Успешен ден, сега е момента да впечатлиш и на работата!
Ели , педиатъра какво казва за запушения нос?
Ние при упорити състояния , винаги противоалергично ни е помагало. Аериус например.
Много деца минаха снощи , бях подготвена. Десертчета и парички. Мм вика , " А така , какво се стискаш, я извади 100 лева все едно сме в Манастирски ливади" 🤣 Понеже там е сестра ми и сме ходили все в тях други години и раздават големи лакомства там..не като в Надежда сухи пасти била и ябълки 😂( моля да не почва полемиката кое е полезно и вредно)
Знам аз на какво се радват децата 😉
Чак мм се въодушеви и като се качи до съседката да стегне някаква тръба и вика - " Ракия,трушия или наводнение".
П.п. чакам техника за печката. Предчувствам как ще ме убеждава, че е нормално бученето. Как пък мм не е вкъщи. Зависило от модела , по тел ме убеждава още. Защо продават болуци тогава? Развръзката предстои всеки момент...
Мина. Явно съм в ред. Оказа се, че долният реотан нещо не е в ред и е за смяна ( така я купих, и други модели давали тоя проблем, чудна марка) Сега ще чакам някой да се обади ,пак да дойде и да го смени. Дано стане преди Коледа, гаранционно обслужване братче..