Да се оплачем... 2022

• 2 035 042
  • 32 033
  •   1
Отговори
# 13 995
Оплаквам се, че на кучето не му е добре и цяла нощ не съм спала. А цяла седмица си представях как ще спим до обяд без досадните аларми на ММ, как ще идем на разходка в гората, ще си взема одеалце да си полегна, да почета книжка, а добичето ще тича около мен... Да, ама не.

# 13 996
  • Пловдив
Шарков.

Иначе в Турция, там са факири на всичко.
Мерси.

# 13 997
Оплаквам се, че на кучето не му е добре и цяла нощ не съм спала. А цяла седмица си представях как ще спим до обяд без досадните аларми на ММ, как ще идем на разходка в гората, ще си взема одеалце да си полегна, да почета книжка, а добичето ще тича около мен... Да, ама не.

Какво му е?
------

У нас е на дневен ред обичайното в момента за малките деца, то се вижда и от темата в последните дни - температура без нищо друго. Бяхме при педиатъра вчера, вика "всичко е ток и жица, гърлото, гърдите са чисти, при нужда нурофен, и за ваше успокоение давайте изопринозин, ако искате". Така открих, че имало и детски изопринозин, сиропче.

# 13 998
  • София
И моят корем е набран ужасно от трите коремни операции и при това с вертикален шев. Ама толкова години изкарах така, тепърва пак да лягам за операция... На плажа с цял бански или дълбоко долнище и квот' такова😃

# 13 999
Ема, вчера ММ забравил да заключи кухнята и кучката се почерпила стабилно.  В резултат на това - повръщане и разстройство.

# 14 000
Е, поне се е зарадвала за кратко Simple Smile Давайте повечко вода, особено, ако е наблегнала на сладкото.

# 14 001
Днес ще изнасяме една година на мама. Мъчно ми е.

# 14 002
В Турция моя приятелка си повдига бюста,сложи си някои кубик подплънки и си махна кожа от ръцете за 4000 евро плюс стая и храна за мъжа й.Много ги хвали.
И нашата беше със сопол и червено гърли,Т един ден.
Сигме,предгръдки !

# 14 003
Сигма, пращам ти сила и прегръдки!

Аз свърших с киномаратона тази вечер и лягам, че стана полунощ. Оплаквам се, че преядох и препих с вода и диня и ще ставам цяла вечер.

# 14 004
Оплаквам се и аз от висящ корем след две секцио. Виси и в горната и в долната част.
Само абдоминопластика ще го оправи...но едно 5хил лв нямам за това. Та си ходя с провисляците. 

Отивам на маникюр...на 4ри седмици ми е много но нямаше как да отида миналата.  Много дълги стават и адски ме дразнят . С нетърпение съм да ги скъсят

# 14 005
  • София
Гаднярки. От висящ се оплакват. Моят е стърчащ и опънат 🤣. Изглеждам като бременна в 5ти месец.

# 14 006
Аз съм в понеделник . Моите са от началото на април. Много съм доволна , не са мръднали, само дето са много израснали. А не ги щадя изобщо - всичко ми минава през ръцете . Като ида ще похваля маникюристката за добрата работа. Само дето крака и ръце едновременно ми идва малко over, та май ще го редувам- сега ръце, юни крака. Те и без това растат по бавно.
За корем и свалянето му има една много вярна приказка - корем и  кофраж изтървеш ли ги, няма оправяне. Толкова за корема
 И аз се боря с него, в едно с болен кръст - как да правя преси с тия болки. Ниските  килограми винаги са ми помагали да овладявам болезнения кръст. Затова съм все с борба за по ниски кила. Но да- лицето и гърдите страдат докато задника се радва...
Иланг, как е детето?

# 14 007
  • София
Янтра, има една група във фб - пластична и естетична хирургия. Там има снимки, споделящи, препоръки, цени, коментари.
Всичко. И не са само силикон. Едни 30-40% от писанията са за абдолинопластика.
Виж я, ако искаш. Simple Smile

# 14 008
Да в групата във фейса пишат доста жени с такива операции и споделят резултати.
Като се знам аз каква съм обаче и че имах проблеми особено при второто секцио...си представям какво ще е ако легна пак под ножа.
Та освен цената това е първото което ме спира.
А и...абе не ми се пише повече...хаха.

# 14 009
Оплаквам се от не спираща хрема при мен и децата... Вече ми дойде в повече, какво ли не пръскахме, няма и няма.. Сополите преминават през всички цветове на дъгата. За с жаление и до ЛЛ не можем да отидем, че сме на ваканция... Уффф, сега се добра до аптека и вече взимам геломиртош и за мен и за малките, дано той помогне.
   Освен това забелязвам, че вече мн ме напрягат многото хора и комуникацията с тях. Тези изолации и пазене няколко години ме направиха още по а социална.
   АААА забравих да допълня към темата за колата, все пак сте добре, щом не сте си сцепили панталона като мен насред улицата... Хахаха 🤣🤣🤣.
  Сега имам повод да купя летни рокли

Общи условия

Активация на акаунт