Кралски работи и клюки - януари 2022

• 70 891
  • 1 237
  •   1
Отговори
# 870

Че супер ни е бъдещият Цар! Искам го на Престола.

# 871

Че супер ни е бъдещият Цар! Искам го на Престола.
Много много прилича физически на покойния си баща. Чудя се дали тази прилика е утеха или мъка за Симеон и Маргарита.
Четохте ли интервюто на юбилярите по повод 60 години брак? Симеон имал годеница когато се запознали с доня Маргарита. Това е била една от причините, поради които в началото са били само приятели. Не съм чела нищо такова до сега, както и коя е била.
ПП Четох статия (защото не си спомням какво пишеше в учебниците по история) че след завладяването на нашите земи от Османската империя част от болярите на Второто българско царство избягали в днешна Италия. Тези, които останали тук започнали целенасочено да се смесват, женят и живеят с обикновените хора. В този смисъл след пет века сливане с пейзажа не са ни останали синьокръвни. Превърнали сме се в едно "демократично" общество, в което всеки може и сам на себе си е цар 😜😜😜.
В същото време явно сме родоначалници на част от италианската аристокрация. Дет се вика "и ний сме дали нещо на света" 😀
Това в рамките на шегата.

Последна редакция: нд, 23 яну 2022, 08:59 от dariVale

# 872
Ако един ден си върнем Царство в България, примерно, кой от рода на Кобурга ще ни е Цар!?
По-скоро ако бяхме останали монархия и до ден днешен, защото не виждам как бихме могли да я върнем, а и да я върнем в момента, не мога да си представя на какъв принцип ще избират цар, тъй като предполагам Борис си има свой живот и съвсем различни планове. Но ако бяхме запазили монархията, тогава наследник вероятно щеше да е той.

# 873
  • София
Джордж е имал мач и Уилям е ходил да го гледа

Скрит текст:
Снимка с противниковия отбор:

Висок си върви Джордж.
Супер е, че продължава да се занимава с неща, с които се занимават всички деца.

# 874
Джордж е имал мач и Уилям е ходил да го гледа

Скрит текст:
Снимка с противниковия отбор:

Висок си върви Джордж.
Супер е, че продължава да се занимава с неща, с които се занимават всички деца.
Интересно ми е защо е с тези ръкавици и само той ли е с такива?

# 875
Може би е вратар Thinking На заден план има още едно момченце с ръкавици.

Супер е Джордж и браво на родителите,  че не го ограничават от нормално ежедневие.  Е, не завиждам на охраната Grinning

Трите сестри Спенсър

# 876

Каролина Монакска днес има РД- 65* Balloon

..Борис, синът на Кардам, наистина много прилича на баща си
но и той е "Генерал без армия" ..дано поне се ожени за някоя красавица
с която да пълним темата с клюки*.. Blush

# 877
  • Някъде там
Много ми е симпатична днешната рожденичка.

# 878
След Каролина на 25.01* и Шарлийн има РД..
 любопитно ми е какво ще публикуват и каментират от двореца

# 879
  • Някъде там
След Каролина на 25.01* и Шарлийн има РД..
 любопитно ми е какво ще публикуват и каментират от двореца
Те коментираха че ще е няколко месеца в клиниката.
Ще честитят предполагам в профила им.
Алберт ходи вече няколко пъти с децата.
Когато го бяха снимали да кара ски след посещението по района в който е бил бяха определили в коя "клиника" е Шарлийн. Направо е страхотен хотел ако наистина е там тя.
Само да го намеря къде го четох и ще го пусна.

Последна редакция: нд, 23 яну 2022, 12:00 от daviz

# 880
Не го разбирам,как му се карат ски след посещение в клиниката
където съпругата му се лекува "няколко месеца" защото е зле физически и психически..
ами ако разиграва/т театро,разсъждавам си..

# 881
Да си проверти главата (Албер) след посещението в клиниката. Не го намирам за странно, може и да му коства усилия да го направи, но от друга страна за пред децата трябва да е стабилен.

# 882
  • Някъде там
Не го разбирам,как му се карат ски след посещение в клиниката
където съпругата му се лекува "няколко месеца" защото е зле физически и психически..
ами ако разиграва/т театро,разсъждавам си..
С децата са били, а според мен не трябва да ги натоварва допълнително че нищо не е наред.
Ето я. Никак не прилича на нормална клиника.
[

# 883
Ева, аз мисля, че ще пуснат обща снимка от някое от посещенията. Ще напишат колко им липсва и я чакат да оздравее,  много я обичат и тн.
Ще видим накрая какво ще излезе при тях.

Клиниката е съвсем нормална за такъв тип персони ВИП. Купуват си анонимност и спокойствие,  а и как да пребивават само в 20 квадрата, като идват имения и дворци с по 20 /30 стаи и бани.

# 884
  • Sydney
Казираги отново в кампания на Шанел:

https://www.instagram.com/p/CZEs9wZoEXa/?utm_medium=copy_link

Общи условия

Активация на акаунт