Да се оплачем... 2022

• 2 047 569
  • 32 033
  •   1
Отговори
# 31 545
  • София
Не само да стигат и остават е условие. Ето, при нас стигат и остават (е, поне доскоро, сега не чак толкова). Но имаме разногласия какво да се правят тези дето остават. ММ иска да се събират и купуват имоти, аз искам да се влагат в децата, в образованието им, както и да се харчат за по-добър живот за нас (по-хубави почивки, по-хубава храна, повече пътешествия).

# 31 546
Ами... при някои се намира просто коя да ги настъпи - не че ù липсва гордост, ами има достатъчно нахалство. Аз например не съм чак толкоз горда,но не съм и нахална и предпочитам да го разкарам, отколкото да му се моля през вечер.
Мале, сетих се за 50те стинки.

# 31 547
Жаки, и аз ти пожелавам всичко лошо да е зад гърба ти! Резултатите да са добри, да са възстановиш от операцията и да пращаш снимки от обучението по йога за което мечтаеш! Simple Smile

# 31 548
Дидка, говорех за “схемата” на разделение или неразделение на Veni. Не че са условие за вечно разбирателство по всички финансови въпроси, а че в техния начин не присъстват спорове от сорта на “дай 5 лв, че аз вече съм дала 25”, защото не опират до тях.

# 31 549
Не знам как живеете така, при нас всичко е общо. За ежедневни разходи харчим от моята, за големите покупки и спестявания неговата. Ние сме с големи самостоятелни деца, но имаше години в който аз не работех и пак  не съм се чувствала просяк. Тогава ми тежеше липсата на реализация, а не липса на пари.

# 31 550
  • тук и там
seisa, по същият начин разбирам нещата. Никога не съм се чувствала като просяк, не ми се е налагало и да искам  още по-малко да моля за пари за нещо си. На мен също ми тежи повече застоя, липсата на проф. реализация, ако щете и затъпяването в резултат на това.Имам си дебитна и кредитна карта. Съгласуваме големи покупки-техника,ремонти, за строителство, коли и подобни.

# 31 551
  • Варна
Жаки, стискаме палци и ти пращам положителна енергия ❤️

# 31 552
  • Бургас
Жаки,много се радвам да те прочета!
Шугърчето,също! Гушки на Джонката!

Оплаквам се,че болката ми в дясното рамо пак започна да се обажда...Не съм я претоварила този път. Сега ще следя,дали ще има промяна на времето и от това да е.

# 31 553
Жаки, сигурна съм, че всичко ще бъде наред!
Да се оплача и аз от колите. Официалната на мое име, работната - на мъжО. От както е това разделение отидЕ, та се не видЕ златния ми талон. Като се върнат от пътуване с официалната мъжете (ползва я и сина ми) почвам всеки ден да проверявам за глоби в сайта на КАТ. И гледам да хвана промоцията - който плати до .... дни, отстъпка 30%  Sweat SmileSweat SmileSweat Smile  Дето има една приказка - вземи три Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Някой ден, ако чуете възрастна шофьрка с 123456789 глоби за нарушения, най-вече превишена скорост - да знаете аз съм. Wink

# 31 554
Жаки, от големи дози Ц може да се запечеш, но и от упойката може да има такъв ефект.
Обратното. Големите дози вит.С причиняват диария, не запек.

Жаки, стискам палци за добри резултати и всичко да остане зад гърба ти.

# 31 555
Акъл много не смея да давам, има семейства, при които отделните сметки са по-добрия вариант. Ако единият е с лоша финансова култура и широкопръст...
   При нас винаги са били общи средствата. То и бизнесът ни е общ, съответно и приходите, не може да се каже, че единият допринася повече от другия. Определили сме си месечен бюджет, не си даваме отчет кой колко и за какво, гледаме да стигнат. Ако не - прибягваме до спестяванията. Ако останат - отиват при спестяванията. Това за месечните разходи. Вече за големи покупки и разходи - там се консултираме задължително и ако единият не е съгласен, отпада. Купува се само при единодушие.

# 31 556
Ние сме с по една дебитна и една кредитна карти. Харчим като луди. Аз пращам към децата , защото имам акаунт в платформа през която прехвърлям.  Съпругът ми оправя комунал и телефони.  До скоро изплащаше ипотека. Аз- лизинг, втори, потребителски заем, втори заем... както казваше една банкерка - истинско американско семейство. Добри доходи имаме, къде отиват тия пари ... Един Господ знае . В края на месеца винаги сме озъбени . Караме си го от капитализъм към циганизъм всеки месец.  Вчера купих билети на големите за Коледа . Подарък . Еми... Коледа е, семейството трябва да е заедно. Така и така щях да взема подаръци, така те ще си ги изберат , а аз ще им подаря чудна Коледа в сърцето на Европа.  Винаги съм готова да наместя някъде съответна сума. Само да я имам. Ако я нямам, кредитната карта ми е верна дружка. Тва курсове, уроци, книги и учебници ...що пара се е издавало. Частно училище да бяха учили, по евтино щеше да излезе сигурно. Никога не съм се спирала да харча с идеята
да  отлагам нещо си  . Животът е толкова кратък, а банките така услужливи... Да съм жива и здрава, до 60 години имам да изплащам заеми Simple Smile. Ама поне ще знам, че съм живяла така както аз съм искала .
Жаки, пожелавам бързо възстановяване . Изгледай Джеф Дамер по Нетфликс . И доста коледни бози са напускали сега , има с какво да се развличаш.
Аз отивам на братовчедска сбирка, традиция ни е.  Изморена съм от тежката седмица, но трябва да се събера в името на купона .

# 31 557
Направи добро, изяж...Услуга правя на близки, единия се засегнал нещо, другия не знам си какво казал..Те бели и добри, а аз будала, все тичам по чужди задачи.

# 31 558
Оплаквам се,че пак изтървах Бориса!Ама отавяите ги тезе снимки поне един цял ден,да се порадваме!
На рожденниците-Честито! Болните да оздравяват.

# 31 559
Не искам да ви натоварвам, само споделям. Явно има достатъчно хора да живеят така. Разбирам ги в ежедневната борба с битовизмите. Живота не е само пари. На мен даже не ми тежи за парите, други неща са ми неприятни и обидни. Пари се изкарват. Възхищавам се, че съпрузите ви не са тка

Общи условия

Активация на акаунт