Кралски работи и клюки - януари 2022

• 70 811
  • 1 237
  •   1
Отговори
# 1 125
  • Sydney
Началото на Февруари става на 50. Десет година по-възрастна е от Кейт.

Според мен е до тип кожа, ген и местоживеене това на колко изглежда. Мен не ми прилича на 50, но пак казвам, че не мога да преценям.

# 1 126
Ако последната снимка наистина е на 42 годишната Мери- да, изглежда доста по- стара.

# 1 127
Няма нужда, но явно все това ще гледаме оттук нататък! Навремето художниците са разкрасявали кралските особи на портретите, сега - фотографите.
Да, Уилям прилича повече на майка си, Хари - на баща си. Затова и ми е много чудно защо Хари ми харесва повече. Като знаем какъв грозник е баща му, и красавица майка му, би трябвало да е обратното. Може би той за компенсация е получил харизмата й 🙂
Много добре го каза, така е.

Мери и херцогиня Кеймбридж изглеждат на една възраст, въпреки разликата от 10 години.

# 1 128
  • Майничка
Специално на последната снимка Мери си е баш към 50те. Особено си личи на отпуснатата надолу ръка.

# 1 129
  • Някъде там
Мери си изглежда на колкото е, за мен, но чара, стойката, естествената усмивка  и излъчването са това което харесвам в нея. Стила на обличане също.С годините го промени и изгради и сега почти винаги е стилно и подходящо облечена и изглежда добре.
А  и в работата си е добра. Инициативите и винаги са смислени и с реални видими ползи.
Много хубава снимка от точно такава инициатива, поставянето на дефибрилатор на ключово място в Копенхаген.

Последна редакция: сб, 29 яну 2022, 10:02 от daviz

# 1 130
  • София
Точно за дефибрилаторите скоро се сетих по някакъв повод, май нещо даваха по ТВ и си мислех кога ли ще имаме подобни неща и у нас.

Да, изглежда си на годините Мери и си изглежда чудесно. На мен и на по-загладените снимки ми изглежда така, като Мери.

Последна редакция: сб, 29 яну 2022, 14:48 от Не се сърди, човече

# 1 131
На мен Мери също ми изглежда на толкова на колкото е. Изненадах се обаче, когато наскоро разбрах на колко години е Софи, която изглежда чудесно за възрастта си. Доста по-добре изглежда от някои 40-т годишни херцогини, които изглеждат почти на нейните години.

# 1 132
  • Пловдив
На мен тези съвпадения в голяма част от дрехите ми изглеждат много изсмукани от пръстите. На практика всяка от тези жени притежава МНОГО дрехи. Колко основни кройки има, колко типа закопчаване на палто? Не са безкраен брой комбинации. Все някоя някъде е носила жълта рокля с поло яка и разкроена пола. Или червена риза с бяла пола с червени мотиви. Или обожемой, черно палто - че то даже аз имам.

# 1 133
  • Някъде там
На мен тези съвпадения в голяма част от дрехите ми изглеждат много изсмукани от пръстите. На практика всяка от тези жени притежава МНОГО дрехи. Колко основни кройки има, колко типа закопчаване на палто? Не са безкраен брой комбинации. Все някоя някъде е носила жълта рокля с поло яка и разкроена пола. Или червена риза с бяла пола с червени мотиви. Или обожемой, черно палто - че то даже аз имам.
Янтра на същото мнение съм.
Не мисля че някоя гледа другата, какво облича.
Единствено Рания има по-различни дрехи, защото нейните са основно от арабски дизайнери и затова са по различни от европейските.

# 1 134
Много често те носят не подобни, а точно еднакви дрехи.
Логично е, самите модни брандове се поизчерпват и не могат да осигурят единствен модел за някоя от кралските особи.
В това няма нищо лошо. Просто стилът им е сходен. Така и трябва да бъде - официален, по възможност европейски, с вмъкване на моделиери от съответната страна.
Единствено Максима в ежедневието вмъква шарените си идеи, при нея се получава добре. Останалите си ги познаваме и харесваме, дори облечени в еднакво облекло.

Скрит текст:

Еднакви, в различни цветове

# 1 135
# 1 136
  • Някъде там
Новият портрет на Абдула за годишнината му утре.

Вчера пуснаха логото с което ще се отбелязва 60 годишнината.
https://www.instagram.com/p/CZRH1gdjrGK/?utm_medium=copy_link

Последна редакция: сб, 29 яну 2022, 12:03 от daviz

# 1 137
  • Пловдив
На първите две няма особена прилика.

А на последната е ползван един плат, роклята е различна.

# 1 138
Но пък показват, че харесват сходни дрехи.
Иначе има десетки повтарящи се, тези ми харесаха най-много.

# 1 139
  • Пловдив
Мир! Според мен показват, че имат по много дрехи Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт