Да се оплачем... 2022

• 2 047 591
  • 32 033
  •   2
Отговори
# 31 485
  • София
Ти пък къде изобщо се сравняваш с неговото страдание? Не може да го стигнеш, ако ще и с две бъбречни кризи да си - него гърлото го драска. Остави го на лечебен глад, да му мине настинката.

Благодаря за пожеланията за дъщеря ми.

# 31 486
Не искал да яде, болен бил.
Знам, че не ти е смешно, но това го прочетох като не искал да яде бой Joy и се засилих да пиша, че никой не го пита Joy

# 31 487
Вече не е смешно… звънях на пейпал миналата седмица, засекли били някакви неща, но нищо. Някой си тръгнал да ми сменя платежни средства. Изтрих картата от там и се махнах. Сега някой ме бил регистрирал в платформа за биткойн, да съм цъкнела… И служебния мейл също се бяха опитали да ми хскат. Ааааааа! Накрая ще преиздам лична и банкова карта, за гугъл поща не знам вече каква още сигурност да добавя, а пейпал тотално се изложиха.

# 31 488
Честито на рожденичката, прекрасна възраст!

Бориса е чудесна!

Оплаквам се, че след малко съм на зъболекар, а хич не ми се ходи. Ако иска да вади пак някой зъб ще го отложа за другата седмица, че си е кофти преживяване после.
Някакво ми е свито и супер притеснено, неясно защо...

# 31 489
Карма, посмях се от сърце. Извинявай! Но болрн мъж е.... ужас и безумие. Като малки деца са. Че и по-зле даже.

Днес явно денят ми е тръгнал накриво. Ходих до аотеката и там ме изнервиха. Направо ди поисках обратно рецептата и отидох в друга аптека, където знам, че ще ме обслужат като хората. При тоя повече няма да стъпя.

# 31 490
  • София
Прекрасна е Бориса. Гледам снимката и се чудя как бързо минава времето и колко бързо растат тези деца.
Здрава и успешна да е рожденичката, прекрасна възраст, 16 г.!

Оплаквам се, че малкия се оплаква от болки в тестисите. Не са постоянни, но чат пат го болят. Записах час за уролог, но докато го прегледат ще се побъркам от притеснение.

# 31 491
Прелестна Бориса! Пу пу.
Честита рожденичка, Бъръльо! Здраве и късмет!

Нищо му няма на мъжа на Пийк, тя така го е разглезила. Другия път вземаш парите и оставяш касовите бележки на тяхно място. И аз преди бях същата горда будала да плащам какво ли не. Ама ми дойде акълът, че може и по друг начин. Пийк, да оздравяват бързо децата, че с този бронхит ги мисля даже аз. С какво ги лекуват?

Оплаквам се, че като се изкашля посред нощ хлапето и после за мен край на съня и старт на притесненията...

# 31 492
Конти-то аз ли пропускам или не е писала? Надявам се да е добре и да не е хоспитализирана.
Конти, да се оправяш.
Най-после и аз да видя снимка. Страшен сладур е Бориса.

# 31 493
Бъръльо, честита рожденичка Heart
Здрава и смела да бъде Heart

За пръв път видях Бориса Heart

Вярвам, че Конти е добре. Надявам се скоро да пише.

# 31 494
  • Бургас
Болен мъж,....мани,мани.. С 37,2° са вече тежко болни... Силен пол,ми били...!

Лютиче,благодаря ти, че ме подсети за аптеката. Трябва да скокна за едни лекарства.

# 31 495
  • на село
Естелка, прекрасна е,  пу,пу, да сте здрави и да ви носи само щастие. Ох, да схрускаш малкото таралежче Hug

Честита и пораснала рожденичка на бърльо, успехи.

Ние правим гимнастика за внука, на 1- ви градината няма да работи и те към учениците, сигурно аз ще го гледам, че нали съм самонаета, добре, че с моето момиче, което работим се разбираме.

Някой спомена за родителските срещи, аз срам не срам си признавам, че след 4- 5 клас не ходя, от както в 5 клас на голямата ми напълниха главата за проблемни други деца, чиито родители ги нямаше съм на принципа като има проблем- да се обадят.
Иначе сега за малката след родителска звъним на класния да каже с две думи за какво става въпрос, не мога да си позволя да губя 4ч. след работа, за да слушам щуротии.

# 31 496
  • Сф
Малей сладурка голяма Бориса , жива и здрава!
Конти , как си?
Вчера се изгърбих от чистене и готвене и естествено получих болки в краката  през нощта и не можах да спя добре. Днес вдигам бял флаг! А и детето ще си дойде чак довечера. След малко , след кафето, лягам с книжка. То пък, някой прави ремонт , но и това няма да ми попречи.
За какво са ви тия мъже като не могат да издържат семействата?? Чудна работа...
Нарциса , каква е тая заплата?? Честно ти казвам момиче, не си в ред да седиш на тия пари и на квартира. Не си спомням учеше ли..и защо я крепиш тая работа измислена. Да се каже че си в офис?? Моята приятелка сипва храна, най- много да нареже някоя салата , наплив няма..4 часа 10-14 , 800 лв. Защото е с малко дете и е удобно времето. Намери си я в джобса, до тях е. Да, има и много места , на които не плащат и е гърбене, особено по офиси, че и език искат някъде, 1000 лв, смешна работа..въпроса е да си намериш това, което те устройва и като заплащане и времево и тн. С търсене става. Ти как си се закотвила в тая твоя фирма...ужасно е като те чета. Смелост ти трябва!

# 31 497
Оплаквам се, че извадиха още два корена. Мислех да си го спестя баш днес, ама...все мен ме чакат, както казва зъболекаря, хаха.

В София под 1000лв и на квартира, не знам как би се справял човек.

# 31 498
Болен мъж,....мани,мани.. С 37,2° са вече тежко болни... Силен пол,ми били...!

Лютиче,благодаря ти, че ме подсети за аптеката. Трябва да скокна за едни лекарства.

Виж как знаеш. Точно 37,2 заменихме вчера, когато беше готов да го опеем. Понякога ми е смешно, понякога обаче сериозно ми лази по нервите. Като малко дете. И все ми обяснява как не се разболявам, че ние откакто сме заедно все нещо не му е тамън! А най-откачам като излезе посред зима по тениска и къси панталони и после да ми мрънка, че е болен, ама той си се обличал достатъчно добре, не било от това. Много се дразня.

# 31 499
  • Бургас
Щом ходи гол,да се разболява,да не се оплаква после!
Сам си е виновен!

Общи условия

Активация на акаунт