?Въпроси всякакви за СО? 2022

• 339 264
  • 8 905
  •   1
Отговори
# 2 805
Общо взето много класическа ситуация.... По-добре напусни съпруга/мъжа си, остави го да си живее човекът... А ти си бъди с който искаш. Така вероятно и двамата ще сте много по-щастливи...

# 2 806
Скрит текст:
Страсти и желания, колко романтично.
Чудя се само защо в такива случаи не се обмисля опцията развод.
Като се омъжиш юридически, ще разбереш.
Захарче, аз и сега го разбирам, просто не ми се проси бан да кажа директно Trollface

# 2 807
  • Пловдив
Според мен сексът си секс, но започне ли да се споменава кой колко финансово зависим/независим е, разковничето е другаде. Ще следя с интерес... Wink

# 2 808
Абе и аз не разбрах тази информация защо беше.

# 2 809
  • София
Защото ще я питат дали стои в брака си по финансови причини.
Т..е. търси изход, но не го вижда...не знае дали е добре да се разделят или кротко да се водят семейство в обществото и да си търсят щастието другаде.
С други думи, анонимната е прозряла, че само с проформа брак и финансова стабилност не се живее. Иска й се и домашна топлина и щастие.
Въпросът е дали ще ги намери при другия.
За мен - не, ама не познавам ни нея, ни него, нито мога да предположа какво им се върти в главите о душите.

# 2 810
За себе си защо спомена не питам.
Но за любимия? Той не бил финансово обезпечен...
Аз ако описвам в кого съм влюбена, няма да спомена точно този факт - дали е или не е обезпечен.

# 2 811
  • BG
А, децата какво мислят... щото ти като кажеш "режа" и те могат да кажат същото. И от фин.независима с две деца, да останеш само фин.независима с фин. зависим ерген..

# 2 812
Е, добре, де, що не предложиш на мъжа ти отворен брак? Кажи си как се чувстваш, че не го обичаш, какво ти липсва, предложи да си останете като съквартиранти, но поне и той ще може да си търси щастието... Не знам, ама за мен изневярата е много долно нещо. Ми кажи си, бе, кажи си честно и откровено. Мисля, че човек, когото си обичал и имате деца, заслужава поне честност.

# 2 813
  • София
За себе си защо спомена не питам.
Но за любимия? Той не бил финансово обезпечен...
Аз ако описвам в кого съм влюбена, няма да спомена точно този факт - дали е или не е обезпечен.
Ако беше финансово красив, нямаше да стоят дилеми.

Още повече, за съпруга нищо лошо не ката. Или не е идеално лош, че да каже. Ама поне в това евала ѝ правя.

# 2 814
Жената не е написала, че тя е започнала скандала.
Ми то скандалите винаги започват жените.

# 2 815
Жената не е написала, че тя е започнала скандала.
Ми то скандалите винаги започват жените.

А, не! Моят опит сочи друго Smile

# 2 816
Мъжете обикновено са много отворени към жена, ако е обвързана. Щастливи са, че са предпочетени пред друг. Когато жената се освободи, моментално дават заден ход, забравят всичките си приказки и обещания. Аз лично бих си останала при бащата на децата си. Тия тръпки се изживяват.

# 2 817
  • София
Мъжете са отворени към обвързани жени, защото си мислят, че ще получат всичкото забавление без нито една от отговорностите Wink Ако пък и те са обвързани, шансът да бъдат изтропани намалява, защото и другата страна има какво да губи.

# 2 818
Е, добре, де, що не предложиш на мъжа ти отворен брак? Кажи си как се чувстваш, че не го обичаш, какво ти липсва, предложи да си останете като съквартиранти, но поне и той ще може да си търси щастието... Не знам, ама за мен изневярата е много долно нещо. Ми кажи си, бе, кажи си честно и откровено. Мисля, че човек, когото си обичал и имате деца, заслужава поне честност.

Феърплей е утопия. Всички тръгваме с такава настройка на младини, а после..
" Не пускаш клонче, докато не се настаниш удобно на друго клонче"

# 2 819
Мммда, последните дни, по други поводи, установих, че все още съм много наивна и честна и това ми изигра много лоша шега. Не в личен план, ама все пак ми е урок за взаимоотношения между хората . Пък си мислех, че вече не може да ме излъжат... Нищо, то човек трябва да се развива, ама понякога е кофти урок. За съжаление, няма феърплей никъде.

Общи условия

Активация на акаунт