Да се оплачем... 2022

• 2 047 477
  • 32 033
  •   1
Отговори
# 31 770
Заложила съм молбата за напускане, обаче шефът не идва. Дали да не я пусна аз по мейла?
Оплаквам се,че вчера си легнах в 10.30, адски доволна от себе си колко рано лягам, и малката космата чума реши да МЯУКА на всеки час. Не ме дразни, че мяука. Дразни ме, че се глези, но не иска да дойде до мен да се глези тихичко, ами предпочита да вие в другия край на къщата. Замерих го с един чехъл тип фалшив хотелски ,  млъкна обидено и чак тогава дойде.

Ако ти е нужно предизвестието да го пуснеш днес ти трябва да можеш да докажеш това. Това че ще го връчиш на шефа е коректно спрямо него, но не е достатъчно. Ако няма официално деловодство, може да го изпратиш по мейла до шефа с копие до Човешки ресурси или службата, която се занимава с тези въпроси.
Аз днес ще го пусна по мейла, но исках да дойде шефът дс му го кажа лично. Щото дали ще пусна мейл, дали във вайбър, все не е очи в очи

# 31 771

Така е достойно да постъпи човек. Но като гониш дата за започване на нова работа нямаш избор.
Заложила съм молбата за напускане, обаче шефът не идва. Дали да не я пусна аз по мейла?
Оплаквам се,че вчера си легнах в 10.30, адски доволна от себе си колко рано лягам, и малката космата чума реши да МЯУКА на всеки час. Не ме дразни, че мяука. Дразни ме, че се глези, но не иска да дойде до мен да се глези тихичко, ами предпочита да вие в другия край на къщата. Замерих го с един чехъл тип фалшив хотелски ,  млъкна обидено и чак тогава дойде.

Ако ти е нужно предизвестието да го пуснеш днес ти трябва да можеш да докажеш това. Това че ще го връчиш на шефа е коректно спрямо него, но не е достатъчно. Ако няма официално деловодство, може да го изпратиш по мейла до шефа с копие до Човешки ресурси или службата, която се занимава с тези въпроси.
Аз днес ще го пусна по мейла, но исках да дойде шефът дс му го кажа лично. Щото дали ще пусна мейл, дали във вайбър, все не е очи в очи

# 31 772
И аз утре отивам на първи работен ден Blush
Почти се бях отчаяла.

# 31 773
Аз след месец...
Яд ме е, че искам да кажа един куп неща на шефа, а вероятно пак ще ги премълча.

# 31 774
Готови ли сте за Хелоуин, аз да 🤣🤭🤭😅😅😱😱🙃

С новото време се събуждам в 5, то толкова и спя де. Утре ще ходя да ми махат конците, дано е приятно времето в София, че да се поразходим с Жаки.

# 31 775
  • на Мелмак
Тези дни в София е чудно временце, дано и утре ви е такова Simple Smile

# 31 776
  • под тепетата
Жаки, не ми казвай, че под чаршафа няма нищо Satisfied
Айде, леко да мине утре и да ви е приятна разходката!
 И аз съм готова - докарала съм се вече с пижамата!

# 31 777
Билянче, не съм аз беее, аз съм в по- мини вариант😅🤣🤣🤭🤭

# 31 778
  • тук и там
Ау, какви очи! Grinning
Оплаквам се,че не мога да си намеря вещерската шапка. Тцъ, Тцъ...Освен като с костюм като на Жакито снимката да се докарам..Ама моите Очи са големи, Призракът ще е  кривоглед и с ..паднал клепач..Trollface

# 31 779
Ххахаххахахах, Кайсийо как ме засмя бе, представих си го! Ма виж колко лесен костюм, всеки може да го направи🤣😅

Да не мий уроки къв апетит имам, тва нормален човек след болница, операция, може да загуби нещо ищах, при мен не важи. Ям си както си трабва и както ми е забранен спорт ще е инетересно тука до месец🤣😅
Но пък си викам болен човек не яде, начи аз съм си напълно здрава🤣🙃🙏

# 31 780
Не знам дали е за оплакване или по-скоро за споделяне… 😂 Пия си аз чая за лека нощ, и чувам някаква нечувана досега шумотевица. Изведнъж ми се тропа на вратата, отварям, и гледам 11 деца с 2 каки с костюми 😂😂😂 намацани и с кошнички за бонбони. Как са влезли във входа не знам 😂 добре че бях купувала миналия месец една кутия Линд асорти за един повод и останаха излишни, та… си останах без тях… 😂😂 Каките само гледаха сериозно и озаптяваха гюрултията, и само ми се извиняват… поне нещо да ми бяха пожелали, знам ли… Ама, черпя предварително за късмет Simple Smile таман съм ошетала къщата и ми е едно предпразнично Simple Smile

# 31 781
Днес пак не оставих прозорците у нас отворени, щото уж почти ноември - преди минути си влязох и не се дишаше. В същото време не е точно топло, ами съвсем нормално. Ако ги оставя отворени, ще е студено вкъщи.
В моя вход децата не ходят по вратите, но не знам защо. Миналата година беше голямо опаковане на специални торбички, тази година се чудих, чудих и в крайна сметка не съм се и подготвяла.

# 31 782
Не ги знам тез деца и каки откъде се взеха, не са от тук 😂

# 31 783
  • ново
Аз раздадох всички купени лакомства, доволна съм.
Оплаквам се, че днес ММ получи "честитка" за 100 лв. Първо много се ядосах, после размислих...да сме здрави, другото са бели кахъри!

# 31 784
Значи се разпространява и тук… да знам за догодина поне да не съм облечена като пижаменото чудовище 😂

Общи условия

Активация на акаунт