Да се оплачем... 2022

• 2 056 742
  • 32 033
  •   1
Отговори
# 75
  • SF
Идвам специално да поздравя приятелките си за Новата година!
Бъдети здрави, мили момичета! Много сте вълнуващи! Харесвам ви всичките до една!
Не знам защо сега така се натъжих. Тази година искам да чета само оплаквания, лишени от емоционалност и да не плача на нито едно от тях.
Тъкмо исках да предложа новата тема да се казва "Да си споделим, да си разкажем... 2022" Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Честита Нова година!!!

# 76
Това е любимата ми тема, много ми е приятно да ви чета. Преди време моите деца ме бъзикаха, че чета в този форум. Наложи се обаче на единия да се помага със задачи по счетоводство и една добра съфорумка (да е жива, здрава и щастлива Heart ) ни оказа помощ. Оттогава много уважават бг мама. Joy
Друга съфорумка ми изпрати подарък и коледни сладки. Това също изненада децата ми. Казах им, че бг мама е доказателство, че доброто съществува и трябва да вярват в него. И на колежките в стаята ми съм разказвала за "силата" на форума, когато прочета, че някой помага на непознат, който има нужда. Четох им онзи пост на Прешъс и плакаха с мен. Споделяла съм с тях и хубавите ви моменти, които са ме развълнували. Останете все така добри и съпричастни, защото доброто ще спаси света!

# 77
Честита Нова година, момичета! Много добре е започнала темата, с мили думи и спомени.
Ние прекарахме едно спокойно посрещане на Новата година. Посрещнахме я два пъти: с българската TV и с немската. Да сме живи и здрави се моля!

# 78
  • София
Айде първата простотия от ММ за тази година 😂 Дали не пусна съдомиялната с веро, че таблетките са свършили. 😃
Скрит текст:

# 79
Честита Нова Година, момичета! Да сте здрави и обичани.
Не съм от най-пишещите, но винаги когато имам оплакване, тук се отбивам.

# 80
  • SF
С готино оплакване откриваш сезона. Все такива през новата 2022!
Поне ще имате чисти чинии. Доказано чисти!
Сега, както са така, пусни втори път, но без да добавяш веро, прах за пране, шампоан, брокат и хималайска сол! Просто затвори вратата и натисни старт!

# 81
  • Варна и...духом на Босфора
13 години вече съм горда Бг- мама!
Срещнах близки до натюрела ми други мами:heart:,събираме се,смеем се,плачем заедно,пътуваме до любими дестинации.
Хубаво ми е да ви чета,нищо че пиша рядко.
Научих много от форума,а го открих търсейки инфо за първият турски сериал,излъчван в България:stuck_out_tongue_winking_eye:"1001" нощ,след години се срещнах на живо с главните актьори и голямото им момче,опознах Истанбул,без да се загубя там,за повече от 20 ходения,инак в София съм се загубвала три пъти:heart_eyes:Grinning
И още,и още!
Помагала съм,и съм получавала помощ от непознати,но добри,истински и хора с големи сърца!
И! Научих се да правя меденки:heart_eyes:
Ей ме на!

# 82
Честита Нова Година!

Успешна да е за всички и с повече изпълнени новогодишни обещания.

Таралета,  аз направих 15г във форума, влязох като бременна с щерката.

# 83
  • Сф
Добро утро! Ох, сълзи ми излезоха от смях, мерси Йованке Simple Smile А мм не можел да повярва, че мъж е направил това с верото. Joy
Пием кафенце, чакам си детето да дойде от купона, при нас е тихо, Дидка съчувствам ти.

# 84
  • София
Аз от 8 г. пиша. Млада съм😂

# 85
Споко, моят мъж с първата си съдомиялна не само измил с веро, ами пяната протекла, наводнила пералнята и тя изгоряла.

# 86
  • София
Не мога да повярвам, че ще започна новата година с оплакване, но просто съм извън кожата си!
Какъв човек трябва да си - прост, идиот, ненормалник, нещастник или перверзник, за да пуснеш фойерверки в 7.30 сутринта на 1 януари? Ясно е, че 90% от хората спят! А някой решава, че трябва да им прецака съня и деня! Ей така, защото му е кеф!
Според мен беше на максимум 50-100 метра от нас, но то между блоковете така кънти, особено и като няма други шумове, че все едно ти е под прозореца!
А аз обожавам 1 януари точно заради тишината и спокойствието! Това е един от най-любимите ми дни в годината.
Дано да се намери кой да му светне един фойерверк зад врата на този кретен дето го направи това!

# 87
  • Варна
Честита Нова година, момичета ! Желая ви здраве, щастие и положителни емоции ! Simple Smile

Аз открих форума покрай пандемията, тогава от нямане на какво да правя започнах да се зачитам в него . Преди това имах регистрация, но твърде малко време отделях на интернет обществата. Simple Smile

Миналата година беше добра за нас, надявам се тази да е по- добра. Надявам се с помощта на логопеда с който работи голямото ми дете да продължава да преодолява говорните проблеми и да успее да започне 1-ви клас без притеснения. От известно време е започнал да общува по- свободно с децата в групата си, пък и децата го възприемат и го натискат да им говори и обяснява. Умее да рисува добре, децата го заобикалят и изискват разяснения на рисунките. Та той иска не иска трябва да преодолява смущението си от неправилния изказ и да се опитва да им обяснява. Напредък има, за още 9 месеца  се надявам да стане по- значителен. Simple Smile

Малкото дете след последното замерване на очите почти е изправил мързеливото око. Отново го криви, но ъгълът е по- малък. Ако тази година не успее да изправи напълно окото, то вероятно догодина ще направим операция за фиксиране. Според лекарката е добре на 4-5 години да се направи тази операция, когато разбира повече и може да стои с превръзка на окото.

Преодолими проблеми които се надявам тази година да се решат в по- голяма степен. А в професионален план се надявам нещата да се запазят такива каквито са в момента. Simple Smile

Последна редакция: сб, 01 яну 2022, 12:14 от floren

# 88
В 9 сутринта майка ми влетя в стаята и ни събуди на пожар.Цялата трепереше,звъннали й да се яви на работа .Мъжът ми я закара,предложили й или преназначение или съкращение .От 15 г е социален работник,сега я преназначиха като сестра.Два часа плака,вдигна захарта ,в чудо се видяхме.Почвали съкращения ,добре че била сестра,за да има вариант.6г й остават до пенсия,дано избута че да се успокои.

# 89
Е това  точно днес ли трябва да е. Какъв е тоя зор, малоумна работа е  това.

Общи условия

Активация на акаунт