Да се оплачем... 2022

• 2 047 472
  • 32 033
  •   2
Отговори
# 31 800
Оплаквам се че и моя малкия от вчера кашля яко...отново.
Утре на лекар.
И какво...поредните сиропи и хапчета за смучене, които никаква работа не вършат.
Не знам.вече какво да правя и давам.
И инхалации при него са напълно безполезни.

# 31 801
  • под тепетата
Черна ряпа - издълбаваш и пълниш с мед. Сокът се пие, дупката се прави малко по-голяма и се слага пак мед и т.н.., Намажи гърдите с мед, избягва се областта на сърцето.Слага се хартия , тениска и се спи така. Правих го след пневмония. Това се прави, ако няма температура. Чай- за кашлица се пие от босилек, салвията също помага.

# 31 802
Оплаквам се, че не съобразих че утре е 1.11 и не съм взела нищо за госпожите в градината. Сега се кахъря, че всички цветарски магазини около нас са от 9ч отворени. Ама какво да направя като си събирам акъла и си оставам с мислите чак като си легна и почна да мисля какво имам да правя утре и какво евентуално не съм свършила днес. Ей на, от 6 дни знам, че днес трябва да водя малкото на контролен преглед. Стигнах до болницата и там се сетих, че нямам маска. Та, тичах до аптеката да взема.

# 31 803
Оплаквам се аз, че днес ми е първи работен ден от 2 години насам на ново място и ми е толкова притеснено, че съм ръждясала навсякъде и не ставам, че не е истина😀
Отделно малката ще я оставя за цял ден друг да я гледа и от това се оплаквам.
А най-вече от МЦ. Как пък точно днес реши,че е момента не разбрах. 😀

# 31 804
Втора вечер не съм спала,будя се по два пъти детето сумти с носа и е ужасно,нз как спи изобщо тя,чакаме секрет,
капки,ф рр не помагат....🙈

# 31 805
Пийк, не се носят цветя на днешния ден. Не е задължително. Вземи на бързо от някой магазин малка кутия с бонбони, като си решила да почерпиш госпожите в градината.

Болничните да оздравяват! На ММ му удължиха АБ с още един ден. Води малката на лекар вчера, че и тя кашля, на нея поне не са изписали тежка артилерия. Бях почнала да я лекувам с каквото има в домашната аптечка, ЛЛ е одобрила лечението. Дано се стопира всичко и утре да може да отиде спокойно на училище.

# 31 806
И аз изобщо не мога да спя 😒

# 31 807
Една приятелка учителка каза, че се носят цветя. Майка ми пак спаси положението.

# 31 808
  • Точно където трябва
Детето трета седмица е със запушен нос. Не пръскам вече нищо, но не си е работа. Сума други пръскала използвах и нищо. Всякакви природни средства ползвах, не става. През ден се преживява, но през нощта е сумтене, смъркане и ставане рано- рано.

# 31 809
elliee, защо не пуснеш в лаборатория едина микробиология на носен/гърлен секрет с антибиограма? Може да се окаже някоя бактерия, която ако не я знаеш коя е и към какво е чувствителна, може с месеци да мъчи малката душица... Голямата ми така, с едни стафилококи, колко време се тормози. С правилните капки за седмица се оправи.

# 31 810
Една приятелка учителка каза, че се носят цветя. Майка ми пак спаси положението.
Никога не съм носила нищо в градината за този ден. Не съм виждала и други родители да носят. И децата не са споделяли някой нещо да носи.
Ти, като отидеш, ще видиш дали друг носи нещо, разбира се. Но не се впрягай толкова.

# 31 811
  • софия
Чуден ден! Насред хола изпуснах пълен буркан с айран (нямах шише), познайте кой чисти..после пак в метрото нета никакъв ми го нямаше, после изкупиха форнетите дето си бях набелязала под носа ми, ще си купя кроасан с шоколад...дадоха ми такъв дето са играли футбол с него...един с едно кафе щях да отнеса...изобщо ме е страх да започна работа с тия олигофрени..

# 31 812
И ние ще станем такива.
Аз днес гледах едни клинични ръководства за диагностициране на ранни промени в паметта и аха да се тествам!
Понякога забравям думи, имена на улици, пълна мъгла! А уж не съм карала ковид! Възрастта не прощава.
И аз се оплаквам от същото - забравям думи, имена на хора, на улици. И да съм карала ковид, не съм разбрала. В неделя си пътувам с колата и слушам нещо по радиото. Споменават Великотърновския университет. И като започна едно мислене и напъване как се казва Софийския университет. И не е да не знам. След минута-две "ми светна", обаче чувството, докато си в мъглата, е отвратително.
Ох, да, възрастта не прощава Disappointed Relieved

# 31 813
При мен го има това, от анемия
Та не е само ковид виновен
То че не знам анемията от какво е, друга тема

# 31 814
  • SF
Чуден ден! Насред хола изпуснах пълен буркан с айран (нямах шише), познайте кой чисти..после пак в метрото нета никакъв ми го нямаше, после изкупиха форнетите дето си бях набелязала под носа ми, ще си купя кроасан с шоколад...дадоха ми такъв дето са играли футбол с него...един с едно кафе щях да отнеса...изобщо ме е страх да започна работа с тия олигофрени..

Ох, благодаря ти, че споделяш. Притеснявах се, че само на мене ми се случват такива неща. Simple Smile

И аз съм с анемия. Май така съм се родила. Лекарите нямат никакво обяснение и вече не ги и питам. Като ям цвекло, малко се вдига, когато спра да ям редовно, обратно пада, но и зависимостта от цвеклото не е доказана. Може и да си въобразявам, че цвеклото прави нещо.

Общи условия

Активация на акаунт