Да се оплачем... 2022

• 2 034 730
  • 32 033
  •   1
Отговори
# 31 920
Днес сутринта написах един доста лош имейл към наши бизнеспартньори (предоставят ни услуги), не толкова защото са некадърни колкото защото са много бавни - от 3 седмици задавам рутинно един и същи въпрос, и те все отговарят с някакви общи приказки. И днес сутринта нали бях крива и ги насметох.

Закачам се за твоя пост да се оплача, че аз не само лоши имейли писах, ами си изтървах нервите в петък и виках на работа в конферентната зала, ама така че сигурно ме чуха и на паркинга. Работя с няколко пълни некадърници и безхаберници, но лошото е, че моята работа зависи от това те да си свършат тяхната. Има си и предистория, и предишни техни фалове и в петък си изтървах нервите много, а не трябваше.

Всички знаят, че съм права, но тук не харесват хора, които са директни и прями, а аз не мога да се мазня. Нямам и нужда да го правя, защото в работата си съм много добра. Това ме прави конфликтна и агресивна в техните очи. А аз просто искам да си свърша работата, да си спазя сроковете, за да не си губя съня.

Сега май ще се оглеждам за нова работа. Не се чувствам застрашена, но просто не мога да ги гледам.

Аз днес осъмнах с имейл как сме можели да направим Lessons Learned, за да сме работили по-добре заедно. Щях да изперкам. Шефът ми пък, противно на очакванията ми, се обадил на една дама в борда на директорите при тях и се оплаках. Писах им, че във всички комуникации по темата очаквам шефовете им да са там, каква безподобна наглост - от девет кладенеца вода ми носят, само да не си признаят грандиозната грешка.

# 31 921
Тарталета, работи ли заведението в момента? Другата седмица пътуваме към Валенсия и ако навия ММ може да се разходим.

# 31 922
  • София
И аз съм в ужасна дупка. Нищо не ми се прави, не виждам светлина в тунела. С ММ пак се изпокарахме жестоко. Бях много изнервена, защото пак ми закъсняваше с 10 дни. Съответни вечер викам по децата, когато ми се инатят. Той само седи отстрани и не стига, че не помага във вечерната лудница Ами и почва да ме критикува как само съм крещяла. Еми, не издържах и се разкрещях и по него и той почна с сме обижда. Много ми е криво, раздавам се за децата а насреща само критика и обиди.
Малкото пак е със запушен нос, мисля че при него е синузит, явно като мен ще страда горкото. След малко ще мина да запиша часове за сoлна стая. Дано помогне, че много се мъчи.
Довечера мисля да се замъкна на представяне на книга и да го зарежа бащата да се оправя като е толкоз отворен.
Ох седя при личната и чакам вече втори час за направление за очен. Коридорът е пълен с болни и кашлящи дечица. С маска съм, дано ме опази. Мислех да си тръгна, но 60 лв. ми е прегледа без направление.....

Последна редакция: ср, 02 ное 2022, 14:30 от Дидка-бандитка

# 31 923
Дидка, оставяй бащата по-често да се оправя сам с децата, така ще си изградят връзка и няма да те критикува ами и той ще крещи!:money:

# 31 924
  • София
Той крещи повече и от мен като му се наложи да ги погледа 2 часа, но иначе много знае да критикува. Толкова ми е писнало, че няма накъде повече...

# 31 925
Тили, спор няма. Но е едно от сериозните оплаквания в темата и не е редно да бъде сравнявано с каприз, защото определено е доста различно от поредната детска прищявка.

# 31 926
Благодаря за коментарите за кръста! Пооправя се вече без лечение, само дано не се повтори.
Уиш, като си отпочинеш, да се върнеш!
Оплаквам се от стрес. Пфу, няма да излезе от мене темерут, който да не му пука за щяло и нещяло.

# 31 927
Ами някак си ми дреме... Не е професионално така, не искам зад гърба ми като си тръгна да говорят- Ами тя така го е направила, какво да направим. Дали не е и това целта, да има виновен за забатачените неща...
Те задължително ще говорят. И най-любимата и съвестната да си била, и най-подредената градинка да оставиш, когато изникне проблем, ти ще си виновна. И това е напълно нормално. Теб вече те няма. По-безопасно за всички е ти да си виновна, а не някой от все още работещите там.
Научи се да пускаш нещата. И се научи да не гледаш назад. След време ще научаваш, че неща, в които ти си влагала много енергия да са перфектни, се вършат през пръсти. Ако не свикнеш да се откъсваш от миналото, това ще ти тежи.
Направила си каквото си могла. Ако някой иска да му предадеш нещо, направи го, най-добре с писмени инструкции. И после, като дойде времето, си тръгни и затвори тази врата.

Оплаквам се, че трета седмица имам болка в областта на лакътя на дясната ръка. Преди три седмици се бях заела да правя есенно почистване. Нещо явно прекалих с търкането. И оттогава не боли. Не е много силно, но не минава.

# 31 928
От събота съм завикала неволята заради прецаканата фурна, къде ли не виках, и накрая мъжът ми си я оправи сам. Страх ме беше, защото печката е изцяло газова, а на него такива ремонтни дейности са му абсолютно непознати, но успя.
Нощес мислех, че ще пукясам, зверска болки в гърба, чак ми се гадеше от болка. Включих ел. възглавницата и съм успяла да заспя. Било е чак след 2 часа обаче, в 7 като звънна алармата ми се ревеше.
Черпя ви днес за моята вълшебница, която топли сърцето ми и пълни душата ми Two Hearts

# 31 929
Честита да е Simple Smile

Колежката пак спи, ама аз днес съм ербап - всиииичко съм оставила на нея. Опаковах само няколко пратки.

# 31 930
Риъли, честита да е рожденичката. А и майка й де!

Оплаквам се, че трябва да изляза да свърша някои неща, но трябва да ходя точно в района, в който днес ще се намира шефката и други колеги. Не знам какви обяснения ще давам защо се разхождам напред-назад като съм в болничен, ако ги засека.

# 31 931
Много просто - тръгнала си за лекаря. Ако изобщо те видят, де.

# 31 932
Тъкмо излизам от кауфланд с купени котлети сьомга и моят ми звъни, че сме поканени на гости довечера... Предполагам нищо няма да им стане до утре, ако ги оставя в хладилника? До сега не съм оставяла и за това питам.
Уиш, дано скоро се завърнеш.

# 31 933
Много просто - тръгнала си за лекаря. Ако изобщо те видят, де.

Мда, и влизам в мола отсреща... Grinning Мислих го това. За първи път не ми харесва, че живея толкова близо до работа.

# 31 934
В мола сигурно има аптека, тръгнала си за аптеката и за лекаря.

Общи условия

Активация на акаунт