунт