Да се оплачем... 2022

• 2 034 324
  • 32 033
  •   1
Отговори
# 14 040
  • тук и там
Аз жуля сангрия на двора и хапвам шишове и кюфтета от барбекюто. Ами няма как хубавата храна и вино да не ми се отразят на фигурата. Аз съм 167 см също. За килограми няма да отварям дума.. Черпя една сангрия..

# 14 041
В спалнята влетяло... соколче. Баси ужаса, който изпитах, предполагам, че то също де. Добре, че мм беше вкъщи.

# 14 042
Кайсия,ей тъй са прай, браво на теб!
Оплаквам се ,че ми се носи роклЕ,ма нямам обувки за нея ..с маратонки не става.... щото краката да ми ем големи ,ем дебели😃

# 14 043
  • София
Благодаря ви за хубавите думи, момичета. Почерпих се един сладолед за ваше здраве. Ами толкова съм си. Утре специално ще сложа батерии на кантара да се премеря (наказан е Simple Smile ) Ама се съмнявам нещо различно да покаже. Дрехите лъжат. Да сме здрави само. От няколко месеца се опитвам да се движа повече. Не спортувам, но правя 6-7000 крачки средно на ден. Може да не е много, но 2 години хоум-офис и толкова не съм правила. Лошото е, че напоследък трупам баш на корема, и аз имам пояс. За снимката малко съм го глътнала. Simple Smile
А що да не става, даже роклята на снимката в сайта мацката я носи с кецове. Всичко може вече. Simple Smile

# 14 044
Благодаря ви за хубавите думи, момичета. Почерпих се един сладолед за ваше здраве. Ами толкова съм си. Утре специално ще сложа батерии на кантара да се премеря (наказан е Simple Smile ) Ама се съмнявам нещо различно да покаже. Дрехите лъжат. Да сме здрави само. От няколко месеца се опитвам да се движа повече. Не спортувам, но правя 6-7000 крачки средно на ден. Може да не е много, но 2 години хоум-офис и толкова не съм правила. Лошото е, че напоследък трупам баш на корема, и аз имам пояс. За снимката малко съм го глътнала. Simple Smile
А що да не става, даже роклята на снимката в сайта мацката я носи с кецове. Всичко може вече. Simple Smile

Те младите сега така се обличат - официална рокля с кецове или кубинки. Било модерно. А роклите са от сатенен плат, малко като комбинезон. Поне по нашите ширини това е модерно. Абсолютно не е за мен. Определям го като кич, но на тях си им харесва.
Пример

https://www.simons.ca/en/women-clothing/dresses/slip-satin/shiny … sEfQaAn3UEALw_wcB

# 14 045
  • Mediterraneo
Рокля и кубинки е страхотна комбинация, много обичам. И не се носят само напоследък, аз преди 30 години носех кубинки с поли и рокли.
Супер си, Дидка! Дебела била, че и затлъстяла... Ми не си, бе!
Ей ме и мен. В друга категория съм очевидно, 176 см, кг са много, ама не знам вече колко точно, кантарът е пенсиониран.

# 14 046
  • Бургас
Обади се ММ,крампи имала свеки и отиде да купува магнезий и Б комплек
Отворих си една бира,че цялата треперех.От стрес и свекърва се оплаквам!

# 14 047
  • София
Тарто, аз се оплаквам, че лъжеш, че си дебела.

# 14 048
Славчееее, Славчеее!
На твоята свекърва и разкажи приказката за лъжливото овчарче! И на ТМ я разкажи!

# 14 049
  • София
Станаха повече от 2 години откакто бях насрочена за операция на щитовидната жлеза. Дойде ковида, спряха плановите, честно казано си отдъхнах тогава - уж, нали, не зависи от мен. После се оправдавах с пандемията, но стана крайно време да я свърша тази работа и мисля да е юни месец като пратя детето при бабите. Умряла съм от страх.
Тарталета, ти пък изобщо не си дебела. Талията ти сигурно е 85 макс.

# 14 050
Славчееее, Славчеее!
На твоята свекърва и разкажи приказката за лъжливото овчарче! И на ТМ я разкажи!

Не нахъсвайте жената. Болките са ужасни, свеки може да ги получава за пръв път в живота си и да се е изплашила, може да не търпи на болка.
Такива писъци преживяхме веднъж при чартърен полет. Посред нощите, тамън задрямали и дама на седалката зад нас се разпищя. Бая стрес си беше докато разберем, че не умира.

# 14 051
  • Light of Zartha
Тарталета, и ти си слабичка. Какви кг ви гонят не разбирам. Човек като ви чете си представя едно, пък накрая едни момиченца на снимките.
Цяла седмица ми е нервно, преди цикъл съм, жега ми е, подута съм, треперя леко. Ама то и кръвното ми е ниско по принцип. Нагласих се, чакам МП да докара колата. Дано мине добре, че ми е притеснено. Не ми се получи особено гримът, нито косата. Всъщност не знам как си ходи на абсолвентски. Сега ще разбера дали съм прекалила с издокарването.

# 14 052
Крампите са ужасно болезнени.Аз получих един път посред нощи без да искам,така се разпищях,че изкарах акъла на мъжа ми.
Но чак да се обаждаш по телефона и да пищиш и затваряш....

# 14 053
  • Mediterraneo
Крампите са ужас, потвърждавам. Будила съм се направо със сълзи на очи от адската болка.
Тъкмо говорехме с ММ, че е време да си взема магнезий. Лятото по цял ден на крака, нощем не мога да спя от крампи. Магнезият облекчава положението.

# 14 054
В Америка редовно имах крампи от климатиците и умора в краката. Ужас беше

Общи условия

Активация на акаунт