Да се оплачем... 2022

• 2 047 481
  • 32 033
  •   1
Отговори
# 31 755
  • Бургас
Пак ще мрънкам,от смяната на времето 😫😡
На всеки час ли ще се будя!?
В 0:45, сега в 02:05.....
Лошото е,че се чувствам наспана...
И сутринта на алармата ще съм пребита....
Освен да пия още някоя бира 🍻

# 31 756
За смяната...доста ми влияе.
Неделя се събудих към 6 по новото време луда работа....🤯
Тази вечер детето е със запушен нос и се будих в 2.30 и преди алармата за работа тя в 6.30,някъде 6.20, а предната седмица къртя до 7 и скачам като опарена....😒

# 31 757
  • Бургас
Есеншъл,моята котка след операцията също се криеше под дивана,където никой не може да я стигне.Аз се протягах и давах на място малко пастет.Всички котки се крият,като са болни.Направо ме заболя душата,като те прочетох!Знам какво е!Ще се оправи!Много са силни котараните!

# 31 758
  • Страната на чудесата
Спах само 4 часа и в момента съм размазана, че и сънувах доста. Някакви странни неща, един непознат ме награби да ме целува насън, работата е на зле SatisfiedScream
В Събота гледах "Фантомът на операта" с Влади Михайлов и Християна Лоизу, много добри, препоръчвам.
Гостуваха ми и щерката с приятелче, та имах достатъчно занимания и здачки уикенда, но пък по-добре, тъкмо не остана време за размисли много. Продължавам да се возя на персоналното си влакче на ужасите от емоции горе, после стремглаво надолу, после пак горе и така до не знам кога.

# 31 759
Оплаквам се че едва станах и аз.
Няколко пъти през нощта се будя. Котарака първо беше в краката ни, после легна между нас с мъжа ми. Галих го доста и на няколко пъти проверявах дали диша 

После сина дойде да се оплаче че много го боли гърло и кашля. И на него сироп и бонбони за смучене. Днес след обед ще трябва да го заведе баща му при личния и него.

# 31 760
Мен ММ пак ме нервира.
Вика "Така интака отиваш до магазина, я мини и за един чувал ей такова лепило за плочки". Ъм... Не. Ама куде бил проблемът. Можело да се примоля на някой в магазина да ми го качи в количката и после в колата. Да, то хората само чакат да ми правят услуги.

# 31 761
Лютиче, това наистина е не дразнещо, ми потресаващо.
Есеншъл, ще се оправи котето, ето, успокоило се, и излязло от скривалището. Стискам палци за сина да се вдигне бързо.
Аз не знам от какво да се оплача. По принцип съм кукуряк и винаги ставам в 6 и без акарма и в почивни дни и ми е супер така. Но напоследък, откакто спрях цигарите ли… все се успивам до 8. Отспах си няколко седмици, сега се опитвам да ставам с аларма, да използвам преднината от зимното часово време, ама тц… но съм инат и ще упорствам. Тежка изпитна сесия ме чака тази зима.

# 31 762
Майка ми е болна. Искам да взема кученцето й  у дома докато се стабилизира, за да няма ангажимент с него.  Но го искам само аз. Невероятно е колко трудно би могло да изглежда  нещо иначе толкова лесно - решаваш и го правиш. В името на нещо добро. И колко безумно е да имаш спънки от рода на - куче не искам... Само да вметна - кученцето е всеобщ любимец и мъжът ми много го обича, но не и у нас...

# 31 763
Заложила съм молбата за напускане, обаче шефът не идва. Дали да не я пусна аз по мейла?
Оплаквам се,че вчера си легнах в 10.30, адски доволна от себе си колко рано лягам, и малката космата чума реши да МЯУКА на всеки час. Не ме дразни, че мяука. Дразни ме, че се глези, но не иска да дойде до мен да се глези тихичко, ами предпочита да вие в другия край на къщата. Замерих го с един чехъл тип фалшив хотелски ,  млъкна обидено и чак тогава дойде.

# 31 764
  • Страната на чудесата
Нарциса, говори ми😂
Наш Демон всяка сутрин ми погажда този номер и днес беше непростимо-тъкмо бях потънала в сън и един момък ме зацелува и Демонистия се размяука и ме събуди 🤣

# 31 765
Аааууууу, ако Чумчо ме събуди, докато насън ме целува момък, ще стана и ще го зачаткам собственоръчно с чехъла Joy

# 31 766
Заложила съм молбата за напускане, обаче шефът не идва. Дали да не я пусна аз по мейла?
Оплаквам се,че вчера си легнах в 10.30, адски доволна от себе си колко рано лягам, и малката космата чума реши да МЯУКА на всеки час. Не ме дразни, че мяука. Дразни ме, че се глези, но не иска да дойде до мен да се глези тихичко, ами предпочита да вие в другия край на къщата. Замерих го с един чехъл тип фалшив хотелски ,  млъкна обидено и чак тогава дойде.

Ако ти е нужно предизвестието да го пуснеш днес ти трябва да можеш да докажеш това. Това че ще го връчиш на шефа е коректно спрямо него, но не е достатъчно. Ако няма официално деловодство, може да го изпратиш по мейла до шефа с копие до Човешки ресурси или службата, която се занимава с тези въпроси.

# 31 767
Мале как ме офъка фризьорка та..... Много ме скъси.

# 31 768
На ръст ли?
Усмивка.

# 31 769
На ръст съм си къса 😁

Общи условия

Активация на акаунт