Да се оплачем... 2022

• 2 047 508
  • 32 033
  •   1
Отговори
# 31 725
И още нещо за храните. Слушам, по новините по телевизията Simple Smile , че цената на каймата доближила и почти изравнила цената на месото... Ами, добре, че е така. Като поискам да ми смелят някакво месо в магазина, от един килограм месо със сигурност не излиза повече от кило кайма Simple Smile Смешно е и в същото време не е много смешно.
Само, че готовата кайма, ако за това става въпрос, е бъкана с изрезки, обрезки, сланини и др. В този смисъл не е много ок цената на каймата да е колкото цената на месото. Като купуваш месо, което искаш да ти смелят, грамажа и цената на каймата е колкото цената и грамажа на месото.

Ами да де! Щом са се доближили цените, дано има вътре по-малко изрезки, обрезки, зурли и бррррр Simple Smile
Блажени са вярващите Simple Smile По логиката за борба с инфлацията - намален грамаж и влошено качество, по-вероятно е да има повече изрезки, обрезки, рога и копита и мааалко месо.

# 31 726
Бюти, при моя син стана точно така. Спряхме антибиотика и след 3 дни беше с бронхит

# 31 727
Оплаквам се, че тази седмица, а дори и уикенда се чувствам като емоционален асансьор. Обвинявам се, че толкова лесно се влияя от заобикалящото ме, че съм толкова чувствителна. Не ми отива и на годините, и на житейския ми опит. Идва ми да се предам в леглото и да си седя в депресия. Тъпо ми е да си го призная, опитвам се всячески да се държа на положение. Хора от кръга ми, ми споделят, че приемат от време на време хомеопатични или други леки лекарства, чай, мента глог за ментално здраве. Исках да не го правя и аз, ами да се справя сама с мен си и психиката ми, но явно не съм емоционално стабилна, както смятах за себе си.
Също се оплаквам от физическото си здраве. Началото на годината някак си незнайно поради каква причина вратът ми се схвана и имам възпалени нерви, схващания. Бях като робот, който не може да си мърда главата, придружено с прерязваща болка. Както и да е, мина, но от тогава всеки път като се протегна силно, за да достигна нещо трудно достъпно ме срязва. Явно си имам нова травма. Вчера четох, че нова вълна от магнитни бури идва, супер.

# 31 728
   Момичета, знам че темата е за оплаквания, но искам да се похваля.
   Със съвсем прозаично и злободневно нещо. Мъжът ми купил продукти за пълнени чушки. Той капацитет да сготви такова сложно ястие няма Simple Smile , но е организирал децата те да го направят. Сега режат и стържат двечките и питат. Аз пък нищо против нямам друг да стърже и реже, аз да си пиша тук, в бг-мама, в неделя Simple Smile Само казвам кое колко и как. Прекрасно! На път съм да постигна пълен фън шуй, или поне докато не си замине голямата. А след време и малката. Но сега, сега, много ми е добре! Оценявам момента.

# 31 729
Много ми е свито на мен за котарака. Под спалнята е и само му хъхри носа.
Прах килимчета, възглавнички...толкова много кръв и то от котка, направо не ми се вярваше.
А планът ми беше да си почина уикенда...ама ей на. Все трябва да има някакво притеснение.

# 31 730
  • София
И нас ни нападнаха винарки - обикалям като луда с една кърпа да ги трепя, не става. Купих босилек, направих някакъв капан с оцет... Засега файда няма.

# 31 731
Много ми е свито на мен за котарака. Под спалнята е и само му хъхри носа.
Те така се крият като не искат да бъдат занимавани. Спокойно, ще се оправи. Нали каза, че нямал фрактури?

# 31 732
yovanka потърси източника на винарките , иначе е мисия невъзможна изчезването. Може би плод е паднал на скрито място преди време 🤔

# 31 733
   Есеншъл, направиха ли му рентгенова снимка? Опипайте го и вие целия, но котките имат много висок праг на търпимост за болка, трябва на умиране да са, за да започнат да се оплакват... Със сигурност знаете какво да правите, но не го оставяйте да се завира под дивана... Да го виждате, за всеки случай... 

# 31 734
Прегледаха го и го опипаха много внимателно. А и аз вечерта и сутринта карах дъщерята също да го провери внимателно целия. Корем, крайници, всичко.
Снимка не може сега, казаха след няколко дни като се стабилизира и да не се налага упойка, защото в момента е пративопоказно. 
Той повече от два часа си беше навън и го виждахме.  Но под спалнята му е любимото място и там ходи да спи. Аз го слушам и проверявам периодично там.

# 31 735
Нека си кюта, котаците не обичат да ги закачат в такива моменти… ако му има нещо, през нощта ще мячи жално

# 31 736
  • Страната на чудесата
Ох, Есеншъл, съчувствам за котарака! Нашия така беше пострадал преди 2 години, ужас изживяхме и ние с него...Дано скоро е по-добре животинчето!

# 31 737
   Миналата година, по Коледа, се жалвах тук какво стана с нашето коте. Пак тогава си обещах, че няма да пиша вече, защото темата не е за котки. Оживя нашето. Ослепя и има и малко и други увреждания. Поне е живо, здраво и си спи и си яде. Не е същото коте, с времето свикна със състоянието си. Но винаги ми е много жал за животинките... Те са безпомощни. Хората, дори като деца, могат да си изразят мъките словесно. Животните не могат. Страдат мълчаливо и мълчаливо умират.

# 31 738
Клотилд, не е...но тя и зя много други неща не е по тази логика.
Няма как да не се оплача обаче, защото всичко ми е свито.
Вашето паднало ли е? Веднага ли е станало ясно, че ще има такива проблеми?
Аз много се притеснявам и броя дните докато кажат, че може рентген.
Ще искам и ехография на сърце, защото британците си имат някои вродени проблеми и е добре да се наблюдават.

Всеки който има животно ще разбере притесненията ни.

# 31 739
Дано да се окаже добре след два дни при доктора Sad аз по моя съдя - няма как да му има нещо и да не изплаче… а ако се е стресирал и се крие, няма сила на Земята, която да го извади от скривалището… хвърляйте му по едно око от време навреме, той сам ще си излезе, като се успокои… самото водене на доктор му е било стрес

Общи условия

Активация на акаунт