Да се оплачем... 2022

• 2 047 562
  • 32 033
  •   4
Отговори
# 31 560
Жаки, от големи дози Ц може да се запечеш, но и от упойката може да има такъв ефект.

Всъщност, предозорането с витамин Ц предизвиква диария. Видях, че и други са го казали.

https://www.merckmanuals.com/en-ca/professional/nutritional-diso … itamin-c-toxicity

# 31 561
Ей, хора, голяма шматка съм. Нали ви се оплаквах, че фурната сама си изключва и включва... сега като погледнах дисплея ми стои едно часовниче, явно съм включила някакъв таймер 😄

Оплаквам се, че и синът никакъв не се обажда. Звъня, а не се вдига. Дано да е добре детето.

Захарче, много се радвам за Джони, дай Боже само добри новини от теб да има.

Jacklin , веднага давам идея за три добри сериала - "Нормални хора" , "Бандите на Лондон" и" Малки пожари навсякъде ". Последният трябва да се гледа от всички майки.

# 31 562
Оплаквам се, че и на двете ми ръце вените са лилави и с огромни синини от вземането на кръв и системата.

# 31 563
Вите, Нормални хора Ordinary People ли е или някой друг?

# 31 564
Оплаквам се, че и на двете ми ръце вените са лилави и с огромни синини от вземането на кръв и системата.

Скрит текст:
Heparoid Zentiva

ще разкара много бързо синините от кръвонасяданията. Действа малко и като обезболаващо, укрепва вените.

# 31 565
Не е този. Normal people е сериала от 2020г.

# 31 566
Не е този. Normal people е сериала от 2020г.
Жаки, добре завърнала се и тук да си седиш, докато дойде време да обсъждаме правнуците. За запичане може да погледнеш Колон клийнър на Биотика,супер е.Мис,лилави вени напоследък е модно с Ковид да се свързват,поне при мама тъй беше .

# 31 567
Оплаквам се, че този път много ме боли мястото от ваденето на парчетата зъб.
А дори не бяха толкова големи като предния.

Сега се прибрах...нахвърлих се върху едни деликатесни пастети от Лидл...отворих си едно италианско вино...и вече мезя със сирене с орехи.
Щерката е навън, малкия е на село...мъжа ми на работа.
Голям кеф...

Ние в началото бяхме с общ бюджет. Относително общ де.
После...някак естествено нещата се разделиха. 
ММ плаща телефон, Интернет и такива...който свари ток и вода...децата са основно моя грижа., но когато и да кажа че ми трябват пари дава.
И двамата пазаруваме. 
Аз имам достъп до неговата сметка, той до моята не. Той свършва по бързо парите с по голяма заплата.

# 31 568
Такива циркове в мола ви казвам...като диво животно се държеше,опъва се,реве,едвам й пазарих гумени ботуши и боти,баща й дойде по едно време същата работа....опъва се влачи се по земята...сега е наказана няма детско и реве🙈нямам сили да ида да вечеряме

# 31 569
Шугър, най- хубавият подарък ми е от Джони днес❤😻🥰 Всяка негова стъпка напред ми връща вярата и доброто и в чудесата и в хората:) А да имаш вяра си е голям капитал:)
Вите, Малките пожари ги четох, ще ми е интересно да видя образите от сериала дали съвпадат с тези с главата ми:) И  Нормални хора ще видя, благодаря за препоръките.🌸
Благодаря ви за хубавите думи и енергия😻
Да се оплаквате само от мъжОве и свекърви и колеги и някой ежедневен проблем с кисела колежка или шумен съсед, само от здраве да не е и да не е сериозно! Всичко друго е решимо и му се намира все някак колая:)

# 31 570
Ти не следеше ли темата за Джони и Амбър? Крем арника прави чудеса.
Шефът ми вдигна кръвното в 17.50. Моето, пак казвам, е ниско, ама айде нема нужда от такива лечения. Работното ми време е до 18, наложи се да остана до 18.30. По вайбър дава нареждания и аз отговарям, в един момент ми кипна и почнах да пиша разни не съвсем приятни за него неща и внезапно и той млъкна, и статус видяно нямаше. Казах му, че ми писна всяка глупост на мен да я дава и накрая да ме пита това или онова що не е свършено. Да видим на оперативката в понеделник.
На новото място казах, че почвам на 1.12. Това значи, че на 31.10 трябва да пусна предизвестието, нали? Ако го пусна на 1ви?
Много се ядосах, много. Колежката е усвоила скатаването в съвършенство, накрая тя всичко си е свършила, а на мен все са ми изостанали 'дребни' задачи и ама как така не съм свършила такива дреболии. Чак се замислям да не би всъщност аз да съм мързелива... и ми става още по-свинско.
За капак сега се сетих, че съм забравила да напиша един мейл. Не, че е диво спешен, ама до понеделник като нищо ще го забравя. Шефът и за това има коментар - не съм си записвала и съм имала проблем с приоритизирането. Проблем имам, да...с нареждания от сега за вчера. Планерите не помагат в такива случаи.

# 31 571
По изключение ще бъда сериозна, никакъв подарък не е, Жаки. Платено е там, не смятам да те хваля, само се моля да има кантар в тая работа.
Изобщо, аз дето съм съвсем на въпреки, детето ми получи много тук. Здрави да сте.
Вярата се клати понякога, но винаги надделява. То и затова още ни има, макар и на инат понякога.
А ти се дръж, че Джони е жив зян без тебе...аз ще го добутам до сватба, ма ти трябва да тропнеш хорце. Ко чака на майка си... направо да не чака Joy

# 31 572
Ако пуснеш предизвестието на 01.11, то влиза в сила от 02.11. Което значи, че трябва да се пазариш за прекратяване по взаимно съгласие, ако искаш да започнеш на новото място от 01.12. Или да си платиш за един ден неспазено предизвестие.

# 31 573
"Пожарите" ги изгледах на един дъх.
Страхотен сюжет и невероятна Рийз.

На Селест Инг прочетох и "Всичко, което не ви казах". Препоръчвам!

Браво на Джони!!! Heart Eyes

# 31 574
Ей липсвахте ми, докато ви изчета 🙈
Изпуснах Бориса 😕
Честити 16, прекрасна възраст

Аз се оплаквам от работа. Всичко е супер, ако и когато се налага ти влизат в положение, може да се ходи по късно или да се тръгва по рано. Обаче... Графика за следващата седмица се прави в Четвъртък следобед, което значи че разбираш за следващата седмица ако си останал до по късно или в Петък. Ей така се оказа че другата седмица съм само в Понеделник на работа и после отпуск. Няма работа, Вторник е официален почивен ден, та затова всички с ученици са ни пуснали в отпуск. Имаме извънредни, не е там работата, ама ей така най мразя. Искаше ми се тази седмица, не ставало, и от нищото другата.
За бюджетите- винаги сме били с отделен. Всеки си има своя карта. Всички плащания текът през картата на мм, но аз тегля и му давам. Пробвахме за около година с общ и видяхме че не е нашето. Мм е склонен да дава луди пари за глупости, аз съм обратното. Пък и имаме различни цели, той иска да вложи много голяма сума в един ремонт, на жилище, в което и като пенсионерка не бих отиша. Като иска да влага, аз няма да участвам. Аз пък искам да уча езици. Тази ми любов към ученето явно никога няма да изчезне. За него са пари за глупости, тъй като го правя за себе си и за сегашното положение не би ми било нужно. Пролетта мисля да почвам Ц1 на немски, тъкмо приключва и е планиран курс по испански (обожавам този език!), в който също мисля да се включа

Общи условия

Активация на акаунт