Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през януари

• 140 567
  • 4 271
  •   1
Отговори
# 3 615
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
кой попита за топли дрехи? продават, купуват и носят даже Wink
няма да повярвате колко са напред с материала - дебела пухена парка, пригодна за северния полюс се носи до края на зимата.
а края на зимата тук е края на април.
и още от средата на април температурите са над 30 на сянка. Simple Smile
та с парка, върху термо елече, върху ватирана риза (под нея не смея да си представя какво още има) екскурзоводът ни ни разхождаше по Гиза и пирамидите. и с обувки над глезена. Simple Smile

# 3 616
Дойдоха да монтират два механизма след рекламация на гардероба в детската. Все едно цял гардероб монтират егати. То започнаха врати да скърцат, да запъват…А имам работа. Единият с калцуни, другият - без. Трябва и с парцала да минавам. Че и винтчета от мен търсиха. При нас ги били оставили. Joy

# 3 617
  • София
Мид, в една тема видях роднините ми, които отглеждаш. Еми много са хубави, бетер мен. Аз съм като розАвичката 🤣.
Познайте какво правих до сега - спах. После пак ще се блещя по нощите. Сега съм гладна и ще трябва да си забъркам нещо

# 3 618
Ние заключваме портата,вътре вратата само нощем и то не винаги. А Мм ни заключва понякога,друг път не. 😆 Явно според зависи дали иска някой да го отърве от мене. 😂
Портата я заключваме заради кучетата. Да не стане някой фал,че френчито го гонихме с един куриер на Спиди по улицата като шашави. 😁 А алабайката ако избяга... 🤭😖 няма да е на добре. Та за това портата е винаги заключена. И ми е супер! 🤪
Моята приятелка,с която всеки ден пием кафе,има вкъщи две змии и три тарантули. 👀🤭 Змиите като ходя спят в едни къщички и не ги виждам,но паяцитееее... брррр. Онзи ден викам май са два паяка тук? Тя казва-не,този си е сменил кожата. Много са гаднички и грамадни. 😆
Отиваме да взимаме МУ от работа и на пазар. Нещо ме наболява главата,та ще глътна един гин преди това.

# 3 619
  • София
Аз нямам проблем с паяци, но оси и стършели не понасям, както и големи хлебарки.

# 3 620
Ре, нали знаеш кога мъжът спира да бъде мъж? Когато хлебарката отвори криле. Laughing

# 3 621
  • София
Попи, не ми напомняй, че съм била в топли страни, където хлебарките са с размер на врабчета. Гледах Уоли терапевтично. 🤣.

# 3 622
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Ходихме до Бриколаж, да си търся рамка за картина. Малкия се метна на една мушама, да купим нова, че тази вкъщи я бил изцапал и била стара... Хубаво, отмериха ми два метра. Ама това смърди на ... де да знам, гаден найлон. Дали ще се отмирише? Или големия недовършен ще бучи, и ще трябва да купя друга покривка...

# 3 623
  • Пловдив
Ходихме до Бриколаж, да си търся рамка за картина. Малкия се метна на една мушама, да купим нова, че тази вкъщи я бил изцапал и била стара... Хубаво, отмериха ми два метра. Ама това смърди на ... де да знам, гаден найлон. Дали ще се отмирише? Или големия недовършен ще бучи, и ще трябва да купя друга покривка...
Изкарай я на терасата 2-3 дни. Разгъната.

# 3 624
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Изкарай я на терасата 2-3 дни. Разгъната.
Мистик, дребния вече ме форсира, на масата е 😆 Ще ветрее на нея!

# 3 625
Мушами мразя от дъното на душата си. Мразя как миришат,мразя как залепват за ръцете ,а още повече мразя как изглеждат. Още от дете. В къщи плаша ММ, когато много цапа,че ще купя мушама 😜

# 3 626
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
две сме. Simple Smile
с покривки сме, пера си ги, преди на почти всяко ядене. сега малко по-рядко.

# 3 627
  • Somewhere in the World
O, три сме - аз ползвам покривки и постелки/как се казват тези правоъгълните/

# 3 628
Доста сме,Добри 😁.Такова нещо имаме само в селската къща, защото не се обитава постоянно и е по-лесно за поддръжка.Но и там често мятаме отгоре ѝ покривка.
Прити, индивидуални подложки ли?И аз ползвах такива, докато най-бързото нещо на света не откри,че се свалят лесно.

# 3 629
  • София
На мен в спомените ми се е запечатал един момент с Малката Пандичка , точно проходила и една дълга покривка на масата, отрупана с чинии, вилици ... Детето, както се досещате, стоеше право под масата. Реши, че тази покривка трябва да се облече като дреха. Нямам спомен как съм прекосила разстоянието до нея, а по пътя имах доста препятствия. Но помня, че през цялото време ми се визуализираше как всичко от масата се изсипва върху главицата й. Слава Богу я грабнах навреме. След тази случка мина доста време преди да сложим покривка.

Мушама ползвахме на село, свързвам я с хубави спомени. По магазините съм виждала доста добре изглеждащи мушами.

Последна редакция: ср, 26 яну 2022, 23:13 от Pandachina

Общи условия

Активация на акаунт