?Въпроси всякакви за СО? 2022

• 337 973
  • 8 905
  •   1
Отговори
# 150
Пазенето на хляба не означава сближаване със семейството му. От една страна твърди, че се опитва дори да не вмъква странични теми в разговор, а после се оказва, че са едва ли не семейни приятели, планиращи излизания и вечери. Нещо не ми се връзва ситуацията.

# 151
Малко не разбрах позицията на мъжът ти. Хем явно изпитва съмнения за тези сърца и прочие, хем твърди, че си въобразяваш, когато му обясняваш. Както и притеснението за по-лошият вариант не разбрах, какъв би могъл да е мотивът?

Иначе и на мен тези неща ми излизат от приетите граници за галантност и уважение към жената. Доста напористо изглежда. Не знам как е по другите държави, но тук вече никой не се държи така без умисъл. На твое място бих продължавала да се държа дистанцирано, без обсъждане на лични теми и ежедневни разговори. В никакъв случай не мисля, че е добра идея да пускаш и ти емотикони и лиготии. Нека се вижда ясно, че не си се включила в тази игричка. Ако толкова не може да се измъкнеш от събиране, настоявай да е семейно.

# 152
Пазенето на хляба не означава сближаване със семейството му. От една страна твърди, че се опитва дори да не вмъква странични теми в разговор, а после се оказва, че са едва ли не семейни приятели, планиращи излизания и вечери. Нещо не ми се връзва ситуацията.
Не искам да постъпвам като разследващ, но не само ситуацията не се връзва. Авторката пише хаотично, объркана е, противоречи си, губи се в многото мнения и коментари, и после още повече се оплита.

# 153
Дано поне с него избере по-убедителен подход.

# 154
Да, за руснаците е нормално да проявяват такава галантност. Особено тези от по-висшите етажи. Simple Smile
(Нямаше ли във форума жени, женени за руснаци, които споделяха всевъзможни жестове на внимание не само към тях самите, ами и към майките си, т.е. тъщите?)
Ти благодари, че не е поляк. Макар че не знам днешните поляци как се държат с дамите, ама преди едно 20-30 години даже ръка целуваха при поздрав или запознанство, отделно комплиментите – по този начин подчертаваха уважението си към жената, особено пък ако е по-възрастна. Simple Smile

Което не пречи все пак да е опит за свалка. Доколко ще се задълбочат нещата обаче зависи само от теб.

# 155
Вряла и кипяла, пък не знае как да спре такива неща😛

На хвалба ми прилича. Или на хем сърби, хем боли, драго ми е.

# 156
  • Пловдив
как Сийка, благодаря! Вероятно е точно това! Да речем, че най- вече е руснак. За съжаление , колкото и да е чудно не познавам такива. Мъжа ми твърди , че те са големи кавалери и дори подарявали цветя на жена ей така, без нищо! Благодаря ви, спирам. Напълно е възможно , след като приключим  с работата и зависимостта, да излезем семейно и да се приключи тая драма. Още малко остана Simple Smile
Оооо, сигурно е украинец Simple Smile Аз имах такъв украински фен, бях прекрасна и разкошна, комплименти. По слежебен канали ми беше пратил кутия шоколадови бонбони. Имай предвид, че аз съм 40+ дебела лелка. И да, знае как изглеждам.

Да добавя - нищо особено не е влагал, просто знае, че с комплименти се работи по-добре от колкото с грозни изисквания. И да, беше ми един от любимите клиенти.

# 157
  • София
Не хвалба.
Не е и свалка, като свалка.
Някакво интимничене е и като не ти е пред очите да го “прочетеш” и ей ти обърквация.

# 158
Оооо, сигурно е украинец Simple Smile Аз имах такъв украински фен, бях прекрасна и разкошна, комплименти. По слежебен канали ми беше пратил кутия шоколадови бонбони. Имай предвид, че аз съм 40+ дебела лелка. И да, знае как изглеждам.

Не само към колежки.
Те (рускоговорящите да го речем) така подчертано галантно и дори флиртаджийски се държат и с обслужващия персонал. Така си осигуряват добро обслужване, коректност и... дефицитни стоки (във вече не толкова близкото минало). Simple Smile

# 159
  • Пловдив
Аз не съм била колежка, не съм и обслужващ персонал, бях контрагент, нещо като доставчик.

# 160
дистанцираните деловите отношения са нарушени доброволно и от двамата според описаното - децата били приятели, знаят си неща от личния живот, на вечеря семейна щели да ходят... споменаването на красиви жени около него (конкуренция) и описване на собствените качества (не съм супер дупер) приличат на опит за валидиране от публика, като жена пред него.. а и всички останали, за мен излишни обяснения... Grinning виждам чесане на женско его, не сексуален тормоз, сори.. Hands V

# 161
  • София
Досадно е, но може да си е такъв... откъде знаеш, че не го прави с всички? Приеми го така, и не се връзвай. Твоите усещания са валидни, но просто си в деликатна ситуация, и приеми варианта интерпретацията ти да е преекспонирана. Не му влизай в тон, не обръщай внимание на емотките. Ако чувстваш, че няма да застраши работата ти, просто му кажи дирекно, че поведението му ти се струва прекалено фамилиарно и това те смущава изключително много. За мен най-кофтито е, че мъжът ти не ти влиза в положение. Може за него да са глупости, но за теб видно не са, и щеше да е хубаво да те подкрепи.

# 162
Аз не съм била колежка, не съм и обслужващ персонал, бях контрагент, нещо като доставчик.

Няма значение. Мисълта ми беше, че така се отнасят дори към жени, с които имат чисто делови отношения.

Не, наистина се потрисам колко са се изменили отношенията между мъжете и жените.
Едно време се шегувахме, че една жена с комплименти не можеш да я свалиш, защото тя счита, че ѝ се полагат по принцип и на практика нищо не означават. На комплименти кълват само мъжете, защото не ги очакват.
Сега изглежда, че всяка учтивост и мила дума се тълкуват като сексуален интерес, което обяснява защо са толкова популярни чат свалките. Няколко клишета и заучени лафове и мацката е твоя, още преди да те види какво дърво си на живо.

# 163
40 плюс годишна какви казуси я вълнуват, че и мъж занимава, че и на вечеря ще излизат. Божке!!!
Неговата жена ми е интересно как ще реагира. И изобщо не става дума има ли, няма ли флирт от негова страна.
Бачкаш, режеш емотиконките, ама ти харесва!
Изчукай го и не го мисли, да ти мине мерака поне.

# 164
В това да пращаш сърца на омъжена жена, с която имаш делови отношения, няма нищо джентълменско. Има тонове простотия и навлизане в лично пространство, и неуважение. И какво значи зависима съм - времената на робство и крепостно селячество не минаха ли? Кажете, че предпочитате друг тон на комуникация и че определени коменари ви смущават. Какъв съвет очаквате, как някой друг да постави граници на това как ви третират като жена и професионалист?

Общи условия

Активация на акаунт