Кралски работи и клюки - януари 2022

• 70 815
  • 1 237
  •   1
Отговори
# 1 080
  • в сърцето на един мъж...
Съобщението е просто учтив начин на витиеват френски да се каже, че жената се възстановява още и скоро няма да се появи. Никой не злорадства. Надявам се да си се оправи и да си се върне при децата. Просто се спекулира тук с текста от хора, които нямат и понятие от езика.

# 1 081
  • София, България
Не мога да разбера как хора, които не знаят френски обясняват на Гея как било правилно според гугъл транслейт.
В документа пише че възстановяването ще отнеме ОЩЕ много седмици. Това е смисълът на изречението, а не че след няколко седмици е пушка.

# 1 082
Да, те всички подобни съобщения са точно това. И отделните думички имат доста значимо значение, защото има разлика дали ще се напише дни, седмици или месеци.
Езикът е интересно нещо.

# 1 083
  • Sydney
Имаше интересни неща тази седмица.

Комбинацията на рокля и ботуши на Кейт не ми допадна.

Летисия с червеното от вчера е мн добре:

https://www.instagram.com/p/CZP1YoEhxLt/?utm_medium=copy_link

Андрейката поискал делото да е пред жури… имам мнение по въпроса защо… ако изобщо има дело, а не приключи с извън съдебно споразумение. Дори и да го осъдят обаче, той  може да откаже да плати парите (това не е дело за затвор)…

Дано се оправи Шарлийн. Не е добре от доста  време…

# 1 084
  • София
Можеха просто да напишат, че за лечението ще е необходимо още известно време и да не се създават поводи за спорове (предполагам, че такива има и на други места, не само в нашия форум).

# 1 085
  • Някъде там
Явно и в международните медии не знаят френски. Щом навсякъде пишат че лечението и ще отнеме още няколко  седмици, не само в People. А едва ли жадните за сензации журналисти ще си спестят възможността да се фокусират върху дългото отсъствие.
Дори в испанските страници за инфо така пишат.
https://www.instagram.com/p/CZPx9ntPWGj/?utm_medium=copy_link

# 1 086
  • София
Нов спортен патронаж за херцогнята на Кеймбридж. Катрин ще стане патрон на Футболния съюз по ръгби на Англия, който беше преди под патронажа на Хари.

Принц Уилям е патрон на Уелския ръгби съюз, та ще бъде много интересно да видим двамата да подкепят противоположните отбори.

# 1 087
Фредерик вчера е бил в Червения кръст:

Още снимки са пуснали датчаните по случай предстоящата годишнина на Мери:

Много хубави ❤

Мери е дала интервю, което вчера е излязло в Eurowoman:

Страхотни ботуши, останалото също, но още чакам марките да се появят.

# 1 088
Федя сякаш малко трябва да намали косичката и брадичката, че е много прошарен вече. Отделно, освен години, придават му и малко по-алкохолен вид.

Обръщението за здравословното състояние на Шарлийн го приемам като намек, че има още мноого докато се възстанови. Дано все пак да е по-скоро.

# 1 089
  • Пловдив
Федя сякаш малко трябва да намали косичката и брадичката, че е много прошарен вече. Отделно, освен години, придават му и малко по-алкохолен вид.
Мне, не съм съгласна Simple Smile Ако се върне на пазара - ще се кандидатирам, много го харесвам Simple SmileSimple SmileSimple SmileSimple Smile

# 1 090
всъщност дори на английски означава това, което Гея пише...

Задоволително възстановяване, но все още й остават още седмици възстановяване.

Нито на френски, нито на английски виждам причина за вълнение, че съвсем скоро ще видим жената. Всички послания от двореца са консистентни - това ще е доста дълъг процес, продължаващ месеци.

п.с. нека не забравяме, че принцесата от години не живее с децата си в двореца, а живее в апартамент ДО двореца. Личи си, че децата са много по-привързани към баща си

Последна редакция: пт, 28 яну 2022, 11:30 от Анонимен

# 1 091
п.с. нека не забравяме, че принцесата от години не живее с децата си в двореца, а живее в апартамент ДО двореца. Личи си, че децата са много по-привързани към баща си

Децата имат нужда от стабилен родител. В момента имат баща си и е нормално да са привързани към него. Когато майка им се завърне им пожелавам да се сплотят и с нея.
Спомням си, че не ми направи добро впечатление,  точно държането на кучетата. Коя майка няма да се втурне към децата си след месеци раздала Thinking Но в крайна сметка се потвърди, че Шарлийн има ментални проблеми/трудности, така че реакциите й не са най-очакваните.

# 1 092
Много хубава блуза на Стефани. Прилича ми на Натан...Blush

# 1 093
И на мен много ми харесва.
Стефани цвета на косата ли е сменила или е от светлината? Много ми харесва!
Да, изглежда по-светла, леко червеникаворуса. Може да е от светлината, не знам.
Харесва ми цялата на мен, а и този цвят и отива.

# 1 094
  • Някъде там
Не е Натан.
Сменила е цвета според мен. С лилавата блуза е последната изява преди празниците

Общи условия

Активация на акаунт