Да се оплачем... 2022

• 2 034 471
  • 32 033
  •   1
Отговори
# 31 965
  • sf
Естела, не го мисли сега. Ако пак се случи, тогава се консултирай и с друг доктор. И не чети в нета, че ще луднеш.

# 31 966
Стели, с моите деца ми се е случвало. Доколкото помня, е свързано с несъвършения механизъм за терморегулация в първите месеци и не е свързано с някакви грешки в отглеждането/обличането на бебетата. Дишай Heart

# 31 967
Естела, все ще ти се свива сърцето от тук нататък. Вярно, че докато са бебета само са догадки по състоянието им..Ама като пораснат на години става същото.
Усещаш, че нещо не е наред, а отсреща ти твърдят обратното.
Все едно ти патки пасеш Sad

След почти две седмици борба с вируси ак до петък нямам подобрение ще пия антибиотик. Толкова съм скарана с това Sad

# 31 968
Естела, нека аз да съм негативната, ще преживея - второ, трето и 15-то мнение, пък дано си ти лудата накрая.
Най-вероятно е маловажно.
Дано.
Едно помни - никой не му е по-важна Бориса от на теб.
Ще се радвам да е едното нищо

# 31 969
Жалко за Уиш Sad

Really, честит празник!
Оплаквам се от тийна- за две минути ме ядоса зверски. Оставих я да учи по ИТ и английски и излязох. Прибирам се и тя си зяпа в телефона. Рекох да я изпитам- дума не знае....Досега фучах и й обещах, че още веднъж така да я хвана и заключвам всички приложения и ще го ползва само за звънене тоя телефон. Аман...

# 31 970
Стела, аз бих си проверила, да прегледат Бориса, да си спокойна. Рядко оставам с едно мнение, а пък изказано по телефона съвсем. Предпочитам да се презастраховам, отколкото да го мисля.

Жива и здрава да е рожденичката на Риъли!

# 31 971
  • Mediterraneo
Тарталета, работи ли заведението в момента? Другата седмица пътуваме към Валенсия и ако навия ММ може да се разходим.

Ще се радвам! Ще пратя координати на лични.

Тарти, като гледам колко кафе-ресторанти-хотели пускат кепенци, просто трябва да се самопотупваш по рамото всяка вечер, че вие сте оцелели, малко окуражаване, че чашата е наполовина пълна Wink Ден след ден ще избутате зимата Hands Plus1

Ден за ден я карам, иначе се побърквам. Благодаря ти за наполовина пълната чаша Blue Heart

# 31 972
Стели, случва се, да. Ако не е имало друго, освен промяната на цвета, е нормално. Вероятно си е била топличка на допир. Просто по-бледа.
Не се притеснявай излишно.
Запази притесненията за първия път, когато падне от леглото на земята и чуеш онова смразяващо "туп", последвано от вой на умряло 😄😉

# 31 973
Really, честито! Да в жива и здрава и много успешна!
За съжаление аз още не съм се оправила, затова пък детето се тръшна със същия тъп вирус. Какъв е този мутант, чудя се някакъв щам на ковид ли е, дето не го лови теста и удря ушите Rage
И аз изкарах нещо с хрема, драскане в гърлото и заглъхване на ушите. Над седмица продължава хремата и това с ушите. Доста е неприятно, все едно съм под вода.

# 31 974
Моята голямата на 10 месеца падна с главата надолу от кошарата, 21 г по- късно се питам има ли последствия 😅🥲🤣😂
Сега се шегувам, но тогава изкарахме кошмарна нощ в болницата, като падна се засиня от рев и не можеше въздух да си вземе, спря ми сърцето.
Малката пък си сряза стъпалото от край до край на стъкло, чакаме да я шият, аз я гушкам, а тя вика - мамо, обърни се, кака и тате са припаднали😅🤣И верно бяха:)
Така растат с бели, Господ да ги пази! И здрави нерви за майките😅

# 31 975
  • под тепетата
По-живялите като мен си спомнят ленинските съботници. Та в такъв трудов ден, майка ми и баща ми работят, а сестра ми е на плуване. Разряза си стъпалото на ръба на басейна и се наложи да я шият. Майка негодувала как така ще чакат, детето е с голяма шуртяща рана и  нахълтва нетърпеливо в кабинета. Натъква се на впечатляваща гледка - опнат чичка по корем на леглото, на когото му шият дирника Sweat Smile Заднешком си излязла.
 При мен уплахата идва след преминаване на случката - малката ми налапа 1 лев и съответно се наложи да застана отзад , да притисна с ръка под ребрата и той изскочи, ама след това аз седнах на земята ни-жива, ни умряла.
 Оплаквам се не от апетит, а направо от лакомия и тъпкане. Ей сега се тъпча с едно ашуре, пък съм направила доволно количество. Умрях от жега днес - 88 август!

# 31 976
Стели, иди и на второ мнение щом те притеснява. Терморегулацията им е несъвършена още и отнема доста време да се регулира.

И при мен уплахата идва след случката и след като съм оправила всичко.

Нашата щерка замина сама до училище за community service и й звъня три пъти за да видя дали е пристигнала и учителите там ли са и не си чува телефона. До 9 ще са там, направо ми завря всичко като не вдигне така.

# 31 977
И моята малката си самотатуира отпечатък от тъканта на котленски килим на челото, когато беше на седем месеца и се сгромоляса с главата надолу от количката върху килима. Цяла седмица се задържа белега. А защо стоеше вътре в количката? Защото няколко пъти тръгвахме да излизаме и все за нещо правехме кръгом на обратно. Знам само, че не ѝ беше за последно това падане. С кака ѝ такива дертове не бях имала. Но и тя не беше чак такова шило немирно.

# 31 978
Взех си бикини ама хипстър🙈 от уайкики 3бр в пакет.... Много ми простеят,няма дантели нищо 😒хубаво ми каза момичето на касата да ми ги отвори ама на.....

О и моята е падала,тримата на леглото къде блеем😃 как се завъртя думна главата в парното,после е падала от дивана директно под масата, а там имаше кутия за обувки🙈
Веднъж беше синя на три места ....Шило

# 31 979
  • София
Добре, на някои от вас случвало ли се е бебчето да пребледнее?
.
Да - и двете внучета като им се спи, като са гладни или жадни веднага придобиват бели кръгове около очите. Баткото е на 4 г, бебето на 1г 3м. и са така от раждането.

Общи условия

Активация на акаунт