?Въпроси всякакви за СО? 2022

• 339 266
  • 8 905
  •   1
Отговори
# 2 775
Стар ерген и дядо не са с обидна конотация.
Дърт пръч обаче е. Примери просто

# 2 776
Според мен израза "стар ерген" не е обиден, а просто описателен. Може и по-романтично - "мъж в разцвета на силите си, необременен с жена и деца", ама става много дълго.

# 2 777
Аз не казах, че е обидно, а че не бих използвала тези думи, за да опиша любимия. Има разлика Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 778
Ама той не е любим, просто са се пукали.

# 2 779
  • София
Стар ерген си в стар ерген.
Като е такъв как да го нарече?
Под няма интерес най- вероятно има предвид, че не е влюбен и не прави нищо за нея, но секс като му се предлага не отказва.
А под няма проблеми в брака - освен въпросната изневяра, други няма.

Анонимна, какво точно ни питаш?

# 2 780
Лори, ми те фактите са факти...
Фактите са си факти, но не описваш с такива епитети мъж, в който си влюбена. Поне аз така разсъждавам.
Същото имах предвид.

Демек 40+ годишните сме стари. Разбрах.

# 2 781

Без никакъв интерес от негова страна.

# 2 782
Тя написа, че е влюбена.

Демек 40+ годишните сме стари. Разбрах.
Това ако е към мен, дори не съм го намеквала.

# 2 783
За жена на "около 40" трябва да е ясно, че един мъж като олупа поредната бройка - това не се брои за влюбане от негова страна.
Просто още една поничка в колекцията.
Ако беше толкова свестен нямаше да е още стар ерген. В тоя клуб са или някакви дървета, или емоционално оперирани бройкаджии, или хора с някакъв голям комплекс или здравен проблем.

# 2 784
Ок, една стара госпожа се е влюбила в стар ерген. Ясно. Grinning

# 2 785
Отношенията със съпруга ти какви са,имате ли интимност ,близост или водите съквартирантски живот,колко големи са децата?Ако наистина можеш да си го позволиш и децата са големи ,дайте си временно почивка със съпруга ти и виж как би реагирал евентуално този другия,когато види че си готова на сериозни неща или опитай се да инициираш разговор по-сериозно между вас,да уловиш как и какво мисли по въпроса този господин

# 2 786
  • София
Не е нужно да е имало проблеми за да се увлече по друг... понякого точно липсата на проблеми води до това, или една поизживяна връзка, в която основните задачки са отметнати, станали сте си прекалено комфортни, а в бъдещето не се чакат някакви грандиозни планове и промени. И често тогава смяната на мъжа връща живеца, поне докато не се стигне пак до същия момент. Живота ако не можеш да си го направиш интересен с един партньор, е вероятно да не можеш да си го направиш и с друг, поне не в по-дългосрочен план.

# 2 787
Да е споделено - ок, тогава е любим човек.
Като е вдностранно, е възлюбен.

Може ли уточнение какво е това чудо - даване на почивка в брак? Няколко седмици/месеци да хойкат по чуждо, ама без да плащат за делби и разводи?

# 2 788
  • София
Чудиш се какво бъдеще би имала с него ли?
Никакво.

# 2 789
Почивка в брак-значи партньорът казва че има колебания относно семейния живот и иска да се изясни със себе си и в същото време съответно провежда разговор със съпругът дали е склонен на това ,какво мисли и той по въпроса в този смисъл,защото в противен случай тя няма как да си отговори на въпроса.

Общи условия

Активация на акаунт