Да се оплачем... 2022

• 2 034 315
  • 32 033
  •   2
Отговори
# 14 055
Вземам редовно магнезий с комбинация от витамини, защото работата ми е физически натоварена,ама крампите се появяват от време на време,даже при Кекс, 😄 бе!Но поне сърцебиенето ми намаля в нормални граници.Моя приятелка маже с магнезиево олио,но не съм пробвала.

# 14 056
Крампите са ужас, потвърждавам. Будила съм се направо със сълзи на очи от адската болка.
Тъкмо говорехме с ММ, че е време да си взема магнезий. Лятото по цял ден на крака, нощем не мога да спя от крампи. Магнезият облекчава положението.

Освен магнезий, хининът облекчава крампите. Хинин има в тоника (аз купувам специално такива съдържащи хинин). Следователно, G&T е чудесно лекарство при крампи.

# 14 057
Днес моята свекърва успя отново да ми скапе настроението, и почти се разплаках. Установих че ми е откраднала един черпак 😵 и няколко прибори от един комплект който ползвам само когато имам гости. Кога и как го е направила-нямам представа. С нея вече сме в официални и студени отношения, и не се качва вече на етажа.
Отвратително е някой да те краде, да влиза в личното ти пространство и да пипа нещата ти. ☹️

# 14 058
Вита, едната ми баба е такава, каквато описваш свекървата ти. Отвратително е.

# 14 059
Хаха живяла съм известно време със свекърва.  Взимаше от гардероба дрехи на мъжа ми и ги носеше в нейния. 😂

# 14 060
  • тук и там
miamim, не се тревожи толкова за операцията на ЩЖ. Аз съм с операция,махнаха ми едната половина-беше първата операция в живота ми,та и аз големи страхове брах. Мина и замина, не е тежка операция,не боли.Усещаш лек дискомфорт една-две седмици и това е.Вече даже не помня коя година се оперирах..А аз не търпя много на болка, та щом мен не ме боля-значи си е нищо работа..

ММ спи на двора на шезлонга. Аз легнах в къщи.Малкото не ме остави на мира. Излезе уж да кара колело,обаче през 5 минути звъни за нещо на вратата. Накрая станах и се отказах да спя.То или трябва на двора да спиш, или въобще да не лягаш -ако са децата в къщи..От това се оплаквам.

# 14 061
  • София
Кайсия, благодаря.
Точно от болката ме е страх. И при мен ще се маха едната половина, от другата казаха, че ще се опитат да запазят колкото е възможно. Иначе и там ще се реже. Дано остане нещо.

# 14 062
Миамим- къде ще те оперират?
Няма нищо страшно. Мен ме оперираха във Вма, без кръвна, с лепило и малко телче, на другия ден ме изписаха.
По обяд седнахме да хапнем, стой та гледай как излапах една пържола с боб за минутки. В болницата бях на диета, на мляко, да бе, да.

# 14 063
Един измъчен мъж, хубаво, че ми угажда на акъла да се снима. Аз обичам да се снимам, ако не сте забелязали да си призная. 🤣
Тази седмица ми се такова играта с тази проверка. Бях и днес на работа и се чувствам като парцал. Утре сме на кръщенка и тая седмица няма да мога да си почина.

Последна редакция: нд, 15 май 2022, 07:43 от vermilion21

# 14 064
  • София
Миамим- къде ще те оперират?
В Токуда ще съм аз.

# 14 065
На кое точно казвате крампи, че като ви чета, аз явно съм с някакъв гъдел?

# 14 066
Момичета, прави сте за крампите, че могат да бъдат много болезнени. Обаче свекървата на Славчето е жена на такава възраст, че е малко вероятно да ги преживява за сефте и да не знае, че ѝ трябва магнезий и витамини от аптеката, а не сина ѝ да се прави на линейка. Вярно е, че на чужд гръб и сто тояги са малко. Но такава театрална манипулация като нищо може да прати помагащия в спешното.
Магнезиевото олио се усвоява по-бързо през кожата.

# 14 067
Нарциса, повярвай, крампите нямат нищо общо с гъдела. Това е такова зверско схващане на мускула, че подскачаш в леглото и ревеш.

# 14 068
  • Варна
Крампите може да са от липса на вода също. Пийте водичка.

# 14 069
Ес,за бяла кожа имам 3 препарата.Възстановител за спортни обувки,камък за бяла кожа,пяна за бели маратонки.От Лили и лидъл са,бели кожени маратонки ми светват като нови.

Общи условия

Активация на акаунт