Кралски работи и клюки - януари 2022

• 70 844
  • 1 237
  •   1
Отговори
# 1 035
Ако са снимки от книгата вероятно да от различни етапи от съвместния им живот.
Тази, на която са с Фреди, мисля, че съм я виждала дори.

Великолепна е Мери с пеперудата. Много хубава снимка, много.

# 1 036
  • Някъде там
Да Ули, аз току що това обясних на Тирамису.
Ето тук са показали списанието с интервюто с всякакви снимки в него.
https://www.instagram.com/p/CZNbSGFPwLA/?utm_medium=copy_link

# 1 037
Мери най - много ми хареса на снимката с тиарата. Тази също е хубава, бижутата са върха:

# 1 038
На снимката с пеперудата Мери с прошарена коса ли е?
Май и Летисия беше с такава вчера. Харесват ми и двете така.
Виктория не ми допада с кожената пола. Най хубави са ми Летисия и Мегън там.

Дъщерята на инфанта Елена - Виктория-Федерика е пуснала малко снимки. Много хубав сет, като изключим чантата LV.  Станала е красавица:

# 1 039
Хм, на мен ми е като плюшен домашен комплект 😂

Симеоновите хора определено имат афинитет към югоизтока, култура, мъже 🙂

# 1 040
  • Някъде там
Жасмин мисля че да. Снимките са правени миналата година преди да се подстриже и боядиса.
Тези с белия сет са от сега.
Фредерик от вчера.
Среща на червения кръст на който той е патрон, за организиране на нова инициатива.

Сладурчета. Как си им личи че мама им липсва. Снощи на празника.
https://www.instagram.com/pauline_carostefal/tv/CZNNgBVl5yY/?utm_medium=copy_link

# 1 041
Не мога да разбера какво им харесват на тези чанти LV. Ужасни са ми.
Мери както винаги е разкошна. 😍
Полата на Летисия не ми харесва. Широка ѝ е, а и самият модел не на всяка стои добре.
Роклята на Катрин е с ужасен принт.

# 1 042

Ами всичко си има Мери и бръчки и прошарена коса, никакво подмладяване не виждам.
А пеперудата е върхът, веднага си я забождам и аз в косата ако я имах Simple Smile

# 1 043
Благодаря, давиз за подробното инфо 🌺
Много ми харесват и обеците на Мери.
Жасмин, за теб една снимка на Меган в кожена пола (наскоро гледах подобна някъде)

😏😏😏

# 1 044
  • София
По-рано тази седмица принцът на Уелс и херцогинята на Корнуол посетиха The Queen's Gallery, Бъкингамският дворец, за да се срещнат със седем оцелели от Холокоста и седемте художника, които ги нарисуваха.

Изложбата „Седем портрета: Да оцелееш от Холокоста“ е поръчана от принца на Уелс, патрон на Memorial Day Trust, за да отдаде почит на историите на седем забележителни оцелели от Холокоста.

Портретите ще бъдат част от Royal Collection Trust и ще бъдат изложени в Лондон до 13-ти февруари 2022 г., преди да излязат на показ в двореца Холирудхаус в Единбург между 17-ти март и 6-ти юни 2022 г.

Всички оцелели са били деца в лагерите на Холокоста и сега са около 90-годишни, живеят във Великобритания.

# 1 045
  • Някъде там
Е как да видиш като няма. Нормална снимка за списание и книга. Разкошна 50 годишна жена на нея.
Прилича на себе си Мери, не можеш да я объркаш.
Няма да е като тези от събитията, все пак снимано да излезе на хартия в книга и списание е друго.
Ули и аз бих я сложила в косите си. Особено ако бижуто носи символика, като нейното.

Ето и от другото списание по от близо.

Кожената пола на Меган е Boss, като тази на Летисия от вчера.
Страхотна е. Аз и червената много харесвам.

# 1 046
Каква е символиката на пеперудата, Давиз, пропуснала съм ако си писала.

# 1 047
  • Някъде там
Каква е символиката на пеперудата, Давиз, пропуснала съм ако си писала.
Пеперудата е логото на фондацията ѝ. Част от символиката на пеперудите е възраждане и полет на душата.
Във фондацията се стремят да помагат на хора които са изгубили себе си, наранени, уязвими и самотни да се приобщят към общност . Затова и този символ.
Мери за фондацията :
Винаги ми е било трудно да виждам хората да стоят сами. Винаги ме е трогнало дълбоко, когато човек стои извън общността и гледа вътре - без да може да разбере защо не е с него. И мисля, че е естествено в нас да се страхуваме, че не принадлежим. Всички ние – деца, както и възрастни – имаме нужда да се чувстваме приети и да бъдем част от общността. Ето защо борбата срещу социалната изолация е нашата мисия във Фондация Мери – мисия, която е актуална за всички.

# 1 048
Страхотна мисия на Мери, много ме докосва това за борбата срещу социалната изолация.

# 1 049
В клипчето за рождения ден на Шарлийн имаше в началото едни снимки - ако са нейни като малка, то Габриела ужасно много й прилича. А може и да не съм видяла, да са на самата Габриела.
Точно Шарлийн си е и наистина Габи много прилича на нея.

Мери няма прошарена коса, мисля. По-скоро разноцветни кичури.

Една екзотична красавица - принцеса Аши (?) Ashi Chimi Yangzom Wangchuck, полусестра на крал Джигме от друга от четирите съпруги на предишния крал. Преди 4 дни е навършила 40.

Общи условия

Активация на акаунт