Да се оплачем... 2022

• 2 047 603
  • 32 033
  •   2
Отговори
# 31 470
  • Варна
Благодаря, Момичета. ❤
Аз затова ви я показвам, да се усмихнете и така да ви върви деня.

# 31 471
  • ново
darVale, абсолютно точно!
Аз също подавам БЛ всяка седмица да речем, плащаме месец за месец. Подаваме коригираща Д1 за предходния и хората се получават обезщетението много преди да е обработена Д1.
Бориса е слънчице 🌞
Оплаквам се, че ми е студено.

# 31 472
  • Варна
Бюти, добре сме, справям се с всичко, освен с безсънието, но предполагам все някога ще мине. Иначе тя почна да гука и прави невероятни физиономии и много се заглежда по баща си 😀😀

Бър,да ти е жива и здрава момата ❤️

# 31 473
  • Бургас
Голям бАнбон е Бориса! Здравичка да е!

Честити 16 години на щерката на Бъръльо! Здрава,щастлива и успешна да е!

Относно мъжете,парите и проблемите около тях,ще си замълча.
Няма да коментирам,че ...

# 31 474
  • София
Страхотни очи има Бориса Smile

Предполагам яде нощем? Като си спре нощното хранене, става по-добре.

Бъръло, честита рожденичка и на теб Flowers Four Leaf Clover

# 31 475
  • Great Britain
Мъжете трябва да се употребяват правилно, дами не ги жалете. Оплаквам се ,че ми се спи и се радвам ,че е петък.

# 31 476
  • Варна
Страхотни очи има Бориса Smile

Предполагам яде нощем? Като си спре нощното хранене, става по-добре.

С такива я исках, дано да останат такъв цвят 🙏

# 31 477
Бъръльо, честито Heart
За болничните няма забавяне при подаването. Това е достатъчно за потребителката.
Приказна Бориса

# 31 478
Много сладка шушонка Heart

# 31 479
Пак ще трябва да съм в поза ОМММММ. Добре, че е петък.

# 31 480
И от нас усмивки на Бориса, и честита по-голямата рожденничка!
Няма да се оплаквам тогава, цяла нощ куках, за сметка на това пък гледах смешки и се кикотих. Днес не ми е притеснено и няма събития, но се опирам на палчетата от предните дни да има хубави новини😊

# 31 481
  • Точно където трябва
Каква  хитруша изглежда Бориса! Sparkling Heart
Бъръльо, да е здрава рожденичката. Лелее, каква прекрасна възраст!

# 31 482
Честита да е и тийнката. Как и аз искам да съм на 16!

# 31 483
  • ново
Честита рожденичка, Бър.... Здраве и успех 🍀
Мисля, че навън е по-топло, отколкото в стаята ми. Да минава по-бързо този преход и да пускат отоплението.

# 31 484
От болен мъж се оплаквам. Доколкото разбирам, боляло го главата и малко гърлото. Кашля малко. Хрема и той не знае има ли, няма ли. Влачи се от няколко дена и обяснява колко му е зле. Студено му било, но не искал да се завие с одеало, бил свикнал отвит. Не иска да си облече пуловер, бил свикнал да ходи по тениска. Термостатът не бил нещо наред, нямало как да е 23 градуса. Викам хубаво, да го настроя на 27, да стане 23 според тебе. Не искал. Не искал да яде, болен бил. После тичай за дюнер, това му се хапвало. Изкривил се нещо докато спал, трябвало да се купува нов матрак, не му се било случвало такова нещо никога. Ходих веднага щом аптеките отвориха да купувам разни мазила. Искал нещо топло за закуска, да си пиел хапчето. Яйца искаш ли, не искал. Искал баница. Ами няма баница. Ех, колко му бил тежък животът. Питам го оня ден като е болен супа иска ли, не искал, не обичал такива неща. Чай искаш ли, искал, ама не бил от ментовия чай, на който си бил свикнал. Медът му бил твърде течен, не трябвало да е толкова течен. Сигурно имал бъбречна криза, ходило му се постоянно до тоалетната. Обяснявам аз, че просто е настинал. Не, на 37 години си знаел много добре какво му било.

Не мога да разбера защо всички мъже с които съм била, без никакво изключение, също колеги, като настинат и са такива. Настинка е все пак!!!!!

Между другото, аз също съм болна.

Общи условия

Активация на акаунт