Да се оплачем... 2022

• 2 056 742
  • 32 033
  •   1
Отговори
# 60
Ч.Н.Г, мили дами и отбрани господа.
Много е свежарско , като свържеш звук и картина, т. е. постове  и снимката на собственика им, някак съвсем оживяват. Не съм от многословните, но тази е темата, към която имам специално отношение и ми е "моята" си.

# 61
  • София
Честита и от мен.
Аз заспах към 1, след като се преместих в кухнята, защото под прозореца ми не спираха да гърмят, то не беше тоя отгоре с пистолета, то не беше този отстрани с пиратките, някакъв кошмар. ММ заспа някак с двете деца на спалнята. Естествено, цъфнах в 7.30 и сега ме цепи яко тиквата. Иде ми да ида в другата стая и да почна сега аз да мятам пиратки под прозореца на купонджиите.....
Тази тема и две колежки, с които си пишем по Тиймс ме спасиха от буквално полудяване последните две години. Тук споделям неща, които не споделям с други.

Последна редакция: сб, 01 яну 2022, 10:22 от Дидка-бандитка

# 62
Grinning Честита нова година на всички!
Дано да е по-добра от изминалата.

И честит имен ден на всички именнички Heart
--------------------
При нас всичко беше много културно, кучето даже не разбра, че е имало нова година, съседите поне в тази част на махалата бяха образец за поведение Simple Smile

# 63
  • Наблизо
Честита нова година,момичета! Много много здраве ви пожелавам,спокойствие и хубави моменти с близките!

Изпуснах Кайсия Sad

Ние празнувахме по семейно му,но доста вино изпих и е доста друго събуждането.

И аз съм тук от едни 15тина години..Бях на 18тина години??

Последна редакция: сб, 01 яну 2022, 09:42 от BeautifulM

# 64
Честита Нова година!По-малко поводи за оплакване и мрънкане да имаме!

# 65
  • София
Честита Нова Година! Бъдете много здрави, щастливи и обичани. Дано 2022 г. бъде най-добрата до сега!
И аз се оплаквам от преяждане, а днес продължавам. Честит имен ден на празнуващите!

# 66
Добро утро! Оплаквам се, че ми се спи!/за да съм по темата/.

Аз също ви чувствам близки. Както написах и вчера, чета ви редовно. Но не пиша. Първо, защото често нямам възможност/приспивам или храня бебето и с 1 ръка не ми е удобно/ и второ- не обичам да се оплаквам.

Във форума съм от 11-12 години. Бях с друг ник, но при смяна на лаптопа, не си спомнях старата парола и се регистрирах пак.

# 67
Добро ви утро!
Тук е пролет. В полунощ беше 9 градуса Wink
Не сме преяждали ние, а наистина имаше много неща. Едни пълнени чушки ще дояждаме и ще се мотаем.

# 68
  • София
Не съм преяждала, храним любимците ние.

# 69
Добро утро в най младата година. На всички ви пожелавам да е една Добра Година. С всичкия смисъл на това пожелание. Оставям зад гърба си прекрасни спомени  от старата , и влизам в новата изпълнена с надежда и вяра, че ще ни донесе нови преодолени препятствия и хубави емоции. Изпращам към вселената всичката си добра енергия и се моля тя  да се върне към всички още по спасителна, помагаща и поддържаща. Няма да минем без трудности, по важното е да излизаме от тях цели - и духом, и тялом. Това е групата на най искрената комуникация  - нещо много рядко срещано сред хората днес. Благодарна съм, че ви "срещнах", и макар че пиша много рядко, се старая да съм в час с преживяванията на всяка една от вас. Толкова е истинско всичко тук, че на моменти ми изглежда по реално от самия Реал.
Във форума съм ...и аз самата не помня от кога , но е факт, че изучих децата си с негова помощ. И до днес се допитвам до него когато имаме неясноти .  Има теми и пишещи хора в тях, без които не знам дали бих се оправила в дебрите на средното и висшето образование. А това ме правеше и прави полезна за децата ми . Толкова съм свикнала да получавам адекватна и точна информация на въпросите си, че не знам как бих се справила, ако го нямаше форума с всички прекрасни хора в него.
Пожелавам от мое име и от името на семейството си- здрава и щастлива Нова Година!

Последна редакция: сб, 01 яну 2022, 13:53 от G..D..

# 70
Честита да е новата година! Здраве и хармония ви пожелавам! Да се сбъдва това, което сте си пожелали!
Оплаквам се, че утре внуците си отиват. Кога минаха тези дни?!

# 71
  • София
За много години момичета, здраве и късмет на всички.

# 72
Честита Нова година, кукундрели прекрасни. Обичам ви всичките. Най тежко като ми е било, винаги съм намирала подкрепа ❤️
Но най-евър преживяване беше като цял подфорум раждаше, плачеше и се вълнуваше цял ден като мойто малко мъниче реши да се яви 8 седмици по рано. Е, това никога няма да забравя.

# 73
За много години, здраве и късмет!
Забраниха зарята, а другите пуцаници отровиха въздуха. Ей сега бърсах тераси, покрито всичко с един черен слой пепел. И това го дишаме!

# 74
  • Mediterraneo
17 години ще напълня тази година във форума. Адски много време е това! Голямата ми беше новородена, а вече е млада дама... Такава сила е този форум, че няма друга съизмерима! Толкова съм благодарна за хората, с които ме срещна, на друго място би било невъзможно да имам толкова шарен народ около себе си!

Общи условия

Активация на акаунт