Да се оплачем... 2022

• 2 034 874
  • 32 033
  •   2
Отговори
# 31 845
Люта е да, има на различни марки. Оправя настинки всякакви, загрява, прочиства носа Satisfied

Много се изчанчиха вирусите напоследък, нищо не е класика вече, пипнеш нещо все някакви странни симптоми.

# 31 846
Толкова тъпо ми стана днес… първо шефа ми разправя, че постепенно оставал без хора, иначе първият му въпрос беше дали имам новини от интервютата… После имах среща с другия ми приятел холандец, който навръх лудницата 2022 беше решил да пасува 5 месеца болнични. Бях го питала предния път едни данни, дето ми трябват за рипорта, ме праща да питам някакви си… сега ми разправя, ма ето тука ги има, защо съм ходила ония да питам, и ми показва някакви различни неща… има ги ама друг път, и аз непрекъснато се въртя в кръг вече втора година и вече ми иде да ревна от яд…

# 31 847
Спринг, точно от такава отровна обстановка се махам. Съчувствам ти и ти желая бързо да се спасиш.

# 31 848
Лютиче,в твоето положение бих си лежала..
Детето пак е с 39 градуса.Заспа..

Бюти, за съжаление трябва да го довършим тоя ремонт преди да дойде и бебе, защото иначе ще живеем още години на строителната площадка, а това изобщо, ама изобщо не ми се иска. А и по принжип съм си супер. Просто днес не ми е ден. За справка - ни ядох, ни кафе пих. Направо откъртих и съм нов човек вече.

Откакто запипнаха дс пожълтявст листата,накъдето инда се обърна, все болни хора. Това сигурно ми е най-тегавият период от годината. Да чукна на дърво, Ковид така и не изкарах до сега, но от всякакви болесъи и настинки ми се изправя косата. И ъо точно заради остатъчните симптоми като няколкоседмичното подкашляне и запушения нос.
Дано при всички вас минава кллкото се може по-бързо Confused

# 31 849
Спринг, точно от такава отровна обстановка се махам. Съчувствам ти и ти желая бързо да се спасиш.
Много е любезен, даже някак покровителствено се държи с мен, но в същото време се чувствам адски тъпа и неспособна покрай него. Доволен само да сменя имената на инициативите. В това време шефа изисква, което аз уважавам, но пък аз съм вързана за данни от холандеца… за две години сега се сети да ми каже какво мерим - едни съотношения… обаче още не били съвсем изяснени... Ми как да кажа на шефа, че холандеца ми е крив ли? И двамата са много високо в йерархията. Иначе много любезни, дипломатични, но откъм организация, тотал щета… или любезният холандец просто иска да ме тупка по рамото, ако ще и с цената шефа да ми набира яд на мен, само и само да няма рипорт за шефа… добре ми беше лятото без него Sad С две думи май май наистина ще излезе токсично, макар и на пръв поглед на не го усещам така…
Ама ми смачка самочувствието и че съм годна за позициите, за които съм кандидатствала, така се почувствах…

Последна редакция: вт, 01 ное 2022, 17:42 от Анонимен

# 31 850
Да се оплача рутинно, много мизерни последни седмици имах. Мъжът с неговия ковид ще живее, както се опитваше да ме убеди колко бил болен същевременно му се правеше секс оня ден 🙄🙄🙄 Редуват се при него някакви настроения колко е зле, как си познавам тялото, как толкова зле цял живот не е бил (за справка, тежката фаза на боледуването му продължи от четвъртък до неделя), през които се държи като разглезено дете и ми прави панаири за някакви дреболии. Нямало каквото искал за ядене, шумно му било, влажно му било, тъмно му било, и не знам си какво още, абе каквото се сетите. Той има много грешно себеусещане, мисли си, че не бил хипохондрик, а аз много добре помня как като бяхме заедно от седмица-две се беше порязал и аз посегнах да видя какви са пораженията и той откачи как щяла да му се възпали раната и да му отрежат ръката и да му се отрови кръвта 🤪

Аз съм изморена, кашлям, но други оплаквания нямам. Освен че съм много изнервена, вероятно основно заради гигантското бебе вкъщи. Днес сутринта написах един доста лош имейл към наши бизнеспартньори (предоставят ни услуги), не толкова защото са некадърни колкото защото са много бавни - от 3 седмици задавам рутинно един и същи въпрос, и те все отговарят с някакви общи приказки. И днес сутринта нали бях крива и ги насметох. В моя защита, въздържах се да им напиша ако обичат в колове и комуникация с мен да викат и шефа си, след като присъствието на клиентите не е достатъчна мотивация да се подготвят по зададените въпроси. Гледах, че шефът ми е звъни след това. Сигурно, за да ми направи забележка, знам ли. Макар че и той е на моето мнени, посто е някаква мъка Мара и само им благодари всеки път за голямото нищо, което пращат и после се възмущава.

Още не съм си купила нищо за рожденния ден. Имам нужда от някаква промяна също. Абе много ми е криво.

# 31 851
Лютиче, ако позволиш съвет, не се презорвай. Трябва да се щадиш, когато си бременна. И аз едно време смятах, че бременната не е болна и не се щадях, но поизстрадах малко и разбрах защо ги говорят хората тези неща. Няма да избяга ремонта, като се роди бебето, първите месеци си е в легълцето и на ръце, няма веднага да пролази Simple Smile Местили сме се с бебе в ново жилище, частично ремонтирано. Първите месеци дори кухня нямахме, миехме си чиниите в банята. Голяма работа! После си дойде и кухнята, а бебето нищо не е разбрало.

# 31 852
Притеснено ми е много. Моля, за палец утре.

# 31 853
  • Наблизо
Голям стиснат палец ,Славена!

Трети ден с отит и температурата продължава.Кога трябва да очаквам подобрение Sad

# 31 854
Бюти, зависи колко тежко минава. Може и седмица и повече. Посъветвай се с лекар за лечение, ако не си досега. Аз не бих чакала да мине само, но знам, че не всеки е на това мнение. А то си боли. МъжО имаше такива оплаквания лятото като отиде на лекар положението беше вече много зле, преди това се лекуваше с каквото намери и явно не беше нацелил медикаментите. Лекарката му беше пред писала някакви неща, които дори не бяха за уши (едното беше капки за очи ???), подобри се много бързо, за няма 3-4 дена. И после влачи още седмица докато съвсем се оправи. Но при него беше наистина много зле, надявам се при теб да не е така.

# 31 855
  • Наблизо
Имаме медикаменти,антибиотик за уши..и сироп за кашлица.
Давам и витамини.Пръскам в нос.Не дава индикации да го боли,но температурата стига до близо 40.

# 31 856

Трети ден с отит и температурата продължава.Кога трябва да очаквам подобрение Sad
Антибиотик пие ли? Ако не пие го включете.

# 31 857
Три дни след  първия прием на антибиотик, ако е с точните параметри   би трябвало да се усети подобрение .

# 31 858
  • Наблизо
Мерси момичета,слагаме антибиотик в ушите от вчера..Дано утре е по-добре.

# 31 859
Това с ушите е ужасно. Мен винаги там ме удря настинката. Сега имам съмнения, че голямото в намалило слуха след последното боледуване с болки в ушите.
Днес единствено той бил с букет за госпожите. И така да е, поне съм спокойна, че са уважени, а не да ме е срам после.

Общи условия

Активация на акаунт