Кралски работи и клюки - януари 2022

• 70 887
  • 1 237
  •   1
Отговори
# 885
  • Истински се вижда само със сърцето.
Не го разбирам,как му се карат ски след посещение в клиниката
където съпругата му се лекува "няколко месеца" защото е зле физически и психически..
ами ако разиграва/т театро,разсъждавам си..

Ако показва колко е зле всичко и колко е тъжен, как ще даде нормалност на децата и надежда, че майка им ще се възстанови. В случая тяхната психика е много важно да се опази също и част е бащата да прави нормални неща с тях, независимо той как се чувства.

# 886
И аз мисля като Илейн. Достатъчно им е трудно изведнъж да се разделят с майка си и да я виждат болна (След операциите, както и сега настанена пак в клиника)

Аз съм сигурна, че Алберт ще осигури всякаква помощ за тях, за да не рухнат психически.

# 887
  • София
Кралица Елизабет е забелязана да пристига в Сандинграм:

# 888
Джордж е имал мач и Уилям е ходил да го гледа

Скрит текст:
Снимка с противниковия отбор:

Висок си върви Джордж.
Супер е, че продължава да се занимава с неща, с които се занимават всички деца.
Интересно ми е защо е с тези ръкавици и само той ли е с такива?
Сигурно му е студено на ръцете. В детската лига може да се играе така. Дори под екипа има друга блуза с дълъг ръкав. Ръкавиците на вратарите са по-обемни, по-укрепени и си личат винаги. Като майка на футболистче го казвам.

# 889
  • София
Гренадирската гвардия са поискали/помолили на мястото на Андрю, патрон да им бъде Картин. Дано стане - харесва ми контраста между червените униформи и красива жена.

# 890
  • В полите на Пирин планина
Принципно и на по-големите футболисти е разрешено да носят термо блуза със същия цвят, като основния екип. А също и плетени ръкавици / или от плат, ако е студено. Вратарските ръкавици са кожени. По повод на снимката на Джордж. Simple Smile

# 891
Във всички лиги може да се играе така, едно време феновете на Манчестър Юнайтед се скъсваха да се подиграват на Бербатов, че играе посред зима с дълъг ръкав с ръкавици.

Вчера най-високата температура в Лондон е била 6 градуса, нормално е за там децата да играят по къси панталони/ръкави дори и по това време. Помня, че имаше чудения защо Джордж е все с къси панталонки, дори не е най-леко облеченият на снимките.
Калени деца са англичанчетата, не само тези в КС

# 892
  • Някъде там
Алберт си го каза че в началото е обръщал повече внимание на слуховете и това което се говори, но после е разбрал че е най-важно да се фокусира върху децата, за да е по поносима липсата.
Каквото и прави.
Децата растат като всички останали нормални деца. Ходят си на училище, на ски и прочие...
Освен всичко друго сега я виждат много по често, отколкото когато беше в Африка.
Какви хубави очи има Каролина.

# 893
Голяма красавица е била Каролина на младини. Хубавото е, че тази красота я е предала и на децата си (:

# 894
  • Някъде там
Голяма красавица е била Каролина на младини. Хубавото е, че тази красота я е предала и на децата си (:

Шарлот и е копие.

# 895
Дам, копие й е, но и другите й деца са "хванали" нещо от нея Wink Пиер и Андреа са си красавци, малката Александра също

# 896
  • Някъде там
Даааа, на мен всичките ми харесват.
Виж от на Стефка децата само Камий ми е хубавка. Другите не. Тя и Стефка не блести с красота.

# 897
Новини от Елизабет:

# 898
Ева, аз мисля, че ще пуснат обща снимка от някое от посещенията. Ще напишат колко им липсва и я чакат да оздравее,  много я обичат и тн.
Ще видим накрая какво ще излезе при тях.
Клиниката е съвсем нормална за такъв тип персони ВИП. Купуват си анонимност и спокойствие,  а и как да пребивават само в 20 квадрата, като идват имения и дворци с по 20 /30 стаи и бани.
Според мен проблемите са други, но им трябва време за да ги представят на обществото
по някакъв приемлив начин..според психолози, когато една жена иска сериозни промени в
живота си, един вид ново начало,първото нещо което променя ,това е косата  - прическа,цвят,дължина
и Шарлийн след като се обръсна бунтарски* до кожа, няма и месец след това, спря с публичните изяви
и се озова в Южна Африка с "тежка инфекция"..

# 899
  • Някъде там
Страхотни нови снимки на Шарлот за Шанел.

Общи условия

Активация на акаунт