?Въпроси всякакви за СО? 2022

• 339 309
  • 8 905
  •   1
Отговори
# 1 665
Охххх мале, ние за неориентиран младеж го помислихме, пък той се оказа чичак дето събира фантазии Joy
ти на колко години си?

# 1 666
Това говори още по- зле за него. Мъж, ужким узрял, да се държи, като разпасано псе....комплекси, комплекси

# 1 667
  • Варна
И ти чакаш някаква промяна ли? Няма да дочакаш.

# 1 668
Ооо ми то това си е отработена техника с години , коя по ред си където залъгва? Предполагам и с твои по засукани приятелки се държи по същия начин ? Яяя имай малко повече себеуважение и достойнство за какво ти е такъв , който на толкова години не се е научил на елементарно уважение към жена , а ти най- вероятно имаш и по- големи очаквания. Достатъчно дълго време си му отделила, според мен по добре сама отколкото така зле придружена.

# 1 669
На 46 разбираемо, че си е стар ергенин с тоя манталитет.

# 1 670
  • София
Не е проблем, че е чичак, а че е простак.

# 1 671
Мъж на 46 без да е имал семейство е много много силна червена лампа.
А да няма вероятно е причината е, че е простак.

# 1 672
Е тя не е казала дали е имал семейство, деца. Защо мислите, че е ергенИН

# 1 673
Сега върнах малко мненията на авторката. Две големи деца, а все едно има и трето. Нема начин.

# 1 674
  • Варна
Сега върнах малко мненията на авторката. Две големи деца, а все едно има и трето. Нема начин.

Такъв ли е случаят - от кал да е, мъж да е?

# 1 675
Метнах само първа страница. Не знам дали такъв е случая. Но явно и тя е около неговите години. И аз съм близо. Чак толкоз себенеуважение на тия години не бих проявила.

# 1 676
  • Варна
Ясно. Хвърлих и аз едно око. Авторката има пораснали деца, едното даже излетяло май от семейното гнездо, другото и то ще го последва  не много далеч в бъдещето. Остава сама и явно е готова да се примири с много неща за да задържи този мъж. Авторке, без да бъда груба, но това, което според мен очакваш от мъж (по постовете ти), няма да го получиш от този. Не се заблуждавай. Приеми, че сте си приятелчета с екстри, правете си романтични уикенди, задоволявайте си нуждите, но до там.Не мисля, че ще получиш повече. За съжаление обаче, ти изглеждаш лапнала и се надяваш на далеч повече. Мисля, че ти предстоят още разочарования.

# 1 677
  • Сф
Между заглеждане и заплесване по жени има известна разлика, която една жена може да усети. Вероятно е второто при теб, щом те притеснява.
Значи Хай, без значение дали са приятелчета с екстри или в сериозна що годе връзка, няма никакво значение за държанието му,когато е с нея. Не е приятно. Бих казала , ужасно е. Един един път , с един човек съм имала подобни усещания, даже не бих питала други, неприятно е и общо взето в ситуация без мен ми е ясно какво се цели с това поведение.
Няма да коментирам моя мъж, и аз имам една смешна снимка с един чужд задник по плажа Simple Smile Съвсем друго е питането и усещането тук и историята както казвате. Няма да се ровя да чета питащата, ясно ми е какво има предвид. Не, не ок. Не мисля ,че се филмираш. Има си мъже готови за много жени .

# 1 678
  • Варна

Значи Хай, без значение дали са приятелчета с екстри или в сериозна що годе връзка, няма никакво значение за държанието му,когато е с нея. Не е приятно. Бих казала , ужасно е. Един един път , с един човек съм имала подобни усещания, даже не бих питала други, неприятно е и общо взето в ситуация без мен ми е ясно какво се цели с това поведение.

Така е, но споменаването на романтичния уикенд, който са имали, е красноречиво. Тя се надява на връзка. За него обаче това не е така. Ако и тя го гледаше само като другарче за секс, нямаше да й пука толкова за заглеждането по другите. Обаче май са набъркани и чувства.

Абе, кофти е. За нея.

# 1 679
Имаме сериозна връзка от две години, живеем заедно и двамата имаме деца от предни бракове. Аз съм на 43г.Децата не са при нас постоянно идват от време на време живеем сами по принцип. И да имам чувства и мисля, че и той има все пак ме е поканил да живея с него и иначе се разбираме добре. Романтичния уикенд не ни е първия и беше много хубав до момента в който видях клипа... Познавам родителите му и той моите и децата си познаваме и прекарваме време с тях. По принцип връзката ни е сериозна преди не е живял с друга освен с бившата си жена с която са разделени от 8години вече.

Общи условия

Активация на акаунт