Да се оплачем... 2022

• 2 034 884
  • 32 033
  •   1
Отговори
# 31 860
Честит празник!
Много хубав и знаменателен български празник. Нека почетем нашите просветители, книжовници, революционери и будители на духа и устрем към образованието и книжовността.

Страшна жега е при нас - такова чудо в ноември не съм предполагала, че може да се случва в тази страна. Почти 20 градуса е.

Сутринта мъгла и дъжд, а сега много влага и слънце. Ще отнеме време да се пренастроим на толкова влажен климат пак.

# 31 861
  • Наблизо
Пийк и моето дете така.Съмняваме се и ние за намален слух оттам.Декември е на УНГ за проверка,защото не произнася добре думите винаги.Малък е,но все пак.По-добре да проверим,отколкото да се влачим така.
Контеса,и при нас е топло много.Днес почти 20 градуса,а онзи ден 25.Уж ще падат най-накрая температурите.

# 31 862
Beautiful, забравила съм къде сте вие- Англия?
Да се оправя детето!

Ненормално ми е отвсякъде да е толкова топло през ноември..

Последните девет години на Хелоуин с щерката навън за 2 часа и всичко ми замръзваше, а костюмите за децата са все върху връхните ски гащеризон и зимно яке.
Нещо средно очаквах, но не се оплаквам много, просто е адски жега да пренасяш багажи.

Последна редакция: вт, 01 ное 2022, 20:30 от Анонимен

# 31 863
Мерси момичета,слагаме антибиотик в ушите от вчера..Дано утре е по-добре.
Не искам да те плаша, но два пъти ми се е пукало тъпанче на ухото. От ухото изтича течност и кръв с гной, и болката е ужасна. Не знам какво ви е лечението, но не подценявай състоянието на детето. Така както го описваш без орален АБ едва ли ще мине.
Ако детето страда често от възпаление на ушите, има и хомеопатични лечение, но трябва да се почне още в началото на симптомите. Мога да ти дам комбинацията.
Дано се оправи бързо детето! 🤞

# 31 864
И аз съм с ковид.

# 31 865
Страшни тъпи дреболии днес. Този път не са служебни, на работа ми се усмихват и стъпват на пръсти Trollface
Ходих да се подстригвам при същата фризьорка, от която се жалнах предния път. Да ме пита човек що... Тъпо и упорито говедо съм при шест салона в квадрата да ида там, ама на, отидох. Исках да ми подравни чертата, но малко повече да вземе, защото са ми накъсани краищата. Бях с коса до под мишниците, фризьорката ми показва и се съгласявам да вземе точно до раменете, а в момента съм с коса до брадичката Weary Това е една педя! Усетих я, че нещо се издъни на тила, защото върти-суче, през два кичура се връщаше нещо да реже там и да изравнява останалата коса по него. С цялото си нахалство искаше да ми мие косата (след като изнесе 5минутна лекция как честото миене вреди по повод мое изказване, че мия всеки ден). Накрая даже ми взе повече пари, отколкото предния път. *аси, трябваше да я питам дали не е отрязала 10 санта повече, отколкото тя самата ми предложи, интересно колко щеше да ми поиска тогава. Как я псувам...ще ме баннат, ако напиша.

# 31 866
  • Наблизо
Вита,бих се радвала да ми дадеш комбинацията ,да.
Детето беше на амоксицоклин 5 дни преди да направи този отит,ще изчакам и утре и ще го водим пак на лекар,то се е видяло.

# 31 867
Ех, много болни .. Бързо оздравяване на всички!

# 31 868
Не ми махнаха конците… пак ще се ходи.
До мен седя една жена очевадно много болна, киха, кашля, текат и сълзи. Без маска?! В хирургия?!! Попитах не е ли видяла 28 те табели за задължителни маски? Ами аз вика съм настинала…. даже не знам кво да кажа на такъв човек. Излязох да чакам на терасата и се надявам да не съм се заразила.

Но пък беше прекрасен слънчев ден и се разходихме много хубаво в зооологическата градина. Не е подържана добре, според мен билетът може и да по скъп от 4 лв, но да се пребоядиса и почисти.
Слонът е починал миналата зима и сега чакат нов слон, като дойде ще идем да го видим:)
Жаки искаше да осиновява видра😅 Бебе беше, та ще питам как точно става, то бая видри имаше, едва ли ще и сложат табелка с името😅🤣

# 31 869
Девойки и младежи, госпожи и господа, другари и другарки, моля ви, бъдете здрави, вие и децата. Ако може, стартирайте веднага.
Искам да се оплаквам, ще посмаля малко. Искам по-ведри мисли, искам душата ми да не крещи. Не мога, не мога повече.
Искам в света на живите.

# 31 870
   Жаклин, пропуснала съм от какво са те оперирали... Как се чувстваш? Конците не са ли вече навсякъде от тези резорбиращите се? От старите, които се вадят, съм си вадила и сама, с пинсета... Ако не ти се ходи и не те е страх, можеш да пробваш.

Нарциса, разбирам ти яда. За малко неща се шашкам, но за повредена коса... Там не прощавам. (На мен дългата коса си ми е запазена марка и, ако не оплешивея, доживот ще си ходя така. Пък ако ще да не било прието възрастни жени да ходят като самодиви.)

# 31 871
Вита,бих се радвала да ми дадеш комбинацията ,да.
Детето беше на амоксицоклин 5 дни преди да направи този отит,ще изчакам и утре и ще го водим пак на лекар,то се е видяло.
Значи все пак е пило АБ, дано капките помогнат.
Това е комбинацията (от снимката) + Шуслерова сол 3 Ферум фосфорикум ( ако е на Boiron). Смучат се по 5 гранули на 1 час, ако детето е малко могат да се разтворят с малко вода и да се дадат с лъжичка.

# 31 872
  • Бургас
Ако някоя фризьорка направи тази грешка с мен! .... Бранша им,ще остане с една бройка по-малко !
Косата и  ноктите Не обичам да ми пипат!
На фризьор ходя при една и съща,от 8-9 години. Още първият път й казах,че не обичам да ми пипат косата,за каквото и да е.
Обясних как искам да ме подстриже,и по-възможно най-бързият начин.

# 31 873
  • под тепетата
Антигона, да минава леко! Явно от майка ти си го хванала. Дано детето да се размине. А мъдреците ще почакат още малко.

# 31 874
Много болни има последните две седмици. Бързо оздравяване на всички! 🤞

Общи условия

Активация на акаунт