Кралски работи и клюки - януари 2022

• 69 961
  • 1 237
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Еееее, че кой би отказал френско шато и то с лозя. Само такова с лавандулово поле би ми допаднало повече 😊

Йоаким е дал малко обяснение за прословутото "мрънкане"
https://www.bt.dk/royale/prins-joachim-i-nyt-interview-jeg-er-me … n-jeg-er-samtidig
Скрит текст:
„Сега трябва да се опитам да го направя кратко. Повечето от нас, без значение каква съдба имаме, могат да очакват в нашата част на света, че можем повече или по-малко да правим това, което искаме. Не сме принудени да правим това, което правят нашите родители. Той дава широчина и височина в живота ни. Но ако сте от кралско семейство, то е малко по-рамковано“, казва принцът.

Принц Йоахим обяснява, че може да се движи само в „много ограничена ниша“.

„Няма сценарий, когато си номер две. Вие сами трябва да помогнете да определите ролята. Сега имам ново измерение на кралската роля: да бъда изпратен“, казва принц Йоахим.

# 46
Според коментарите в английската преса, орденът за Камила бил ясен знак, че ще бъде Кралица, а не нещо производно.
От коментарите, които аз четох, обичайно кралят удостоява съпругата си - кралицата консорт с ордена на Жартиерата.
В случая с Камила, Чарлз още не е крал и се смята, че кралица Елизабет го връчва като признание за изпълнен дълг към семейството и короната.
Преди 2 страници бях публикувала и снимки.
"The Queen has granted a special honour to her daughter-in-law. The Duchess of Cornwall has been made a Royal Lady of the Most Noble Order of the Garter."

# 47
  • Някъде там
Еееее, че кой би отказал френско шато и то с лозя. Само такова с лавандулово поле би ми допаднало повече 😊

Йоаким е дал малко обяснение за прословутото "мрънкане"
https://www.bt.dk/royale/prins-joachim-i-nyt-interview-jeg-er-me … n-jeg-er-samtidig
Скрит текст:
„Сега трябва да се опитам да го направя кратко. Повечето от нас, без значение каква съдба имаме, могат да очакват в нашата част на света, че можем повече или по-малко да правим това, което искаме. Не сме принудени да правим това, което правят нашите родители. Той дава широчина и височина в живота ни. Но ако сте от кралско семейство, то е малко по-рамковано“, казва принцът.

Принц Йоахим обяснява, че може да се движи само в „много ограничена ниша“.

„Няма сценарий, когато си номер две. Вие сами трябва да помогнете да определите ролята. Сега имам ново измерение на кралската роля: да бъда изпратен“, казва принц Йоахим.
  Минало е покрай мрънкане.🤣😀
Уесекс отиват на църква.

И Беа с децата и мъжа  на пистите.

Много ми харесва Камий като отслабна. И лицето и се промени.

# 48
Да и е живо и здраво правнучето на доня Маргарита.
Доня Маргарита все още няма правнучета.
Новороденото е правнуче на княгиня Мария-Луиза.

# 49
За много години! Бъдете здрави и щастливи  (:
Много хубави снимки на Йоаким и Мари! Благодаря и за пояснителното интервю.
Нежна и красива Саса:

# 50
  • Някъде там
Благодаря за поправката.
Саса без грим. Много ми харесва.

# 51
# 52
  • Някъде там
Жената на княз Кубрат изглежда страхотно.

Много мил жест от норвежците  е споделила медицинска сестра.

# 53
  • Пловдив
На Шарлийн ще ѝ трябват няколко месеца, за да се възстанови.

Скрит текст:
Тази година 43-годишната принцеса Шарлийн се сблъска със сериозни здравословни проблеми – тя получи тежка УНГ инфекция по време на пътуване до родината си в Южна Африка и беше лекувана там няколко месеца за последствията. Връщайки се в Монако миналия месец и събирайки се със семейството си, Шарлийн скоро беше приета в болница, тъй като здравето й се влоши. Вчера Княжеският дворец на Монако излезе с официално изявление за здравословното й състояние.

В него се казва, че въпреки факта, че процесът на възстановяване на принцесата върви добре, може да отнеме няколко месеца, за да се възстанови напълно.

Къде точно се лекува Шарлийн не се уточнява - не се съобщава къде се намира от съображения за сигурност. Но е известно, че болницата, в която се намира, се намира извън княжеството.

В изявлението, публикувано от двореца, се отбелязва също, че принц Албер II и децата му с Шарлийн, седемгодишните близнаци Жак и Габриела, планират да посетят принцесата в болницата по време на коледните празници. Албер II, говорейки за състоянието на съпругата си, също каза, че тя страда от изтощение - както морално, така и физическо.

Приятели на принцесата казаха на Page Six, че тя едва не умря в Южна Африка. Приятелката на принцесата сподели, че Шарлийн не можела да яде твърда храна повече от шест месеца заради всички операции, които е претърпяла, поради което много отслабнала и загубила много сили.

Междувременно в пресата продължават да се разпространяват слухове за вероятни проблеми в брака на съпрузите. Алберт II обаче отрича спекулациите за раздор със съпругата си и заявява, че здравословното й състояние няма нищо общо с личните им отношения.

https://www.spletnik.ru/buzz/monarchy/104528-podrobnosti-sostoya … gini-sharlen.html

# 54
Много ми е тъжно за Шарлийн, дано по-бързо се възстанови. Децата имат нужда от майка и, за съжаление, нищо не може да я замести.

# 55
  • Някъде там
Ще се оправи.☘️

Нови снимки и Виктория. И тя с интервю в списание.
Страхотно изглежда.

Белгийците са планували вече две държавни визити, ако ситуацията позволи.
2-5 февруари Оман и ОАЕ
Април- Гърция (още няма дати).

# 56
Дъщерята на Софи много добре изглежда на снимката в колата.

# 57
  • София
Виктория е прекрасна и винаги с много спокойно и земно излъчване.

# 58
  • Някъде там
Беа какъв поглед е вперила в камерата 😲

# 59
Ъх...Беа 😵😵😵
Много приятен сет на Вики.

Общи условия

Активация на акаунт