Да се оплачем... 2022

• 2 034 895
  • 32 033
  •   1
Отговори
# 31 875
Малкия е с ларингит...педиатйрката изписала един сироп, калциев клюконат и боаронови перлички.  Направо...се чудя какво е това лечение...от това се оплаквам. 

Щерката и тя с яка хрема...

Катарака го храним със спринцовка,  капем капки...днес му бяха последните инжекции.
Да няколко дни вероятно щял да започне да се храни сам.
За момента дори не иска да близне храна па никакъв начин от купичка, ръка или друго.

# 31 876
  • Бургас
Оххх,много болни има,като ви чета...
Бързо да оздравявате всички!

# 31 877
Бях предложила на детето да избере място, където да идем само двамата.... Той избра. Иска да отидем на село, при кучетата. Само , че ние вече ни село имаме, ни кучета. Сега ми е много мъчно. По принцип мога да го заведа, но на мен ще ми е много тежко да отида там, след като татко го няма вече. Ще гледам лицемерните физиономии на новите собственици и след последния път, хич не искам да ходя скоро .

# 31 878
Оплаквам се, че се чувствам сама и притисната от живота и обстоятелствата.

# 31 879
  • Бургас
какх,мога да кажа същото....

# 31 880
И аз така...,но все вярвам ,че най-хубавото те първа предстои!

# 31 881
Днес го чух:
Значи, така ни се струва
понякога черен светът.
Хора, недейте тъгува –
добрите писма са на път!

Валери Петров

# 31 882
Излизам от банята. Тая кокошка не знам какъв фокус направи със сешоара, но сега като си измих косата, още под душа я усещах много по-къса, отколкото я видях в салона, супер безформена е.
На мене косата ми и да я привеждам, доколкото е възможно, в желан от мен вид, е терапия. Още съжалявам, че почти я обръснах и я носих гарсон с месеци. Нарочно я пуснах дълга и тая овца сега ме върна две години назад, баш времето, когато влязох в дупка.

# 31 883
  • Бургас
И аз така...,но все вярвам ,че най-хубавото те първа предстои!
Дай Боже ! 🙏

# 31 884
Ех, момичета...лутам се между вярата и безверието. В един момент се обнадеждавам, че лека-полека ще потръгне всичко, в друг просто няма изход.
Дано добрите писма наистина да са на път за всички ни!

# 31 885
  • Бургас
Говори ми....!
Ако знаеш само,как те разбирам
...

# 31 886
Ех, момичета...лутам се между вярата и безверието. В един момент се обнадеждавам, че лека-полека ще потръгне всичко, в друг просто няма изход.
Дано добрите писма наистина да са на път за всички ни!

А как добре те разбирам! Тежко ми е, мъчно, криво! Не мога да преживея нещо, просто не знам как. Искам да споделя,но няма с кой и това ме трови.

# 31 887
Излизам от банята. Тая кокошка не знам какъв фокус направи със сешоара, но сега като си измих косата, още под душа я усещах много по-къса, отколкото я видях в салона, супер безформена е.
На мене косата ми и да я привеждам, доколкото е възможно, в желан от мен вид, е терапия. Още съжалявам, че почти я обръснах и я носих гарсон с месеци. Нарочно я пуснах дълга и тая овца сега ме върна две години назад, баш времето, когато влязох в дупка.
Не се ядосвай за коса. Ще израсте. Разбирам, че си имала други представи, но косата не е болка за умиране.
Това го казвам, след като разбрах, че моя много близка е в бърза помощ, засега няма диагноза. Има приятелки (които на всичко отгоре работят точно в същата бърза помощ), има и съпруг до нея, но тъй като тя е човекът, който обикновено се грижи за другите, ми е трудно, особено след като съм далеч. Та не си трови душата с това. Опитай се да се харесаш с тази коса и не си го слагай много на сърце.

# 31 888
Винаги ще има по-зле от нас. Оставете хората да бъдат късметлии и проблемите им да са от сорта на кофти прическа.

При детето започнаха сополи, а при мен освен тях се появи и тежест в гърдите.

# 31 889
Днес го чух:
Значи, така ни се струва
понякога черен светът.
Хора, недейте тъгува –
добрите писма са на път!

Валери Петров

Peacock, преди доста години бяхме пострадали много (бизнеса), огромна финансова щета. Голямото дете беше в детската градина още. Вземаме я от градина с колата, мълчим и двамата, смачкани и отчаяни. Тя ни гледа, единия другия и казва: "Виждам, че сте тъжни нещо. А знаете ли каква песен учихме ние в градината? Сега ще ви я изпея." И изпя "Светът е хубав, светът е чудесен" (Недялко Йорданов, Хайгашот Агасян). Никога няма да го забравя това. Също няма да забравя как когато се съм се чувствала зле ми търсеше и пускаше дискове на Карлос Сантана, защото... "Знам, че ти ТАЗИ Сантана много Я обичаш."
   Винаги много помагат такива неща.

Общи условия

Активация на акаунт