?Въпроси всякакви за СО? 2022

• 337 904
  • 8 905
  •   1
Отговори
# 90
  • волно калдъръмче
Питам направо. Мазен ли е? Ако отговориш с да, знаеш какво да правиш. Ако се колебаеш, си готова да дадеш шанс. Ако не е мазен, какво точно те отблъсква?

# 91
  • Пловдив
Какво значи мазен?

# 92
Какво значи някой да е "мазен"? Смисъл как? Да се й се подмазва ли, да е дебел ли, да си слага гел на косата ли или да не си я мие, да има пъпки по лицето... или всичко изброено заедно? Съвсем добронамерено питам, защото не го бях чувала до сега.
Иначе по темата, ако няма привличане, какъвто и да е, и най-прекрасния, няма да се получат нещата. Може да сте си само приятели ако ти харесва като човек.

# 93
Може да са си само приятели, ако й харесва като човек и той е съгласен да е само приятел (може просто да спре да общува с нея, ако му откаже, но това не е основание да стават гаджета, просто казвам, че не зависи само от нея да си останат добри приятели въпреки отказа.)

# 94
Да да, естествено, че е двустранно. Имах предвид да му каже истината, че не я привлича по такъв начин и ако иска да му предложи да си останат приятели.

# 95
Раз-хаби-кол-ни-бииии-ков.
Може би поантата тук е, че си ревлива и разчустваща се, а не в интересите?
Поантата е, че днешната чалга има и наистина добри изпълнения, отдавна не е само за патрони, Радки-пиратки и тигри с пари.

# 96
Те тези са по-смешни и забавни старите. Днешните са кат мити чинии - едно нищо.
Да се интересуваш и знаеш не е грях, ако вибрира като човек на честота радкапиратка, тогава вече трудно ше се засекат с човека разколников.

# 97
Питам направо. Мазен ли е? Ако отговориш с да, знаеш какво да правиш. Ако се колебаеш, си готова да дадеш шанс. Ако не е мазен, какво точно те отблъсква?

И аз не съм сигурна какво точно се има предвид под мазен, защото може да разбираме различни неща, но... не бих казала, че е. Просто физически не ми е приятен. Има доста гърбав нос, шкембе, оплешивял е. Ако не ме лъже паметта, и миризмата му не ми хареса. Не, че мирише или има лоша хигиена, но самата телесна миризма... А може и да съм си внушила, не знам. А и на живо му го няма този "чар" на общуването, който има онлайн. Даже понякога говори някакви неадекватни според мен неща. А и освен това, там имаше и други "ергени", които ми бяха интересни и не искам постоянно да сравнявам с тях и да си казвам, "ето, моят не е достатъчно хубав" и да завиждам на другите ми приятелки, които имат по-хубави гаджета. Знам, че звучи тъпо това, но няма да си отидат тези мисли, затова ги казвам.
Продължава да ми пише всеки ден и разговорите са ми приятни, затова отговарям. Когато завие към по-интимна тема, я отклонявам. Ще опитам с времето и с търпение да му покажа, че повече от приятелство няма да има. Понеже имаме и други общи приятели, както споменах, не искам да съм груба. Дразня се, че прави планове за срещи без дори да ме пита дали искам. Иначе се очертава да имаме събиране и с другите приятели след време, на което сериозно се колебая дали да ходя изобщо, защото подозирам, че пак ще е същото и ще се върти около мен и няма да си изкарам спокойно. Благодаря ви за отговорите, сега ми е малко по-спокойно и съм по-сигурна, че не искам повече от приятелство. Ако той откаже, ще го приема, не ми е проблем, а и като цяло не вярвам много в приятелства с другия пол.

Последна редакция: пт, 07 яну 2022, 09:37 от Анонимен

# 98
  • София
Мазен е.

# 99
като му пишеш само го надъхваш още повече...нямаше да те дразни, че планува срещи, ако те кефеше..

# 100
  • София
Какво би правило момиче под 30 с грозен, оплешивял шкембелия? Анонимке, замисли се защо изобщо ти е хрумнало, че трябва да се занимаваш с такъв? Той пробва със сладки приказки, съчетани с наглост и нахалство, точно защото се надява да се почувстваш притисната и накрая едва ли не от неудобство и вина да му пристанеш. Внимавай друг път, да не си хабиш времето по такива благотворителни каузи. Млада си, мъже много, време имаш да си търсиш твоя човек. А на твое място бих орязала всякакви контакти, ясно е, че исканията ви се разминават, няма нужда да му храниш желанията.

# 101
  • Бургас
Ако не ме лъже паметта, и миризмата му не ми хареса. Не, че мирише или има лоша хигиена, но самата телесна миризма...
Интересен факт е, че миризмата е най-лесният и бърз начин за разпознаване в природата. Животните общуват изключително по този начин, в т.ч и си избират партньор. В това отношение май и ние не се различаваме много, правени са проучвания, че ни привличат хора със сходна на нашата телесна миризма, а с тези, които ни отблъскват на "пръв прочит" със своята -  никога не се получава...Така че, надуши си половинката, този не е твоя Joy

# 102
Действай с обезмаслител- рязко и дифузно изрази намеренията си и ще видиш истинската същност т.е.нищо мазно няма да остане. Приеми ситуацията като житейски урок и смело напред🍀

# 103
Хаха, забавни сте. Ами така ще действам, да. А какво правя с него - ами заради чувството за вина, че не трябва да се мисля за голямата работа и не трябва да съдя по външния вид... Не знам защо толкова присърце съм приела тези принципи. Имам склонност да угаждам на хората и да се притеснявам от негативните им реакции. И понеже такава ситуация не ми се случва за първи път, почвам да си казвам, че наистина в мен е вината и че съм прекалено капризна, но това няма значение, защото пак ще съм недоволна и по-добре да съм доволна и егоист, отколкото недоволна и уж не егоист, но всъщност егото тайно ще си иска своето.
П. П. Има една приказка "Цар дроздобрад" и майка ми веднъж ми беше казала, че съм като принцесата в нея, която отхвърля всички ухажори. Но пък завърши с хепиенд и аз на това се надявам Sweat Smile

# 104
Ясно, не е с някакви вродени дефекти, това се чудех.
Много ми е позната тази ситуация. Значи, дори да е гърбаво джудже, ако е твоят човек - няма да се чудиш. Е, този определено не е твоят. Опитваш се да рационализираш интуицията си с външния вид, а проблемите са в поведението.
Спри да му отговаряш, с комуникацията само го окуражаваш, че имаш интерес.

Общи условия

Активация на акаунт