?Въпроси всякакви за СО? 2022

• 339 265
  • 8 905
  •   1
Отговори
# 2 790
А кой съпруг ще седи да чака жена му да се задява с други, за да реши какво иска?

# 2 791
Не да се задява с други,а да остане насаме със себе си ,да осъзнае от какво би имала нужда,какъв би бил животът и ако напусне семейното жилище и така нататък ....

# 2 792
  • София
Ако ти е добре във формалния брак, стой си там, и не си разваляй рахата.
Ако искаш връзка и дълготрайни взаимоотношения с господина - малко вероятно е да се получат.
Ако си търсиш предтекст да се разведеш - дерзай.

Лоре, ако беше около 40 без деца и връзка, щеше да си стара мома. Не се прави, че не си разбрала 😉

Последна редакция: чт, 02 юни 2022, 15:02 от Dicewithoutnumbers

# 2 793
Към анонимната със стария ерген  - има митове и за щастливо уловени такива птици, но като цяло са рядкост. Повечето такива мъже имат (емоционални) дефицити и причини да бъдат ергени. Съгласна съм с написаното от Абуто.

(преди време си паднах по един, 42 годишен, хубав за тази възраст мъж. Колкото повече комуникирахме, толкова повече разбирах защо е сам. То - изисквания 100, а той - не е 10/10, все пак. Като се почне:
1) Да е млада
2) Да е красива
3) Да е поддържана
4) Да е умна
5) Да е добра
6) Да е мила
7) Да е ...
101) Да се епилира с лазерна епилация.
А той и стиснат, ама стиснат!
Написах му, че за лазерна е ок, щом той е съгласен да плаща.
Той - ама защо аз!?
Аз - Е, защото ти си тоя с изискванията.
Аман! Някакви никакви, а искат Мис Свят!)

П.П. Извинявам се, че ще бъда груба, но за мен е нелогично и подвеждащо хора, които имат проблеми в собствения си брак и 5 мнения по-нагоре са питали за съвет, сега те да дават съвет на други в същата ситуация.

# 2 794

Скрит текст:
Страсти и желания, колко романтично.
Чудя се само защо в такива случаи не се обмисля опцията развод.

Като се омъжиш юридически, ще разбереш.

# 2 795
Да е споделено - ок, тогава е любим човек.
Като е вдностранно, е възлюбен.
Все тая дали е любим или възлюбен думата. Не е тя важната в това, което написах.

# 2 796
Въпросът е дали да продължаваме с тази скрита връзка да търсим  вариянти ,без да си развалям брака или да "режа ",макар че съм сигурна, че много емоционално трудно аз ще го изживея .

# 2 797
Този мъж струва ли си риска съпругът Ви да разбере и да Ви напусне (възможен вариант)? Ако си струва, разведете се и му се радвайте. Ако не си струва, а сте лапнала, по - добре приключете преди да сте забъркали някоя по-голяма глупост.

# 2 798
Ами ти го познаваш ергенът, Анонимна.
Не става ли ясно каква му е нагласата?
Аз виждам няколко възможни варианта: да не иска да се обвързва и да му е удобно да ходи с омъжена жена без ангажименти - т.е. да си е в ролята на любовник си му харесва и няма друга цел.
Друг вариант - да търси сериозна връзка ( ама тогава пък защо с омъжена, не става ясно) и ако не направиш стъпки към развод, да се разкара от живота ти, за да не си губи излишно времето. Все пак е на 42 ли каза? Няма време да те чака да си изясняваш прекалено дълго отношенията в брака, ако самият той се стреми към градене на семейно гнездо.
Третият вариант е да няма изобщо ясен план за бъдещето и да живее ден за ден. Ако не си ти, ще е друга и така...

# 2 799
Dudilist, оформила си тийн скандал. Ти се цупи и домакинствай. Той ще търси сексапил. Красиви жени и изкушения има навсякъде.
Отговори ще намериш в бившите му връзки. След развод, мъжете наваксват с авантюрите. Ако му е допаднал свободния начин на живот, ти си в периферията.
А жените не наваксват ли след развод?

# 2 800
  • София
Той давал ли е някакви заявки ?
Щото идеяята на чисто новата любов е прекрасна, ама човекът едва ли ще е готов да го играе доведен татко.

# 2 801
От опит ще кажа, че чуждата патка, не струва колкото златната кокошка вкъщи.

# 2 802
Въпросът е някакво уважение към мъжа ти нямаш ли, та да не се чудиш дали да го лъжеш или не?
Ако нямате проблеми в брака, се очаква да го обичаш. Или не?

# 2 803
Добър отговор на въпроса дава поговорката "От два стола - на земята." Joy

Дайс, като имаме деца, вече сме винаги млади, нали? Wink

Според мен съпругът ще пречи на любовта ви. Grinning

# 2 804
  • София
Млади сме, мИ! Нали ни се обновява кръвта, започваме от начало Joy

Общи условия

Активация на акаунт