Прекалено вярно.
Тъп търговски трик, но минава. Миналата година купувах, от супермаркет, едни опаковки по сто грама колбаси - прошуто, милански салам. В Италия това. Правим си по някой друг сандвич за из път. По едно евро бяха. Тази година станали 1.30. Дотук добре, всичко поскъпва. Едва след това установих, че вече са по 60 грама, ха, ха. Тоест не 30% увеличение, ами почти двойно.
.
, че цената на каймата доближила и почти изравнила цената на месото... Ами, добре, че е така. Като поискам да ми смелят някакво месо в магазина, от един килограм месо със сигурност не излиза повече от кило кайма
Смешно е и в същото време не е много смешно.
, че цената на каймата доближила и почти изравнила цената на месото... Ами, добре, че е така. Като поискам да ми смелят някакво месо в магазина, от един килограм месо със сигурност не излиза повече от кило кайма