Да се оплачем... 2022

• 2 047 450
  • 32 033
  •   1
Отговори
# 31 815
  • Сф
Чуден ден! Насред хола изпуснах пълен буркан с айран (нямах шише), познайте кой чисти..после пак в метрото нета никакъв ми го нямаше, после изкупиха форнетите дето си бях набелязала под носа ми, ще си купя кроасан с шоколад...дадоха ми такъв дето са играли футбол с него...един с едно кафе щях да отнеса...изобщо ме е страх да започна работа с тия олигофрени..
Ох, как ме разсмя ..олях се с кафето 🤣
Успешен ден, сега е момента да впечатлиш и на работата!
Ели , педиатъра какво казва за запушения нос?
Ние при упорити състояния , винаги противоалергично ни е помагало. Аериус например.
Много деца минаха снощи , бях подготвена. Десертчета и парички. Мм вика , " А така , какво се стискаш, я извади 100 лева все едно сме в Манастирски ливади" 🤣 Понеже там е сестра ми и сме ходили все в тях други години и раздават големи лакомства там..не като в Надежда сухи пасти била и ябълки 😂( моля да не почва полемиката кое е полезно и вредно)
Знам аз на какво се радват децата 😉
Чак мм се въодушеви и като се качи до съседката да стегне някаква тръба и вика - " Ракия,трушия или наводнение".
П.п. чакам техника за печката. Предчувствам как ще ме убеждава, че е нормално бученето. Как пък мм не е вкъщи. Зависило от модела , по тел ме убеждава още. Защо продават болуци тогава? Развръзката предстои всеки момент...
Мина. Явно съм в ред. Оказа се, че долният реотан нещо не е в ред и е за смяна ( така я купих, и други модели давали тоя проблем, чудна марка) Сега ще чакам някой да се обади ,пак да дойде и да го смени. Дано стане преди Коледа, гаранционно обслужване братче..

Последна редакция: вт, 01 ное 2022, 09:40 от PureLove

# 31 816
При мен паметта се прецака при раждането, след това ковидът я довърши. Ама да ви кажа и така се живее - забравям, мъча се да се сетя какво съм забравила и пак забравям какво се мъча да се сетя и така няколко пъти. Добре, че е мм, той ми е нещо като секретар и ми напомня чат-пат.

При нас мина само една компания деца - три съседски, на които предварително напомних, че ще ги чакаме, и 5-6 техни приятелчета. Пак се оказа, че съм се презапасила. Обещах на детето догодина и ние да направим парти и да поканим нейни приятели.

# 31 817
Тази сутрин се чувствам като прегазена от товарен влак. Не ми се става от леглото. Бих пуснала щорите и бих спала цял ден.

# 31 818
  • Сф
Ха, редакцията пак ли не работи?
Както и да е. Оказва се ,че съм вред. Мина техника. И о,чудо! Долният реотан дефектен, затова бучало. Ами викам ок, сменяйте го. Ама той само констатирал... Сега чакам обаждане, после друг да мине. Дано стане преди Коледа. Гаранционно обслужване братче.. И други модели давали този проблем..надявам се помните марката да я избягвате ...не че нещо, ама принципно не съм доволна от уреда.

# 31 819
.

Последна редакция: вт, 01 ное 2022, 11:46 от DayInMay

# 31 820
  • Наблизо
Добро утро!

При нас в почивен ден и ще ходим в една зоологическа градина.Детето спа при нас,вдигна пак 39 градуса температура.. Дано подейства скоро тоя антибиотик..
Поне яде и пие..

Пюр,интересно..Нашите имат 15 годишен хладилник на тази марка и са доволни.Явно новите неща са ги по претупали.

Утре съм на работа и Мм ще гледа детето болно Sad

# 31 821
Kaква е тази анемия дето я имате и как се проявява. Аз имам таласемия по рождение, малкия ми син също, от както нямам цикъл хемоглобинът ми е без проблем, но разбърканите кръвни показатели няма как да се променят и влязат в норма, защото е генетично . Не го считам за заболяване, но си има някакви специфики . 
За паметта и подобряване когнитивните способности на ума след Ковид взимам един продукт на допел херц, поръчвам го от Амазон, щото тук го няма. Паметта ми е като на слон, помня номенклатурни номера от по десет символа, но обонянието още ми е разбъркано, и никакво  удоволствие от аромат на парфюм не  усещам.  Като че ли леко се пооправям, ама... не е същото все още . Mина точно година откакто изкарах ковид и обоняниерто ми беше на нула.
https://www.amazon.de/gp/product/B01HXYQ9OG/ref=ppx_yo_dt_b_asin … s00?ie=UTF8&psc=1

Toва е продукта.

