Да се оплачем... 2022

• 2 035 840
  • 32 033
  •   1
Отговори
# 31 890
" Светът е хубав, светът е чудесен" ми изниква доста често в съзнанието като песен , защото аз я заобичах още щом я учихме. И наистина помага някак.
Това стихче на Валери Петров, срам не срам , днес го чух за първи път , но много ми хареса.
Кураж на всички, които се "издърпват за косите".
Здраве за всички, които борят болести в момента.

# 31 891
Моите старовременните песни  са:
I'm a Believer", "I Will Survive"  Gloria Gaynor и Богдана Карадочева “Дано, дано”.

“ Ако до всяко добро същество застане поне още едно, ех, ще започне такъв живот, че само си викам "Дано". Ако към тия две същества, прибавиш и още две, ти знаеш ли колко прави това? Най-малко хиляда и две. Припев: Дано, дано, дано, дано, дано, дано, до всяко добро същество застане поне още едно, тогава, тогава, предвиждам такъв живот, че само си викам "Дано". Тогава престава да те е страх и от страха те е срам, щом има някой с теб, с мен и с тях, щом няма никой сам. Щом ти е трудно не се колебай, не страдай току-така, ела приятел и лапата дай, аз ще ти дам ръка.

Благодариние на textove.com”.

# 31 892
И аз ви разбирам. И на мен ми е тежко много, но се надявам да дойдат по-добри времена Sad

# 31 893
   За косата се замислих пак... Като някой Самсон съм, може пък да е добре веднъж да се подстрижа, ей така, за собствено назидание. Да не бъда толкова зависима от собствената си представа за външната ми обвивка... Майка ми доста страда, когато остана без коса от химиотерапия. И тя се харесваше с дълга. Взехме красива перука, изглеждаше с нея много добре. Но сега си има вече своя, съвсем късичка, махна перуката и изглежда много добре и така. И тя се възприе и мисли вече къса да я носи. Над 70 е, ако изобщо е важна възрастта (по-суетна е от мен). Може би човек трябва сам да си преодолее някои отдавна наслоени нагласи.

# 31 894
Бързо оздравяване на всички 🤗 Аз както вчера се оплаках че малкия е болен, тази сутрин осъмнах с 3ма болни. Това е щото вчера се изфуках че щерката за 9те си години е боледувала само 3 пъти (изискващи някакви сиропчета, по силно не е пила), та днес с 38.4. Не съм давала нищо за Т, тъй като не изглежда отпаднала. Преди да си легне я свали на 37.5.
От вчера се треса от ужас че пералнята ми здава багажа и трябва да пера на ръка. Прах няколко месеца, преди много години, когато имахме мнооого големи финансови проблеми. От тогава това ми е най големия ужас. Преди 3-4г беше се навряла монета и не изхвърляше мръсната вода. На следващия ден мм си дойде от командировка, погледна я и каза че няма нужните клещи за да я извади, следващата седмица щял да купи. Да, ама с малки деца няма как да не пера и от страх да не пера на ръка успях сама да я извадя. 😂 Оказа се че и сега било същото, просто по навътре заседнала и вчера не съм я напипала. С такова облекчение пуснах пералня предималко 🎉

За "черните дупки", явно ми е от зодията, често ми е едно никакво, никой не разбира моята рачешка душа 😂 Често ми е самотно и все изживявам някакви проблеми. Мислила съм за психолог даже, ама ни време, ни пари 😒 За това ползвам вас 🙈

# 31 895
Малкото е вече с 39 градуса и бълнуване. Само повтаря "мами", въздиша и се върти. Ще спим заедно идните нощи, дано оздравее бързо и всичко да мине леко.

# 31 896
# 31 897
Днес сутринта написах един доста лош имейл към наши бизнеспартньори (предоставят ни услуги), не толкова защото са некадърни колкото защото са много бавни - от 3 седмици задавам рутинно един и същи въпрос, и те все отговарят с някакви общи приказки. И днес сутринта нали бях крива и ги насметох.

Закачам се за твоя пост да се оплача, че аз не само лоши имейли писах, ами си изтървах нервите в петък и виках на работа в конферентната зала, ама така че сигурно ме чуха и на паркинга. Работя с няколко пълни некадърници и безхаберници, но лошото е, че моята работа зависи от това те да си свършат тяхната. Има си и предистория, и предишни техни фалове и в петък си изтървах нервите много, а не трябваше.

Всички знаят, че съм права, но тук не харесват хора, които са директни и прями, а аз не мога да се мазня. Нямам и нужда да го правя, защото в работата си съм много добра. Това ме прави конфликтна и агресивна в техните очи. А аз просто искам да си свърша работата, да си спазя сроковете, за да не си губя съня.

Сега май ще се оглеждам за нова работа. Не се чувствам застрашена, но просто не мога да ги гледам.

# 31 898
Аз реших, че докато не ми даде метриките за рипорта, едно заглавийце няма да пипна по документацията да променя. Ако ще това да ми е работата за целия месец. Осъмнах с осъзнаване какъв помияр е тоз лицемерен дебелогъз холандец. Не мога да го гледам вече…

# 31 899
  • Пловдив
Бях предложила на детето да избере място, където да идем само двамата.... Той избра. Иска да отидем на село, при кучетата. Само , че ние вече ни село имаме, ни кучета. Сега ми е много мъчно. По принцип мога да го заведа, но на мен ще ми е много тежко да отида там, след като татко го няма вече. Ще гледам лицемерните физиономии на новите собственици и след последния път, хич не искам да ходя скоро .
Ти какво искаш?!!?! Продала си го, значи е тяхно. Не е твое, каквито и спомени да имаш.

# 31 900
Добро утро.
На всички, които им е тежко и са болни желая бързо лошите неща и болестите да изчезнат!
Аз се оплаквам,че заради двата дни отпуска направо ме е страх да си отворя пощата, кой знае какво ме чака, но се сещам че след две седмици и половина напускам...и по- леко ми става...

# 31 901
Ех, Валери Петров! Евтим Евтимов! ГОЛЕМИ! Heart

# 31 902
Оплаквам се, че някак си очаквах да си отворя пощата и мениджъра да е казал кой ще поеме моите проекти и лека по лека да се почне трансфера и бъдещите отговорни да почнат да си взимат важните дългосрочни решения...но уви.... разпределение няма, натрупали са се важни въпроси, които чакат мен. Мен не ме бърка да кажа- Джаста, праста, ето така трябва да бъде...но това води до дългосрочни последици, които бъдещия отговорен трябва да си вземе... Но...какво да кажа...

# 31 903
Мисля,че ми расте или допораства мъдрец долу,не мога да си намеря място викам гърлото ли е какво ме боли,зяпам на огледалото няма нищо подуто напред,натискам нищо и викам брей от къде ще е една тъпа болка,дразнене....чак назззааад.🤯

# 31 904
Симпатюхче, да не ти дреме.
На мен шефът ми каза , че засега няма да ми търси заместник, двамата с колежката ще поемат. След което напусна офиса Grinning
Живи и здрави.

Общи условия

Активация на акаунт