?Въпроси всякакви за СО? 2022

• 337 904
  • 8 905
  •   1
Отговори
# 75
Менталната възбуда е надграждане над физическата, ама кой квото го влече.

# 76
  • Canada
Smart is sexy, дет' се вика. Те хубаво ще ти се възхищават хората, но до момента, в който си отвори устата. А този от чата уродлив ли е какъв е? Сори, аз си падам по нестандартни физиономии Simple Smile

# 77
Да се просълзяваш на Софи Маринова и Галена, докато другият реве над 'престъпление и наказание'
Не виждам какво пречи да реве и на двете.

# 78
  • София
Тесногръдието.

# 79
  • София
Просто интересите ми са чаровно фрагментирани. Отивам да си пусна Шостакович. Laughing

# 80
Някакви общи интереси изобщо не значи всички.
То, барем филм трябва да си изберете да гледате.

Анонимна, според мен много добре знаеш какво искаш - не искаш да си с него. Не виждам защо да се насилваш.
Същото мисля и аз.
А форумните феи наливат масло в празна мелница, интрига да стане Joy

Връзка без физическо привличане не е връзка, а партньорство. Но не в семейни отношения, а като договор за съвместен комфорт.
Нали и да си гукат на шампанско и свещ, после трябва да си слеят и телата, не само душите.
Не става така. Без тръпката.

# 81
  • София
Ми, да си намерят по един интелектуал- грозник и да си чатят, кво толкоз Laughing

# 82
  • Сф
При комуникация по нет, много често се получава заблуда за общи интереси, качества и се идеализира комуникацията. Също зад компютъра се получава доза увереност и изкривяване на реалната картинка. Общо взето реала е важен. Щом там е тегаво, да не кажа по- силна дума , не виждам смисъл Анонимна , да се чудиш. Защо изобщо поддържаш тази комуникация? Само защото някой ти е обърнал внимание?

# 83
  • София
Е те всичките с акъл щото са грозни. Айде, мола ви се.
Моят опит показва, че повечето хора ем са грозни, ем са прости. Каакто и има приятно изглеждащи хора с акъл.

# 84
  • София
Ма, дават шансове, виж….
Що да не зарадват някого, празници са Laughing

# 85
Ма, дават шансове, виж….
Що да не зарадват някого, празници са Laughing

Оф.. тва ми звучи малко като един познат, който обича да прави "благотворителен секс". Joy

# 86
Да се просълзяваш на Софи Маринова и Галена, докато другият реве над 'престъпление и наказание'
Ами, да речем, поне 50 точки разлика в IQ-то в полза на втория.

# 87
Не е задължително да е грозен някой, за да не те привлича. Има много други фактори – мирис на кожата (тук важи буквално хората се надушваме), форма на устни, ръце, окосмяване, коса / липса на такава, говор, изказ, маниери, движение на тялото и още куп неща. Човекът може изобщо да не е грозен и пак да те отблъсква. Имала съм такива.

# 88
Ами, да речем, поне 50 точки разлика в IQ-то в полза на втория.
Аз и на Хабиби рева, и на Престъпление и наказание, и на Цар Лъв. Особено на Цар Лъв - последния път половин руло тоалетна хартия замина.

# 89
  • София
Раз-хаби-кол-ни-бииии-ков.
Може би поантата тук е, че си ревлива и разчустваща се, а не в интересите?

Общи условия

Активация на акаунт