# 31 822
Оплаквам се от болки в кръста. За пръв път ми се случва. Sad Възможно ли е от претоварване при тренировка? И как да се оправя?
Честит празник!

# 31 823
Възможно е да е от тренировка. Ако не те отпусне до 1-2 дни, е добре да те види ортопед.
Аз най-накрая отидох на ортопед точно заради проблеми с кръста - но при мен бяха от години, - сега съм на физиотерапия и съм като нов човек само след 3 процедури от общо 8, ако не се лъжа. Сега съм малко болна и тази седмица няма да успея, но следващата ще довърша поредицата и се надявам поне няколко месеца да не излизам от строя.

# 31 824
  • тук и там
Възможно е, но по-скоро от неправилно изпълнение на някое упражнение( особено -дъска, лицеви и подобни). Започни с мазахане по добре-Волтарен да речем. За пиене-на мен диклофенак ми се отразява добре.Дано да мине бързо!
Ако вече имаш проблеми с кръста-тогава си трябва много пазене и някои упражнения да се избягват. При всеки е различно-зависи къде е проблема . Аз например не мога да правя мъртва тяга, напади,и едно  дето се извиваш назад като дъга -забравих му името и др. подобни- веднага ме отрязва кръста.

# 31 825
Добро утро.
Вчера станах в 2, днес в 3.30, до края на седмицата дано вляза в ритъм.

Толкова бяхме уморени вчера, че едвам изчаках сушилнята и раздаването на бонбони и в 9.30 угасихме светлините за Хелоуин и легнахме.

Днес щерката имат училищни снимки и доброволчески труд с банката за храна. От 3-10 вечерта ще пакетират и работят.

А ние продължаваме. Дано сме свършили докато дойдат да прекарат нета на 3ти и да почвам да правя уебсайта, реклами и да да почва работата.

# 31 826
  • Точно където трябва
Даже не съм я водила на педиатър. Откакто е по- голяма лекувам с бабешки средства. Режа лук и вмирисвам спалнята, инхалации с лайка и сода, ако прокашля- черна ряпа или мед с джинджифил, варя чай от мащерка. Ако много се запушва пръсвам ксилометазолин, да спи поне. Обикновено до седмица се оправя.
Clo,  освен за бактерия да пусна...

# 31 827
Не е таласемия моето и не ми е по принцип, нова ми е, желязодефицитна.
На мен УНГ ми даде гентзон, мукосолвн, синулан за пръскане, зиртек д и отхрачвашо за пиене, плюс втори антибиотик. Гентазона доста ми помага, зиртек д и инхалации с кармолис също. Преди това бабешките неща щяха да ме довършат. Та има си нужда от тези лекарства и помагат.

# 31 828
За кашлица не помня писах ли, на мен ми минава, но има ракия.
По една супена лъжица мед, зехтин, ракия се смесват- по три пъти на ден чаена лъжичка, или когато се сетиш.

Честит празник на будителите в темата!

Днес съм на зъболекар. Ще слага пломбичка и иска днес да вади един корен и два счупени зъба. Ще е забава. Ама после ще съм красива. Joy

# 31 829
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
За кашлица не помня писах ли, на мен ми минава, но има ракия.
По една супена лъжица мед, зехтин, ракия се смесват- по три пъти на ден чаена лъжичка, или когато се сетиш.

Честит празник на будителите в темата!

Днес съм на зъболекар. Ще слага пломбичка и иска днес да вади един корен и два счупени зъба. Ще е забава. Ама после ще съм красива. Joy
Ако жуля ракия една седмица, без мед и зехтин, изобщо няма да ми пука, че кашлям...

Иначе си кашлям, след една двустранна пневмония, преди четири години, си подкашлям леко и всекидневно.

Общи условия

Активация на акаунт