Кралски работи и клюки - януари 2022

• 70 813
  • 1 237
  •   1
Отговори
# 1 110
Сега го виждам това "не изтрезнява от наркотици" за Шарлийн. Прекалено ми звучи. Нейния тъжен поглед се вижда и у децата ѝ, та може наистина да е ген и да не отразява истинското им състояние и настроение.

# 1 111
Къде го четете това за наркотиците и Шарлийн? То имаше доста статии, че от прекомерна употреба на наркотици се е получила тази сериозна УНг инфекция, може и да е така

# 1 112
  • София
Лана ти забеляза ли сканирани как изглеждат снимките в списанието. Съвсем естествено и различно от тези в иг. Страхотни са.
Много благодаря че ги сподели с нас.
Ще чакам резюмето.
Тази е страхотна. Каква стойка има само.

Честно да ти кажа, прехвърлих ги набързо, а и не забелязвам особено такива неща, освен ако не е фрапиращо, каквито случаи е имало - на нови лица на хората.
Позагладени бръчки за списания са си норма вече...всъщност отдавна, едно време са ретуширали, сега фотошоп и така.
Важното е, човекът да не е със сменено лице, че да знаем без указания кого гледаме Simple Smile

# 1 113
Така е като имат по много имоти 😉
Ето, ние простосмъртните и обикновените, като нямаме, все сме си заедно! Обичаме се, караме се, бием си, все в един апартамент си живеем! И драми няма 😂
Пък от близки и приказливи роднини и източници отърване няма. И при тях, и при нас! Изпускат се случайно, интригантстват нарочно...

Последна редакция: пт, 28 яну 2022, 21:02 от птица

# 1 114
  • София
Днес пуснаха нов официален портрет на йорданския крал Абдула по повод 60-годишнината му в неделя.

# 1 115
  • Някъде там
Рядък портрет на Даяна, продаден за повече от 200 000 долара.
Красив е.

https://www.nbcnews.com/news/amp/rcna13931

# 1 116
Уилям е цял майченко!

Последна редакция: сб, 29 яну 2022, 06:39 от Benichka56

# 1 117
  • в сърцето на един мъж...
Не че нещо, ама конотацията на думите и на двата езика е една и съща, Шарлийн няма да я видим скоро да изпълнява публични задължения, защото се възстановява все още. Надявам се да се оправи, защото децата страдат Sad Не е хубаво без майка.
Мери не ми харесва толкова пригладена, иначе снимките са много хубави, ама няма нужда да са толкова обработени.

# 1 118
Няма нужда, но явно все това ще гледаме оттук нататък! Навремето художниците са разкрасявали кралските особи на портретите, сега - фотографите.
Да, Уилям прилича повече на майка си, Хари - на баща си. Затова и ми е много чудно защо Хари ми харесва повече. Като знаем какъв грозник е баща му, и красавица майка му, би трябвало да е обратното. Може би той за компенсация е получил харизмата й 🙂

# 1 119
  • в сърцето на един мъж...
Птица, и ти си права, сетих се едно време как са рисували портретите, че да продадат принцесите. Тогава са имали художници, сега фотошоп... Принцеси трябва да се продават Simple Smile

# 1 120
Ето още малко от момичетата, които си харесват една на друга роклите. Смятам, че са приятелки всичките. Малко са жените в тяхното положение по света, само помежду си могат наистина да си разберат проблемите и притесненията. Гледам Кейт и Мери имат често повторения, те си приличат и като поведение. Матилде и Максима също често се повтарят.

Ето и още:

Скрит текст:

# 1 121
  • Някъде там
Нова снимка Харесват ми обеците. Прическата и отива.

https://adelswelt.de/kronprinzessin-mary-verraet-das-geheimnis-i … gluecklichen-ehe/

# 1 122
  • Sydney
Мързи ме да търся. На колко става Мери?
50?
Не съм добра в отгатването на възрастта на хората, Та не й давам 50 със сигурност ако става на толкова разбира се.

# 1 123
На мен ми изглежда доста по-възрастна от петдесетгодишна.

# 1 124
На снимките без обработка си изглежда на 50-60 години. На обработените е под 40, чак нереално.

Ето необработени снимки на Мери от преди 8 години

Общи условия

Активация на акаунт