Кралски работи и клюки - януари 2022

• 69 957
  • 1 237
  •   1
Отговори
# 15
На мен ми харесват и булката, и София. Само малко роклята на Дофия не ми допада.

# 16
  • Някъде там
Роклята на булката е Ян Таминау, един от любимите дизайнери на Максима. Скоро го обсъждахме, покрай някоя от визитите. Беше с негова рокля. И тази е поредната му красива рокля.
Така ми се искаше да видя Росарио. Но испанските медии повечето си спазват правилата. роклята  на София не е моята но тя е толкова фина и красива.
Замъка е разкошен.
Любителите на
Game of Thrones сигурно са познали  красивият замък ? Той е родовият дом на House Tyrell.

# 17
Честита Нова 2022 Година!

Кралица Елизабет е връчила на Камила орденът на Жартиерата - висшият рицарски орден на Англия и Обединеното кралство.

"The Queen has granted a special honour to her daughter-in-law. The Duchess of Cornwall has been made a Royal Lady of the Most Noble Order of the Garter."

Преди 20 години едва ли някой е предполагал, че Камила ще успее да изчисти имиджа си и да се превърне в доверен човек на кралицата. Но, ето, че тя го постигна с търпение, дискретност и лоялност.
В дните след смъртта на принц Филип, тя беше засичана да посещава кралицата почти ежедневно.

Последна редакция: сб, 01 яну 2022, 15:58 от MoSt new

# 18
  • София
Честита да е 2022-ра!

С тази непубликувана досега снимка, херцозите на Кеймбридж пожелават Честита Нова година на всички!

От името на КС в профилите му, е публикувано и видео с избрани снимки от годината. Прави впечатление в него липсата на Съсекс, както и на Андрю.

# 19
За много години и за повече кралски новини в темата!
Харесват ми Кейт и Уили❤

# 20
Най-накрая красота  Grinning
Страхотни, свежи, усмихнати!

# 21
За много години! 🎆🎇✨

Страхотни Кеймбридж в лимузината.

Булката е с много красива рокля и София е хубава.

# 22
  • Разпиляна във въображението
Честита Нова Година!

Хубави са Кейт и Уилям. Дано има повече блясък тази година, по-малко скандали и хубави инициативи на всички.

# 23
Нова снимка от Монако - всички деца на Албер заедно. Джасмин Грейс е споделила снимка с братята и сестрите си:

Много мила и задружна снимка, без формалности и помпозност.

# 24
  • Някъде там
Нова снимка от Монако - всички деца на Албер заедно. Джасмин Грейс е споделила снимка с братята и сестрите си:

Много мила и задружна снимка, без формалности и помпозност.
Страхотни са. Много чаровни.
Люксембург от вчера и днес. И те се забавляват.

Лоран и семейство честитят новата година със снимка на семейството.

Прави ми впечатление че само Карл Филип и София нямат никакви снимки за и около празниците.

# 25
Интересно в това клипче в профила на Кеймбриджови има ли ги Зара, Южени, Беа?

# 26
  • Някъде там
Ули за кой клип питаш ? За този ли ? Няма ги, разбира се.

https://www.instagram.com/theroyalfamily/reel/CYJy-d2roDv/?utm_medium=copy_link
Това е клип за моментите от годината само на работещите рояли.
Няма как да има неработещи такива. Дори на кадрите от погребението липсват на преден план и е напълно логично и естествено да ги няма тези които не работят. 😀

# 27
Зара от днес:

Сара с щерките и зетьовете в швейцарски ски курорт:

# 28
  • Някъде там
Какъв е русичък Огъст
И Лукас се вижда на заден план.
Снимката е от пожеланията на Южени.
https://www.instagram.com/p/CYMvy82rXlg/?utm_medium=copy_link

# 29
  • София
Маската под нослето?

Червенее и Огъст, наследство от баба Сара. Снимката трябва да е кръщенето - ма лошо се научиха да не ги показват тия деца.

Общи условия

Активация на акаунт