Да се оплачем... 2022

• 2 034 520
  • 32 033
  •   1
Отговори
# 31 935
Честит рожден ден на дъщерята на Really Heart сладка възраст, да е много щастлива!

# 31 936
И аз се оплаквам от обществото, като цяло, с всичките му срезове, и за намаляването на стабилните хора дето могат да кажат две разумни приказки, понякога дори забавни 🤨 Уиши, липсваш Anguished И Андариел май ще ми липсва, движеше толкова много теми, хала направо, Достоевски. 

То и извън форума има живот, може да си четеш само, ама веднъж като свикнеш да пишеш и се пристрастяваш. Сега ги разбирам хората дето са пристрастени към ежедневното писане на дневници, а винаги ми е бил странен такъв навик Sweat Smile

Нормално ли е да се чува за толкова много болни деца, то температури, то ангини, чудеса, в другата тема едва ли не всеки се оплаква от такива неща, не знам аз ли почнах да чета повече или се случва повече тази година, просто ми направи впечатление изведнъж Thinking

Тарти, като гледам колко кафе-ресторанти-хотели пускат кепенци, просто трябва да се самопотупваш по рамото всяка вечер, че вие сте оцелели, малко окуражаване, че чашата е наполовина пълна Wink Ден след ден ще избутате зимата Hands Plus1

Честит рожденник на който пусна тортата 🥰🌸

# 31 937

По казуса на Пийк. Не става въпрос за каприз на дете в случая. А че с детската прямота е поискало нещо, което го е правило щастлив и което очевидно му липсва. Нито приятели с вила, нито други забавления ще заменят това, което е носило на детето селото, кучетата…и дядо му. Ми кофти е, когато у детето зейва такава липса и ти трябва да му обясняваш, че такъв е животът.
Благодаря ти, че ме разбра! Това беше моето оплакване.

# 31 938
  • София
Да, Пийк, но на тебе тези неща липсват много повече, отколкото на детето, и това го проектираш върху него.
Дали ще гали кучета на вилата или при съседите на детето му е все тая. Емоцията ще си я набави с кучетата. А починалите ги няма така или иначе.

Последна редакция: ср, 02 ное 2022, 14:58 от бъръльо-бъръльо

# 31 939
Ефибуш, спирам 😜!

# 31 940
Уиш не за първи път остава извън форума. Ще се върне 🙂
Не знам за какво точно са си скубали косите там и как, но съм забелязала, че старите потребители често губим мярката и сами си се натрисаме на санкции. Изпускаме си нервите, ставаме по-агресивни, самонадеяни, високомерни, попрекаляваме в приказките и нападките. Сякаш дългото форумстване ни прави специални, всезнаещи и вседозволени. Така че известна почивка само охлажда страстите и връща чарковете на място.

По повод оплакването на Пийк - на малко дете не му се дава да избира самО от всичко! Предлагат се две-три опции най-добре и задължително (!) реално възможни/осъществими. Иначе могат много неща да му хрумнат в главичката и после настават драми. И то е нещастно и се чувства излъгано, и на родителите им е гадно.

# 31 941
  • София
Риъли, да е жива и здрава ивде така да ви радва! Прекрасна, прекрасна възраст! Цялата Вселена я очаква!

# 31 942
Деспи, то слънцето сега не е много за гледане, някакво голямо слънчево петно имало, грозна работа. Пусни си един тетрис на компютъра да минава времето, довечера ще гледаме луната и ще дояждаме хелоуински чипс Hug
Ако е за болестите, ти си пиши, ще ти олекне, просто ми се видяха много изведнъж се появиха в рамките на няколко дни, та се чудя сезонът ли е такъв. Скорошно оправяне! Flowers Four Leaf Clover 

На мен ми запецна градинската ножица та поседнах докато ММ я смаже, и като седнах се сетих за още пет неща дето трябва да се свършат, викам по-добре да не бях сядала, поне щяха да останат за утре-други ден Satisfied

# 31 943
Скъпи на триците и евтини на просото. Очите ми са тежки от умора. Имам грижи порай служебната кола и ме въртят дали и кое да одобрят разхода. Уморих се 40-50 годишни мъже да ми обесняват и дуят кой колко разбира и колко групави са другите и едвам да си мърдат задниците.
Успокоение ми носи ММ, който ме посреща със зарежи всичко и се прибери.

# 31 944
Really, честито! Да в жива и здрава и много успешна!
За съжаление аз още не съм се оправила, затова пък детето се тръшна със същия тъп вирус. Какъв е този мутант, чудя се някакъв щам на ковид ли е, дето не го лови теста и удря ушите Rage

# 31 945
Обяснила съм многократно нещо да не се записва по начин Х, защото има процедура У и запис Х я обърква.
Няма такъв филм - Х е по-лесен.

# 31 946
С тези 25 градуса навън,още доста вируси ще се навъдят и върлуват. Иначе нямам против хубавото време,но това непрестанно боледуване си е изпитание за всеки. Подразбира се,че и моето е болно.

Птица,много точно си описала нещата за бановете! Подкрепям на 1000%.

Оплаквам се,че много ям. 😓 Какъв е този апетит,не знам. А зимата още не е дошла.

# 31 947
Ех, Уиш...нищо няма да кажа, дето не е казано досега. Само ми е малко криво за момента с "форумът отразява действителността", къде по бих се радвала живия живот да имитира форума и най-накрая да видим банАннати до живот едни хора, дето все сухи излизат от водата и все имат ефирно време, поне в национален мащаб. Илюзионистка съм си, знам.

Риъли, честито да ти е момичето, здраво и успешно по начин, важен за нея.

Аз продължавам да поддържам теорията си, че всички проблеми са важни. Не искам да ме разбират наистина, предпочитам да ми съчувстват по интуиция, подразбиране и тн. Давам си ясна сметка, че при едно по-различно стечение на обстоятелствата, сега и аз щях да се жаля, че оплешивях. Живея за този момент.

# 31 948
Аз ще се оплача, че не мога да преценя дали искам да спя или да ям... Миналата нощ спах ужасно и вече съм готова да си легна.
ММ с цялата си наглост ме събуди  за да ми каже да кажа на кучето да спре да се ближе толкова шумно. Спокойно, жив е още.

# 31 949
Лютиче, ти да не им превеждаш - на кучето и на ТМ? Joy Посмях се малко на твой гръб. Представям си мен да ме събуди ММ за такова нещо.

Общи условия

Активация на акаунт